Wij stellen ons graag aan jullie voor…

Lancering Flessenpost uit Alkmaar

Wij stellen ons graag aan jullie voor…

Wij zijn Sylvia Blok en Maartje Steunenberg en beiden vanaf het begin betrokken bij de Flessenpost uit Bergen. Harry Steunenberg, uitgever van Flessenpost uit Bergen, is de vader van Maartje en zij kreeg hierdoor altijd een mooie inkijk in het wekelijks tot stand brengen van het Flesje. Sylvia werkt inmiddels al twintig jaar samen met Harry en heeft vooral altijd de opmaak van de gedrukte versies van Flessenpost uit Bergen voor haar rekening genomen.

Maartje woont zelf met met haar gezin aan een van de mooiste straten van Alkmaar: De Friese Poort! Een heerlijke plek in een prachtige stad. Sylvia woont nu sinds een aantal jaren in Heiloo, maar is heel wat jaren in Alkmaar woonachtig geweest.
Al twintig jaar zijn wij goede vriendinnen en hebben vroeger ook een tijd lang samengewerkt. Afgelopen december waren wij aan het lunchen en was daar ineens het ‘eureka’ moment: ‘Laten wij dit mooie platform in Alkmaar gaan starten! Dus hebben wij de handen ineen geslagen en vandaag is het dan zo ver… Het eerste Flesje spoelt aan in Alkmaar.

Onze visie: ‘Wij hopen dat Flessenpost uit Alkmaar als een verrijking voor de stad zal worden gezien en dat iedereen het Flesje met veel plezier zal lezen!’

Klik op de foto voor een uitvergroting.