Deel

advertentie

Zes Koninklijke onderscheidingen en een jeugdlintje tijdens lintjesregen Bergen (filmpje)

Op de foto vlnr: kinderburgemeester Sophia Bakker, burgemeester Lars Voskuil, John Grooteman en echtgenote

Zes Koninklijke onderscheidingen en een jeugdlintje tijdens lintjesregen Bergen (filmpje)

Burgemeester Lars Voskuil feliciteerde op woensdag 26 april vijf inwoners van de gemeente Bergen omdat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd hen te benoemen in de Orde van Oranje-Nassau. Vier van hen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Eén persoon is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Op dinsdag 25 april is ook een inwoner benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Diezelfde avond mocht kinderburgemeester Sophia Mourão Bakker het derde jeugdlintje van de gemeente Bergen uitreiken.

Klik hier voor het filmpje.

1, De heer J.N.J. (John) Grooteman uit Bergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau (74)
De heer Grooteman is al 25 jaar vrijwilliger bij Museum Het Sterkenhuis in Bergen (onderdeel van Museum Kranenburgh). Hij richt jaarlijks de tentoonstelling over de Invasie van 1799 in. Hij zoekt ieder jaar een uniek item voor de tentoonstelling en geeft regelmatig lezingen. Hij schreef diverse artikelen over de Invasie en had een grote rol bij educatieprojecten over dit onderwerp. Daarnaast was hij medeorganisator van de toneelvoorstelling “De Ruïnekerk spreekt” in 2005. De heer Grooteman heeft zich al met al meer dan 45 jaar onbezoldigd ingezet om de kennis van de(ze) vergeten geschiedenis van Bergen en omgeving te vergroten en levend te houden.

2. De heer C. (Cor) Mooij uit Egmond aan Zee, Lid in de Orde van Oranje-Nassau (25 april) (76)
De heer Mooij is jarenlang vrijwillig medewerker van de huis-aan-huiskrant Contact met de Egmonden geweest. Sinds 2005 is hij vrijwillig medewerker bij de huis-aan-huiskrant Dorpsgenoten, waar hij verantwoordelijk is voor de redactie en fotografie. Daarnaast was hij tweemaal voorzitter van VV Egmondia (1989-1993 en 2012-2015). Hier werd hij in 2015 benoemd tot Erelid en Erevoorzitter. Hoewel hij geen deel meer uitmaakt van het bestuur, fungeert hij nog steeds als sponsoradviseur. De heer Mooij was van beroep professioneel fotograaf en heeft vele prijzen gewonnen, waaronder twee keer de World Press Photo. Van de KNRM heeft hij een goudenspeld ontvangen voor 60 jaar donateur.

3. Tigo Buis uit Egmond aan Zee, jeugdlintje (25 april) (16)
Tigo Buis heeft op dinsdagavond 19 juli 2022 enkele zwemmers gered die in de problemen waren gekomen. Op die avond kwam, net na sluiting van de reddingsbrigade, een groep van vier zwemmers in de problemen. Tigo hoorde het hulpgeroep, twijfelde geen moment, en pakte zijn bootje om de groep zwemmers hulp te bieden. Een van de zwemmers was daadwerkelijk in problemen en werd meteen in de boot van Tigo getrokken en terug naar het strand gebracht waar de inmiddels gealarmeerde reddingsbrigade de drenkeling overnam. Tigo bracht daarna ook de andere zwemmers terug naar het strand. Als hij die avond niet aanwezig was geweest, had het heel anders kunnen aflopen.

4. De heer W. (Will) Wokke uit Bergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau (75)
De heer Wokke zet zich al ruim 50 jaar in als vrijwilliger voor handbalvereniging Berdos. Zo is hij al meer dan 52 jaar scheidsrechter en was hij 43 jaar actief als trainer en coach. Ook was hij twee keer lid van de bouwcommissie voor de bouw van het clubhuis, waarbij hij voor de nodige sponsoren zorgde. Sinds 2006 zorgt de heer Wokke voor het gebouwenbeheer én onderhoud. Hij heeft een beheerplan opgesteld, houdt deze actueel en coördineert en voert alle herstelwerkzaamheden uit.

5. De heer C. (Cor) de Ruiter uit Bergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau (76)
Sinds 1996 zit de heer De Ruiter in het bestuur van de Protestantse Kerk Bergen, eerst als voorzitter en later als penningmeester. Hij haalt ouderen thuis op om de kerkdienst te kunnen bijwonen. Daarnaast organiseert hij kleding- en voedselacties, is hij lid van de werkgroep ZWO (zending, werelddiaconaat en ontwikkelingssamenwerking) en verzorgt hij beamerpresentaties bij afwezigheid van de predikant. Momenteel doet hij extra vrijwilligerswerk voor de vluchtelingen uit Oekraïne, waarbij hij verblijf, kleding, voedsel maar ook tandartsbezoeken en bankzaken regelt. Ook neemt hij gezinnen mee en leert hen meer over de Nederlandse cultuur. De heer Ruiter is ook bestuurslid van Stichting Duursport NHollandN, een lokale mountainbikestichting waarvoor hij weekendjes weg regelt voor mountainbikers.

6. De heer A.D. (Allard) Willemier Westra uit Bergen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau (82)
Sinds 2007 is de heer Westra vrijwilliger bij de Historische Vereniging Bergen (HVB), waar hij deel uitmaakt van de fotoherkenningsgroep die de geschiedenis van het oude en nieuwe Bergen kan traceren. Hij bezit ook een uitgebreid archief van oude foto’s, kaarten en artikelen, toegankelijk voor HVB-leden. De heer Westra stelde een indrukwekkende tijdlijn op van de Bergense geschiedenis en droeg bij aan de viering van Bergen aan Zee. Door zijn werkzaamheden voor de HVB deed hij enorme kennis op voor het schrijven van het boek ‘Uit Zand en Zee geboren’; een grote bijdrage voor de historische kennis van Bergen

7. De heer T.I. (Dick) Min uit Bergen, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (63)
Sinds 1999 is de heer Min bestuurslid van de Stichting SGP Noord-Holland, waar hij momenteel voorzitter is. Hij zette zich in om jongeren te enthousiasmeren om te gaan werken in de bouwsector en om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans te geven om via een erkende opleiding deel te nemen aan het arbeidsproces. Daarnaast is hij sinds 2014 bestuurslid van de Stichting Kunst10daagse Bergen. Dit evenement is inmiddels mede door zijn inzet, uitgegroeid tot een van de grootste kunstevenementen binnen Nederland. Ook zette hij zich in voor kinderkunst en cultuur op de Bergense scholen, om kinderen in contact te brengen met kunst. Hij draagt beeldende kunst uit in het dorp Bergen en heeft cultuur hoog in het vaandel staan. Daarnaast zette hij zich met veel passie in voor verschillende besturen en vrijwilligersorganisaties in de culturele sector.

advertentie

Meer 'Filmpje!':

Het ‘Noordhollandsch Kanaal’ was het grootste kanaal ter wereld toen het in gebruik werd genomen in 1824 (filmpje)

17 mei 2024

Het moest Nederland internationaal op de kaart zetten. Hoe is het kanaal ontstaan? En welke rol speelt het nu?

Na de Franse Tijd, van 1795 tot en met 1813, had ons land het economisch zwaar. Napoleon verbood de handel met het Verenigd Koninkrijk en de Engelse Koloniën. Daarnaast werd de haven van Amsterdam steeds slechter bereikbaar.

Aflevering 23: Hans Peter Corbee (70) te gast bij Ruud Bredewold in Kopstukken (filmpje)

17 mei 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de drieëntwintigste aflevering van Kopstukken...

Hans Peter Corbee (70) is een kunstliefhebber- en verzamelaar pur sang. Zijn woning hangt en staat vol met kunstwerken en schilderijen en ook zijn ‘IJzeren’ tuin is bewonderenswaardig.

Voor in de agenda: Taverne Open Air 2024 (filmpje)

10 mei 2024

O.a. VAN DIK HOUT (STIL IN MIJ) is zeker van de partij

We kijken weer uit naar de laatste zaterdag van augustus. Op die dag zal Taverne Open Air plaatsvinden! Dit wordt alweer de vijfde editie en zoals ieder jaar is het een dag vol met verrassende bands en DJ's.

Aflevering 22: voormalig wethouder Jan Mesu zit aan tafel bij Ruud Bredewold in Kopstukken (filmpje)

10 mei 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de tweeëntwintigste aflevering van Kopstukken...

Jan Mesu (75), Zeeuw van origine en voormalig hoofd van de Trompschool en oud-wethouder groeide op in de Achterhoek.

Rondje horeca 20: mooi nieuws vanuit Bistro ElVi. Binnenkort… dry aged vlees (filmpje)

3 mei 2024

De Bergense boer Jeroen levert het allermooiste Piemontese vlees

Boer Jeroen Leijen is een bekende persoonlijkheid in ons dorp evenals de chef-kok Victor, die samen met zijn partner Elvira de fijne Bistro ElVi runt aan de Oude Prinsweg in Bergen. Kortgeleden tijdens een gesprek in een lokaal café besloten ze te gaan samenwerken. 

Zeldzame boommarter gefilmd in Bergen in een achtertuin (filmpje)

3 mei 2024

De boommarter is een lang en slank zoogdier dat zich vlug en lenig door bomen verplaatst

Mevrouw Edith Tromp stuurde ons dit leuke filmpje toe.

Een drama in de Noord-Hollandse duinen bij Bergen, Egmond en Schoorl (filmpje)

3 mei 2024

De overheid staat voor paal bij Paal 29. Iedereen kijkt naar elkaar...

De treurnis in de Noord-Hollandse duinen deel 1.

Aflevering 21: Bergenaar Piet Kamp zit aan tafel bij Ruud Bredewold in Kopstukken (filmpje)

3 mei 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de eenentwintigste aflevering van Kopstukken

Hij groeide op in een warm en katholiek gezin, waarbij zijn vader al overleed toen hij zeventien jaar oud was.

Martin van Bourgonje en chef Marco Helsloot van *restaurant Merlet te gast bij Business Class (filmpje)

3 mei 2024

Dit jaar viert Merlet zijn 40-jarig bestaan

Merlet heeft een rijke geschiedenis. In 1984 werd het opgericht door Nelleke en Bert van Bourgonje en in 1999 nemen Carla en Martin van Bourgonje het familiebedrijf over en bouwen en vernieuwen verder.

Culinaire tip van de week: Harry’s kitchen… Thaise tom kha kai (filmpje)

3 mei 2024

Misschien wel de lekkerste kippensoep van heel Azië

Tom kha kai is een van de meest populaire Thaise soepen en ik begrijp waarom. Deze romige, licht pittige aromatische kippensoep met kokos, groenten en verse kruiden is een echte smaaksensatie!

Forse stijging aantal meldingen Jodenhaat (filmpje)

26 april 2024

Cabaretier Hans Teeuwen denkt er het zijne van en schreef een lied

De politie heeft in 2023 veel meer meldingen van discriminatie binnengekregen, vooral rond Jodenhaat.

Filmpje van de week: Koninginnedag in Bergen – 1963

26 april 2024

Er is niet zo heel veel veranderd...

Op 30 april 1963 filmde Koos Koet sr. de Koninginnedag in Bergen. Zijn echtgenote wandelt met de kinderen naar de Stationsstraat waar de kinderspelen plaatsvinden.

Filmpje van de week: Badseizoen Bergen aan Zee 2024 geopend

20 april 2024

Nu moet het weer nog even meewerken...

Inwoners van Bergen aan Zee openden op 14 april 2024 het badseizoen feestelijk. "Om te vieren dat we straks weer naar het strand kunnen en om de toeristen te laten weten dat we er klaar voor zijn", vertelt Bart Meijer van de Dorpsraad Bergen aan Zee.

Optredens en evenementen in de Taverne 19 – 21 april (filmpje)

19 april 2024

Vrijdag 19 april. Thank God It’s Friday met DJ’s Frank en Guido

DJ's Frank en Guido draaien de lekkerste disco, funk en soul en alles wat verder meeblerbaar en dansbaar is. Het maakt niet uit of het 70's , 80' 90's of 00's is, als het maar knalt en beweegt. Dansen!

Aflevering 18: Hein Folgers zit aan tafel bij Ruud Bredewold in Kopstukken (filmpje)

12 april 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de achttiende aflevering van Kopstukken, gast is Hein Folgers uit Schoorl

Folgers is mede-eigenaar van restaurant De Blauwe Baviaan in het centrum van zijn dorp. De Schoorlaar vertelt aan Ruud Bredewold dat hij opgroeide in een streng gereformeerd gezin.

Aflevering 17: de derper Cor Mooij zit aan tafel bij Ruud Bredewold in Kopstukken

5 april 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de zeventiende aflevering van Kopstukken, gast is Cor Mooij uit Egmond aan Zee

Cor Mooij uit Egmond aan Zee zit in Restaurant Comer aan tafel bij Ruud Bredewold in het tv-programma Kopstukken.

The Story of Billy Joel door Maurits Fondse en Band (filmpje)

5 april 2024

Waar en wanneer: de Ruïnekerk op 19 april 20:00 uur

Dit jaar wordt Billy Joel 75 jaar. Dit wordt gevierd met een aantal bijzondere concerten door Maurits Fondse die een ode brengt aan de nog immer populaire Amerikaanse pianist en songwriter.

Filmpje van de week: een sfeerimpressie van Bergen en interview uit 2019 met Theo Olthuis

5 april 2024

Het interview met hem begint op 11.00 (min.)

Zelfs de meeuwen komen langs (april 2019)

Staatssecretaris Van der Burg op bezoek bij opvanglocaties (filmpje)

5 april 2024

Het werkbezoek van staatssecretaris Van der Burg startte bij Hotel Nassau in Bergen aan Zee

Staatssecretaris Eric van der Burg (Asiel en Migratie) bracht woensdag een bezoek aan Hotel Nassau in Bergen aan Zee, sinds eind februari een gemeentelijke opvanglocatie voor vluchtelingen uit Oekraïne.

Rondje horeca 14: Restaurant Fabels, RataPlan en Jumbo Monique gaan voor het goede doel (filmpje)

29 maart 2024

Op 18 april gaan we lekker eten en de wereld wat mooier maken!

Een avond vol amusement én heel lekker eten, voor het goede doel. Eten tegen verspilling en meubels van de kringloop. Met een prachtige vintage modeshow en een aankleding die bijblijft.

Filmpje van de week: een prachtige docu over Bello. Ga er maar eens lekker voor zitten…

22 maart 2024

In 1955 maakte dhr. D.W. Pastoor - opticien in Bergen (NH) - een documentaire over Bello, het stoomtreintje dat velen naar het strand in Bergen aan Zee bracht

In 1955 werd, ondanks protesten, het spoorlijntje tussen Alkmaar en Bergen aan Zee opgeheven. In het begin zien we de Bergense architect Bram Prins een kaartje kopen.

Aflevering 13: Bergense boer Jeroen Leijen in Kopstukken. Een bijzonder levensverhaal…

8 maart 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de dertiende aflevering van Kopstukken

Ruud Bredewold praat in de dertiende aflevering van het tv-programma Kopstukken met Jeroen Leijen uit Bergen.

Filmpje van de week: traditiegetrouw… plaatsen we dit filmpje in het voorjaar

7 maart 2024

Niet iedereen is al klaar voor het voorjaar...

Deze aardige Engelsman is optimistisch over een lentedag en deelt dat met een dame naast hem in het bushokje.

Aflevering 12: Bergenaar Peter van Vleuten in Kopstukken

1 maart 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de twaalfde aflevering van Kopstukken

Ruud Bredewold praat in de twaalfde aflevering van het tv-programma Kopstukken met Peter van Vleuten in de Taverne.

Filmpje van de week: Pompen of verzuipen in Bergen aan Zee

23 februari 2024

Zonder laarzen is een wandeling niet te doen...

Al tijden wordt Bergen aan Zee geteisterd door een overvloed aan regen. Ook de afgelopen dagen kwam het weer met bakken uit de lucht. Een korte impressie.

Kopstukken aflevering 11: abt-emeritus Gerard Mathijsen (filmpje)

23 februari 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de elfde aflevering van Kopstukken

Ruud Bredewold praat in de elfde aflevering van het tv-programma Kopstukken met abt-emeritus Gerard Mathijsen van de Abdij in Egmond-Binnen.

‘Wat moeten Bergenaren nu zonder postkantoor?’ (filmpje)

16 februari 2024

Het postagentschap in tabakspeciaalzaak G.A. Drieënhuizen aan de Stationsstraat is gesloten. Hoe nu verder...

Het postagentschap in de winkel KlusWijzer aan de Achterweg is sinds 10 januari dicht. De inwoners kunnen voortaan met hun pakketjes uitsluitend nog terecht in het postagentschap in KlusWijzer in Schoorl of ze moeten uitwijken naar bijvoorbeeld Alkmaar of Egmond aan Zee.

Hier lees, leer je alles over dry aging. Misschien wel het allerlekkerste vlees ter wereld (filmpje)

21 februari 2024

Gemaakt in Holland en ook in Bergen verkrijgbaar bij slagerij Rogier van het Drieluik

Dry aging is een techniek om vlees te conserveren. Mikel Pouw, de slager van Nice to Meat, geeft uitleg hoe dit werkt en beantwoordt de vraag wat een treinwagon te maken heeft met dry aging.

Kopstukken aflevering 10: Jaap Kramer uit Egmond-Binnen (filmpje)

16 februari 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de tiende aflevering van Kopstukken

Ruud Bredewold praat in de tiende aflevering van het tv-programma Kopstukken met Jaap Kramer uit Egmond-Binnen.

Kopstukken aflevering 9: Frank Nieuwenhuizen uit Schoorl (filmpje)

9 februari 2024

Frank Nieuwenhuizen vertelt over zijn werk en persoonlijke leven...

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de negende aflevering van Kopstukken, gast is Frank Nieuwenhuizen uit Schoorl.

Grote uitslaande brand in voormalig Restaurant de Story aan de Breelaan (filmpje)

8 februari 2024

Oorzaak: kortsluiting in de meterkast

Restaurant de Story Bistrobar aan de Breelaan in Bergen vatte in de nacht van woensdag op donderdag vlam. De bewoonster van de bovenwoning is met ademhalingsproblemen naar ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de brand, die rond 01.00 uur werd ontdekt, is nog onbekend.

Culinaire tip van de week: Harry’s kitchen… klassieke carpaccio uit Venetië (filmpje)

2 februari 2024

De geschiedenis begint in Harry's Bar...

Jaren geleden reisde ik af naar Venetië en had in ieder geval één ding boven aan mijn verlanglijstje staan om te bezoeken. Carpaccio proeven in Harry's Bar. De wereldberoemde schrijver Ernest Hemingway was er kind aan huis want hij was er net als ik dol op.

Kopstukken aflevering 8: Monique van Orden uit Bergen (filmpje)

2 februari 2024

Van Orden praat onder andere openhartig over de periode waarin ze ernstig ziek was...

Ruud Bredewold praat in de achtste aflevering van het tv-programma Kopstukken met Monique van Orden uit Bergen.

Bergen loopt massaal uit om te kiezen tussen twee opties Harmonielocatie (filmpje)

2 februari 2024

U vindt hier de twee nieuwe plannen voor de Harmonielocatie en uw stem telt mee...

Afgelopen dinsdag was het vollebak in de Ruïnekerk bij de presentatie van de twee plannen voor de Harmonielocatie.

Filmpje van de week: dit zijn de plannen van bouwonderneming Henselmans voor de Harmonielocatie

2 februari 2024

U kunt nog stemmen...

Voor een tender van de gemeente Bergen heeft onze ontwikkelafdeling een prachtig plan gemaakt. Zie hier een filmpje van het plan voor het centrum van Bergen.

Holocaustherdenking op de algemene begraafplaats in Bergen zondag jl. (filmpje)

29 januari 2024

Een aangrijpende en belangrijke speech van burgemeester Lars Voskuil

Van de naar schatting 160.000 Joden die Nederland in mei 1940 telde, werden er 107.000 gedeporteerd en daarvan keerden er slechts 5.200 levend terug.

Bergense pensionado’s in het buitenland (filmpjes)

19 januari 2024

Monique en Gerard Kölher bezochten Birma, Bali en Thailand

Je bent met pensioen, maar hebt nog lang geen zin om achter de geraniums te zitten, wat doe je dan... juist, je pakt de koffers en gaat heerlijk relaxt de wereld ontdekken.

Filmpje van de week: Historisch Bergen 1958

19 januari 2024

Een omgezaagde boom trok toen heel wat bekijks...

Bergen NH 1958 Oude Prinsweg 19. Zelfs 'bromsnor' was ter plaatse.

Kopstukken aflevering 6: Cees Oud

19 januari 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de zesde aflevering van Kopstukken, gast is Cees Oud, accordeonist, entertainer en levenskunstenaar uit Groet

Ruud Bredewold praat in de zesde aflevering van het tv-programma Kopstukken met Cees Oud uit Groet. Hij is vooral bekend als accordeonist en entertainer. Deze aflevering is vanaf maandag 22 januari 19.00 uur een week lang te zien op RTV80 TV.

Culinaire tip van de week: Harry’s kitchen… een Italiaanse klassieker (filmpje)

19 januari 2024

De enige echte pasta Bolognese (Ragù alla Bolognese)

Het lijkt soms wel of iedereen denkt dat bolognesesaus (Ragù alla Bolognese) een tomatensaus is, maar dat is het juist niet. Het is een vleessaus waarbij de smaak van het spek, kalfs- en rundergehakt duidelijk zal overheersen. Door het urenlange sudderen krijgt de bolognesesaus zelfs een hartige smaak die enigszins doet denken aan stoofvlees.

Kopstukken aflevering 5: Martin de Zwart

12 januari 2024

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de vijfde aflevering van Kopstukken, gast is Martin de Zwart

Martin de Zwart, rentmeester Hervormde Kerken in Schoorl en Groet en oud-directielid Rabobank BES in Kopstukken.

Filmpje van de week: Muis met schoonmaakwoede…

12 januari 2024

Een fascinerend en hartverwarmend kijkje in de onverwachte samenwerking tussen mens en muis

Een 75-jarige natuurfotograaf wiens schuur 's nachts wordt opgeruimd door een mysterieuze muis. Vastgelegd op camera, zie hoe de slimme muis wasknijpers, kurken, moeren en bouten verzamelt en netjes opbergt.

Nieuwjaarstoespraak burgemeester Lars Voskuil en kinderburgemeester Tygo Fontijn (filmpje)

12 januari 2024

De burgemeester sprak o.a. over het belang van woningbouw om de dorpskernen vitaal te houden...

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Bergen in de Ruïnekerk in Bergen werd afgelopen maandagavond goed bezocht. Inwoners gaven elkaar de beste wensen en luisterden naar de nieuwjaarsreden van burgemeester Lars Voskuil en kinderburgemeester Tygo Fontijn.

Bergen aan Zee onder water (filmpjes)

5 januari 2024

Niet alleen langs de grote rivieren en langs het IJsselmeer is er sprake van wateroverlast...

Een deel van Bergen aan Zee liep eerder deze week onder water, met name het gebied rond het Vredeskerkje was niet zonder laarzen aan te bereiken.

Kopstukken aflevering 4: Henk Biesboer, oud-rechercheur en woordvoerder KNRM

Speciaal voor de lezers van de Flessenpost is hier de primeur van de vierde aflevering van Kopstukken

Ruud Bredewold praat in de vierde aflevering van het tv-programma Kopstukken met Henk Biesboer.

Nieuwe slijterij op de Dorpsstraat: Ton Overmars (filmpje)

22 december 2023

Slijterij Scholten is niet meer...

Sinds kort is slijterij Scholten aan de Dorpsstraat overgenomen door Ton Overmars. We hadden een kort interview met Daniël, die de zaak runt.

In gesprek met burgemeester Lars Voskuil (filmpje)

22 december 2023

Onderwerpen: onder andere wat ging er goed en wat ging er minder goed in onze gemeente in 2023

Terug