Zin in een bijzonder avontuur met de Bergense Marit Verwer?

Vrijwilligers of stagiairs voor Hållfjällets Turiststation

Zin in een bijzonder avontuur met de Bergense Marit Verwer?

Wonen en werken op een van de mooiste plekken van Zweden. Afgelegen in de bergen van Jämtland, acht kilometer van de dichtstbijzijnde weg in het dorp Ottsjö.

We serveren lunch en fika tussen 11 en 15. Daarnaast ontvangen we gasten voor overnachting met volpension. Een vast driegangen menu, geserveerd aan grote tafels, waarbij het wordt gewaardeerd als de gastheer/vrouw zelf mee-eet. We werken off grid met beperkte middelen en dat vergt nogal wat creativiteit: een authentiek, zeer charmant maar ook oud en slecht onderhouden gebouw dat elke dag nieuwe verassingen in petto heeft. We zoeken dus iemand met een lekkere positieve kijk en het vermogen snel te schakelen! Volledig houtgestookt en met zeer beperkt elektriciteit en telefoonbereik. Alle transport tussen het touriststation en het dorp gaat met sneeuwscooters.
Fantastisch uitzicht, prachtige omgeving met skiroutes, goede visplekjes, een sauna, een eigen kamer en voldoende tijd om ook van de omgeving te genieten is wat we te bieden hebben.

Als je interesse hebt, stuur dan een berichtje naar [email protected].

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Zin in een bijzonder avontuur met de Bergense Marit Verwer? Zin in een bijzonder avontuur met de Bergense Marit Verwer?