Deel

advertentie

Zondag 8 mei is het weer zo ver…

Moederdagcadeaus waar je moeder (of vrouw) echt blij van wordt

Zondag 8 mei is het weer zo ver…

Nee, je bent nog niet te laat. Op zondag 8 mei is het weer Moederdag. De dag waarop we onze moeder of de moeder van onze kinderen eren. Mocht je dit jaar willen uitpakken, dan ben je op de juiste plek terechtgekomen. Wij hebben vijf moederdagcadeaus voor je op een rij gezet waarmee je gegarandeerd indruk gaat maken.
Deze prachtige moederdagcadeaus gaan hoe dan ook een lach toveren op de mond van iedere moeder. Dat kan je eigen moeder zijn, maar uiteraard ook de moeder van je kinderen. Moederdag is tenslotte de dag waarop we het moederschap vieren en niet alleen je eigen moeder in het zonnetje zetten.

Indruk maken doe je met deze moederdagcadeaus
Als je dat wil doen, moet je echter wel goed opletten. Moederdag valt dit jaar vroeger dan je misschien gewend bent. Traditiegetrouw wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag in mei. Dit jaar begint de maand mei op een zondag, dus staat Moederdag al op 8 mei in de agenda. Het is dus aan jou om op tijd een cadeau te bestellen. Wij kunnen je echter wel helpen met wat inspiratie.

1. Geef een Moederdag vol rust en ontspanning
Het moederschap kan een behoorlijke uitdaging zijn. Uiteraard doe je iedere dag je best om haar zo goed mogelijk te ondersteunen, maar het blijft pittig. Moederdag is het perfecte moment om die drukte te doorbreken met een dagje rust. Dat kan uiteraard op verschillende manieren, bijvoorbeeld door een verwenpakket of dagje sauna cadeau te doen.

Opties voor een nachtje weg zijn er meer dan genoeg. Welke geschikt is als moederdagcadeau is echter vooral afhankelijk van de behoefte van je vriendin of vrouw. De één wordt gelukkig van luxe hotelkamer met jacuzzi, de ander gaat liever weg van de massa en zoekt de rust in de natuur. Onze tip is in ieder geval om eens naar een Waddeneiland te kijken. Door de overtocht heb je nog meer het gevoel dat je echt even weg bent.

3. De Dyson Corrale-stijltang als moederdagcadeau

Een nachtje weg of leuke activiteit doet het altijd goed op Moederdag, maar je kunt natuurlijk ook voor een cadeau gaan waar ze langere tijd wat aan heeft. Bijvoorbeeld de Dyson Corrale-stijltang. Wij hebben ons door onze vrouwelijke collega’s laten vertellen dat dit een must-have beautyproduct is. Als man denk je misschien dat iedere stijltang hetzelfde is, maar dan zit je er flink naast.
De Dyson Corrale is min of meer de Ferrari onder de stijltangen. Hij is stijlvol en levert ongekende prestaties. De Dyson Corrale zorgt ervoor dat het haar van je moeder, vrouw of vriendin iedere dag zit alsof ze net uit een professionele salon komt, maar dan wel zonder het onnodig te beschadigen. Deze stijltang maakt namelijk gebruik van flexibele platen (wat het voordeel daarvan is lees je hier) en zorgt voor 50% minder haarbeschadiging.
Daarnaast is hij enorm veelzijdig. Ook moeders met krullen worden hier dus heel gelukkig van. Verder is hij snoerloos en gemakkelijk in gebruik. Thuis, maar ook onderweg. De Dyson Corrale heeft zelfs een vliegtuigmodus waardoor je hem mee mag nemen in je handbagage (handig voor de volgende moederdagcadeautip in dit lijstje). Hoe dit werkt en meer redenen om de Dyson Corrale cadeau te doen op Moederdag vind je hier.

4. Maak van Moederdag een moederweekend (of moederweek)

Als je ziet wat de moderne moeder tegenwoordig allemaal op haar bordje heeft, dan is één dag niet genoeg om haar eens goed in het zonnetje te zetten. Waarom niet eens goed uitpakken met een prachtige citytrip of een lekker weekje weg? Niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens verrassend.

Bron: https://www.manners.nl

advertentie

Meer 'Evenementen':

Bijzondere expositie van de wereldberoemde fotograaf Anton Corbijn geopend bij Het Hof (filmpje)

1 oktober 2022

De IKONEN Expositie is te bewonderen t/m februari 2023

Na een korte inleiding van Kunst10Daagse voorzitter Dick Min kreeg Anton Corbijn het woord en sprak met veel passie en inspiratie over de expositie en zijn werk.

Eerste voorstelling Oorlog aan Zee voor schoolleerlingen Bergen

30 september 2022

Dit historische theaterstuk Oorlog aan Zee speelt zich acht dagen lang af op drie locaties in Bergen

De eerste voorstelling van Oorlog aan Zee is achter de rug. De negenennegentig acteurs speelden het verhaal woensdagmiddag voor leerlingen van scholen in Bergen.

Healingretraite. Zondag 16 oktober 13:00 tot 17:00 uur

30 september 2022

Ervaar de magie en healing tijdens deze zondagmiddag retraite

"Na mijn eigen bijzondere healings-ervaringen met Isabel ben ik heel erg verheugd haar lichtwerk bij de Hartcirkel te brengen."

Twee jaar geleden bestond voormalig voetbalvereniging BSV fictief 100 jaar

30 september 2022

BSV Bergen, opgericht 1 mei 1920

Een groot event rondom sport, ontmoeting en herinnering was opgetuigd, maar kon door corona in mei 2020 helaas niet doorgaan.

Dirigent Jeroen Drenth neemt afscheid op jubileumconcert

Bergens Harmonie viert dit jaar haar 125-jarig bestaan. Het is nú al een emotionele achtbaan voor het orkest. De afgelopen maanden overleden twee markante orkestleden, en vervolgens kondigde de huidige dirigent zijn vertrek aan.

Kunstmaand bij het Wapen van Bergen

30 september 2022

Geopend van 11.00-17.00 uur op zaterdag en zondag en dagelijks tijdens de Kunst10daagse van 21 t/m 30 oktober

Op zaterdag 1 oktober begint de Oktober Kunstmaand in het Wapen van Bergen.

NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 1 oktober terug van weggeweest

30 september 2022

In het verleden bracht de 'gluren-bij-de-burendag' duizenden mensen op de been

De afgelopen jaren ging de nationale bezichtigingsdag niet door vanwege corona en een te klein huizenaanbod.

‘t Is weer herfst, tijd voor paddenstoelen

30 september 2022

In de herfst verschijnen er weer allerlei paddenstoelen in onze duinen en bossen

Maar wat zijn dat eigenlijk, paddenstoelen? Wat is hun functie en waarom verschijnen ze na regen? Paddenstoelen zijn vruchtlichamen van schimmels.

IVN-natuurwandeling

30 september 2022

Waar en wanneer: Wimmenummerduinen op zondag 2 oktober

Onze maandelijkse wandeling in het noordelijke Egmondse duingebied is deze keer op zondag 2 oktober. Dit is de eerste herfstwandeling van dit najaar en we zijn benieuwd hoe de planten en dieren zich hersteld hebben van de hete zomer en de natte eerste herfstweken.

Aanstaande zondag 2 oktober is het zo ver, “Rondje Bergen”

30 september 2022

Belangrijke is dat zo veel mogelijk kinderen meedoen...

Elk jaar op de eerste zondag van oktober kan je meedoen met Rondje Bergen, de gezelligste loop van het seizoen. Na twee jaar afwezigheid is Rondje Bergen dit jaar weer terug met de 41e editie. Voor de jeugd hebben we de 1000 meter en de 2000 meter, daarnaast is er een wedstrijd over 5 en 10 km. Inschrijving is mogelijk tot en met 30 september.

IJsbaan De Meent vanaf zaterdag 8 oktober geopend

30 september 2022

Openingsweekend: schaatsen voor 1 gulden

Vanaf zaterdagmiddag 12.10 uur kan er weer volop geschaatst worden op de halfoverdekte 400-meterbaan van De Meent.

Programma Taverne aankomend weekend

23 september 2022

Met o.a. op vrijdag 23 september Vinyl Friday

Aanvang 18:00 tot 02:00, vrij entree

Nieuw: verschillende opties op de vrijdag aquasportochtend in De Beeck

23 september 2022

In beide baden wordt tussen 09.00 en 12.00 uur een gevarieerd programma van bekende en nieuwe aquasporten aangeboden

De vrijdagochtend van het nieuwe zwembad De Beeck staat geheel in het teken van aquasport. In beide baden wordt tussen 09.00 en 12.00 uur een gevarieerd programma van bekende en nieuwe aquasporten aangeboden. Deelnemers kunnen hierbij zelf kiezen aan welke aquasportles zij deelnemen én aan hoeveel.

Folkmuziek in Vredeskerkje

23 september 2022

Wanneer: zondagmiddag 25 september a.s.

Op deze zondagmiddag klinkt er muziek uit Ierland, Schotland en New York in het Vredeskerkje.

Wie ontvangt de Victoriefonds Cultuurprijs Letteren 2022?

23 september 2022

Uitreiking in de Ruïnekerk Bergen door Ronald Giphart

Zondag 2 oktober zal de tweejaarlijkse Victoriefonds Cultuurprijs Letteren worden uitgereikt in de Ruïnekerk in Bergen.

41ste Rondje Bergen is in aantocht

22 september 2022

Elk jaar op de eerste zondag van oktober kan je meedoen met Rondje Bergen, de gezelligste loop van het seizoen

Voor de jeugd hebben we de 1000 meter en de 2000 meter en volwassen deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 5 en 10 km. Inschrijving is mogelijk vanaf half juni tot ongeveer een week vóór de loop. Na-inschrijven is helaas niet mogelijk.

Sportspektakel én dreumesochtend in de herfstvakantie

23 september 2022

Op maandag 17 oktober kunnen de allerkleinsten zich uitleven...

Tijdens de herfstvakantie organiseren de buurtsportcoaches van Holland Sport in de gemeente Bergen een leuke activiteit. Deze keer staat naast het bekende Sportspektakel ook een Dreumesochtend op het programma.

Week van de ontmoeting…

23 september 2022

Door het hele land is er tijdens de Week tegen Eenzaamheid extra aandacht voor het thema eenzaamheid en sociaal isolement

Tijdens de Week van de Ontmoeting van 29 september t/m 6 oktober zijn er in de gemeente Bergen diverse leuke en sportieve activiteiten.

Signeersessie bij de Eerste Bergensche Boekhandel van het boek “De Amsterdamse School voorbij”

23 september 2022

Maarten en Jetty Min maakten een bijzonder naslagwerk...

Het boek, op een mooi groot formaat en met harde kaft, brengt een ode aan Bergen en Bergen aan Zee, gezien vanuit de ontwikkeling van de architectuur.

Yogajet naar De Beeck!

23 september 2022

De les is in de middag op maandagen en start om 13.00 uur

Jetty Stammes geeft met groot plezier sinds 2004 hathayogales in Bergen en omgeving.

Optredens Taverne 16 en 18 september, Salinas en Electric Hollers

16 september 2022

Vrijdag 16 September Freaky Friday met DJ Salinas

Vrijdag kan er weer gedanst worden in de Taverne! Deze avond niet alleen maar old school funk en disco op 12" vinyl, maar ook early nineties house en hedendaagse hits.

Het fameuze buurtfeest Tuindorp is aanstaande…

16 september 2022

Alles wat Tuindorp te bieden heeft op één dag...

Op zaterdag 24 september wordt voor de achtste keer het Buurtfeest Tuindorp georganiseerd. Het wordt een dag met alles wat Tuindorp te bieden heeft. Van kunstenaars tot hoveniers en van muzikanten tot topkoks.

Samen lezen in de bibliotheek in Bergen

16 september 2022

Een literaire activiteit die verbeeldingskracht en ontmoetingen stimuleert

Vanaf donderdag 29 september organiseert Bibliotheek Kennemerwaard, in samenwerking met de Culturele Apotheek, de nieuwe activiteit ‘Samenlezen’ in de locatie Bergen.

Fietsmaatjes gezocht voor de duofiets in Schoorl

16 september 2022

We zoeken vrijwilligers die als bestuurder willen fietsen met iemand die dit niet meer zelfstandig kan

Welzijn Bergen is op zoek naar een of meer fietsmaatjes in Schoorl om samen met iemand op een duofiets te fietsen. Passagiers (en bestuurders) genieten vaak erg van deze tochtjes in de buitenlucht.

Toneellessen voor kinderen, volwassenen en senioren in Bergen

16 september 2022

Wanneer: op maandagavond 10 oktober is de start

Leef Theater is in 2019 opgericht door Barbara Sofie van Middelkoop en Gert den Boer, die beiden met hun gezin in Bergen wonen.

Wereldkampioenschap levende standbeelden

16 september 2022

Waar en wannneer: Alkmaar op 15 en 16 oktober a.s.

Verroer je niet, want alle professionele internationale levende beelden zijn weer in beweging gekomen. Na een lange periode van echte stilstand zijn ze terug als nooit tevoren. En hoe: Alkmaar stroomt over van mooie, leuke, ontroerende, spectaculaire en prachtige levende standbeelden.

KunstenaarsCentrumBergen 75 jaar: De Toekomst is NU

16 september 2022

De tentoonstelling loopt t/m 30 oktober en wordt op zondag 2 oktober feestelijk geopend door Adriaan van Dis

We leven in een onrustige tijd. Vraagstukken als technologische ontwikkelingen, immigratie, polarisatie en verschuivende opvattingen over man-vrouw en gender dringen zich aan ons op. Bovenal overheerst het klimaatprobleem – een dreiging die ons dwingt tot snel handelen.

Kom sporten in Schoorl, Bergen en de Egmonden!

Ontdek sporten in de buurt met de beweegstrippenkaart 50+

De zomervakantie is achter de rug en dat betekent dat ook voor sportaanbieders een nieuw sportseizoen begint. De ideale gelegenheid om iets nieuws te proberen. Kom laagdrempelig in beweging bij sportaanbieders in de buurt met de beweegstrippenkaart voor 50+. In Duindorp Schoorl een groot succes, maar nu ook in Bergen en binnenkort in de Egmonden!

De Zilte Zoen KlimduinRUN komt terug naar Schoorl

16 september 2022

Wanneer: zondag 18 september a.s.

De Zilte Zoen KlimduinRUN komt weer terug naar Duindorp Schoorl. Het evenement is een internationale wedstrijd met zijn roots in de atletiek en wordt sinds 2007 georganiseerd door AV Trias.

Stoptober: samen stoppen met roken!

16 september 2022

De negende editie van Stoptober komt eraan...

De actie Stoptober geeft iedereen die wil stoppen met roken alle steun om 28 dagen niet te roken. En dat is belangrijk, want na een periode van 28 dagen niet roken, is de kans 5x groter dat je blijvend stopt. GGD Hollands Noorden ondersteunt de landelijke campagne en roept rokers in de regio Noord-Holland-Noord op om ook mee te doen.

Zeven stappen naar geluk…

16 september 2022

lezing en expositie in het kerkje van Groet

Het is twintig jaar geleden dat Marieke Krista Engelbregt, Bergense kunstenares, dichter en schrijfster van het boek ‘Zee van Licht’ na een droom begon met schilderen.

Verrassende routes door de natuur bij Egmond Wandel Marathon

Schrijf je in voor de Egmond Wandel Marathon, dé start van het nieuwe wandeljaar

Op zaterdag 21 en zondag 22 januari 2023 staat de achttiende editie van de Egmond Wandel Marathon op de wandelagenda. Deze start van het nieuwe wandeljaar mag je niet missen. Wandelliefhebbers komen vanuit het hele land naar Egmond aan Zee om de prachtige routes van 10,5 en 21,1 km door de duinen en over het strand te beleven.

Friso ten Holt, ‘Een ode aan zee, licht en lucht’

16 september 2022

Jeroen Krabbé zal op zaterdag 24 september om 16.00 uur in de Eerste Bergensche Boekhandel de tentoonstelling officieel openen

In de Eerste Bergensche Boekhandel zijn tot en met 1 oktober originele etsen te bezichtigen van de schilder Friso ten Holt (1921-1997). Ter gelegenheid van deze tentoonstelling is het cahier Een ODE aan zee, licht en lucht uitgegeven.

Vol programma aankomend weekend bij de Taverne

9 september 2022

Vrijdag 9 september Thank God It's Steef!

Vrijdag 9 september Thank God It's Steef!

Partij Ons Dorp
close-link
Terug