Woodlandsfestival 2018 voorlopig programma

Wanneer: 2 & 3 juni a.s.

Woodlandsfestival 2018 voorlopig programma

Wij snappen natuurlijk dat jullie staan te popelen om te horen welke toffe bands & DJ’s in 2018 op de stages staan, welke culturele en artistieke programmering er op beide dagen te vinden is, welke kekke aankopen je kunt scoren op de markt, welke foodtrucks jullie buikjes gaan vullen, welke biertjes er uit de tap komen. Houd de website en Flessenpost goed in de gaten want de komende tijd gaan ze steeds meer onthullen!

Tipje van de sluier…

Ruigoord reist af naar Woodlands
de luchtbuszaterdag
Sedert 1975 is de befaamde Luchtbus in gebruik als mobiele thuisbasis van het Amsterdams Ballon Gezelschap. In de afgelopen 40 jaar heeft deze bus grote delen van de wereld bezocht en bezongen, van Afrika tot Azië en van Oerol tot Fusion, Boom en Christiania. Overal ontstond er een spontane mengeling van muziek, dans en theater. Na een lange winterslaap in de Grote Schuur van Ruigoord is het wederom tijd voor een ritje, ditmaal iets dichter bij huis, de reis voert naar onze vrienden van Woodlands Festival!

LINE-UP
13:15 – 14:15 Leoparte
14:30 – 15:30 Jolly Mangos
16:15 – 17:15 Trikosis
18:00 – 19:00 Dirty Undies
19:45 – 20:45 Ooostblok
21:30 – 23:00 Zion Train

ZION TRAIN
Al twee decennia lang is Zion Train onbetwist de leider in het genre DUB/DANCE. De band was in de jaren ‘90 intensief betrokken bij de alternatieve underground cultuur in de UK en was gedurende deze periode de leveranciers van de beste ROOTS, REGGAE muziek.

OOOSTBLOK
Een muzikaal hoogtepunt voor een festival, met als missie het publiek uit hun plaat te laten gaan. Met deze insteek ontstond bij general Lodovik het idee om een BALKAN band op te richten, zo veel zijn er namelijk niet in Nederland.

DIRTY UNDIES
Deze negen-koppige formatie rockt! SKA, SURF, REGGAE, BALKAN, DUB, AMERICANA en ROCK ‘N ROLL, deze heren kunnen het allemaal. Al eerder het dak eraf gespeeld van de Paradiso tijdens het Ballonnenfeest, nu klaar om Woodlands Festival 2018 te veroveren.

TRIKOSIS
Trikosis is een multicultureel gezelschap opgericht in 2009. In hun achtjarig bestaan hebben ze opgetreden door heel Europa, van Tilburg tot Skopje. De band speelt Oost-Europese Klezmermuziek op geheel eigen wijze.

JOLLY MANGOS
De Jolly Mangos staan voor muzikaliteit, entertainment en avontuur. Al 10 jaar spelen ze met zijn tweeën en hebben een unieke eigen sound gecreëerd. Ze hebben muziekreizen gemaakt door o.a. Frankrijk, Italië en Colombia en de muziekstijlen van over de hele wereld zijn terug te horen in hun repertoire.

LEOPARTE
Leoparte mengt ska en pop met allerlei andere genres, zoals afrobeat, cumbia, salsa, reggae en gypsy. hun doel is om mensen in het moment op te laten gaan en achteraf te laten nadenken. Alles om de wereld wakker te schudden met opgewekte en dansbare muziek!

https://woodlandsfestival.nl/programma

https://woodlandsfestival.nl/tickets