Wijn of bubbels als relatiegeschenk altijd een geslaagde keuze!

De Cavastore.nl helpt u deze kerst op weg

Wijn blijft voor velen het perfecte cadeau, zowel om te geven als te krijgen.
Ik verzorg al jaren relatiegeschenken voor ondernemers binnen en buiten Bergen. Een met zorg uitgekozen cadeau.
Een zelf vormgegeven kerstkaart met persoonlijke wens behoort tot de mogelijkheden. Om het extra speciaal te maken, heb ik ook mooie wijnkoelers van Italiaanse makelij voorzien van een fles mousserende wijn. Ik maak een feestelijk cadeau van zowel de inhoud als de verpakking voor het perfecte eindejaarsgeschenk.

Ook het verzenden naar huisadressen kan ik verzorgen.
Ben je geïnteresseerd? Bel Anouk op 06-43824187 of neem contact met me op via e-mail [email protected]

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.