Deel

advertentie

Wekelijkse update: Help de lokale restaurants de crisis door…

Een overzicht van weer heerlijke nieuwe menu's

Wekelijkse update: Help de lokale restaurants de crisis door…

Kijk hier voor het overzicht. Hebben we u als ondernemer over het hoofd gezien? Laat het ons dan snel even weten via: [email protected]

Een overzicht van deelnemende restaurant

*Fabel’s Eten & Drinken
*Grand Café Bourgogne
*Restaurant Bergen Binnen
*Paviljoen Noord
*Traiteur ’t Parkje
*Restaurant Duinerij Bergen aan Zee
*The Bourbon Room
* Restaurant Julie’s
*Restaurant Onder de Linde
*Gasterij ’t Woud
*Samabe
*Bij Chinees restaurant de Oude Prins
*Pizzeria La Terrazza
*Pizzeria Montagne
*Shoarma zaak van Tarek
*Trattoria di Casa del Monte Bergen
*EET op Locatie


*Grand Café Bourgogne

SOEP EN BROOD
Brood met gezouten roomboter – €4,50
Aspergesoep – €6,00
Courgettesoep – €6,00

VOORGERECHTEN
Zeebaars
tartaar met crème fraîche, radijs en wasabi dressing – €9,50
Steak tartaar
met serrano ham, truffelmayonaise en soja vinaigrette – €9,50
Geitenkaas
met couscous, rode biet, appel en pecannoten – €8,00

HOOFDGERECHTEN
Texels lam
lamsstoof met 1001-nacht specerijen, bospeen en krieltjes – €16,50
Zalmfilet
met witte asperges, zeekraal en witte wijnsaus – €16,50
Witte asperges
gegratineerd met 2 jaar oude kaas van boerderij De Noorderhoeve – €14,50
Caesar maaltijdsalade
romaine sla, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, croutons, ei en ansjovis dressing – €11,00
extra kip en bacon – €4,50

NAGERECHTEN
Gemarineerde aardbeien
met vlierbloesem, crème van vanille en basilicum roomijs – €6,00
Chocolade mousse
mousse van pure chocolade met sorbet van passievrucht – €6,00
Beker ijs (250 ml) naar keuze:
vanille / passievrucht / karamel-zeezout – €5,50
Kazen van Kef – €10,00
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood

KINDERMENU
mozzarella-tomaat spiesje – €4,00
serranoham met meloen – €4,00
lasagne – €7,50
Pannenkoek Naturel – €5,50
Pannenkoek Appel – €6,50
Pannenkoek Spek – €7,50
Kinderbeker met ijs €3,50

reserveren via: www.merlet.nl/merlet-at-home/?ft-shop=takeaway


*Restaurant Bergen Binnen kan met 17 opties je hele 3-gangen maaltijd aan huis verzorgen.

Dagspecial:
Woensdag 27 mei :
“LOBSTER WEDNESDAY”
Hele Canadese kreeft, +/- 500 gr. (los in schaal) gegratineerd met dragonboter / Parmezaanse kaas, duxelles van paddenstoeltjes // € 25,–
Donderdag 28 mei // Gebakken gamba’s spaghetti, olijfolie, kno ook, rode peper // 15,50
Vrijdag 29 mei // Ossenhaas strogano seizoensgroenten, aardappelgarnituur // 22,50
Zaterdag 30 mei // Thaise kippendijtjes in romige gele currysaus shiitake, roerbakgroenten, basmati rijst, cassave // 15,00
Zondag 31 mei // Black Angus burger (200 gr) augurk, tomaat, bacon, kaas // 12,50

Afhalen en bezorgen:
Wasabicracker tonijn
Japanse soja-mayonaise // 2,25 Gillardeau oester
rode wijnazijn, sjalot // 3,50
Gebakken zeewol let
Ravioli gevuld met gevogelte en tru el, roergebakken wilde spinazie, Parmezaan, bundelzwammetjes, beurre blanc // 17,50
Geroosterde lams let
Hollandse asperges, aardappelmousseline, tijmjus // 18,50
v Saladegeitenkaas/vijgencompote,gesuikerdenoten, balsamicostroop // 12,50
Salade carpaccio / tru elmayonaise, pijnboompitten, croutons // 12,50 Salade “Bergen Binnen”; kiprollade, gamba’s, spekjes, ei, croutons // 13,50 Dagspecial
dagelijks wisselend // dagprijs
Friet
(uitsluitendalsbijgerecht) // 3,00
“Romano ”, verse aardbeien en schaafsel van witte chocolade // 6,00 IJs van ijssalon Pinoccio (0,5 ltr.) / wisselende smaken // 7,50
Bestellingen vanaf 25,- euro gratis bezorgd. Bezorgkosten 5,- euro

Bestellen kan dinsdag t/m zondag uitsluitend telefonisch vanaf 13:00 u. T 072 – 5815362
Maandag gesloten
Keuken geopend tot 20:00 u. Bezorging uitsluitend in Bergen en Schoorl.
www.bergenbinnen.nl


*Team Paviljoen Noord
Dagelijks bezorgen wij onderstaande gerechten aan huis
U kunt uw bestelling tussen 12:00-18:30 alleen telefonisch doorgeven, deze worden tussen 17:30 en ±19:00 gratis thuisbezorgd.
Bezorging uitsluitend in Bergen en Bergen aan Zee. Betaling kan met de pin of contant gepast betaald.
Soepen
Aspergesoep met courgette en peterselie 6
Tom kha kai soep met kippendijen, bosui en taugé 7
Salades
Salade rucola met artisjok, tallegio, pommes violet, cherrytomaat en truffeldressing 14
Ceasarsalade met kippendijen, cherrytomaat, ansjovis, gekookt boerderij ei, Grana Padano en taggiasca olijven 14
Poké bowl met zalm, tonijn, sushirijst, wortel, rode kool, edamame bonen, bladspinazie, Japanse wakamé, kikkoman en wasabi 14
Hoofdgerechten
Meatspecial van de week ( info contact Strandpaviljoen Noord ) 15
Albacore tonijnsteak met nasi guning, paksoy, shiitake en Aziatische jus 15
Vegetarische gele kokoscurry met vega köfte, jonge groenten en jasmijnrijst 14
Spaanse zarzuela met mosselen, kokkels, kabeljauw, gamba’s en flat bread 14
Let op! Wij leveren de gerechten kant en klaar aan, ze dienen alleen nog opgewarmd te worden.
Kids
Spaghetti bolognese met Grana padano 6
Lekkerbek met rösti en waldorfsalade 6
Dessert
Spekkoek met mango-rumroom en ananas 5

Taart: Cheesecake 5 Wijn:
Worteltaart 4
Chocoladetaart 5 Wit:Sauvignon Blanc Spanje 10
Chocoladebrownie 4 Rood:Cabernet Sauvignon/ Shiraz 10
Rosé: Mehofer Zweigelt (10%) 12,5
Strandpaviljoen Noord, Bergen aan Zee
072-5814940 of 06-51335401


*Eetcafé de Lamoraal

Week van 26 tm 30 mei

BESTELLEN TUSSEN 13.00u & 17.00u
op 072-5894550 of 06-51745769
Dan BEZORGEN wij (in Bergen nh) tussen 17.30u & 19.00u.
Wij bezorgen uw gerechten in oven-magnetron bestendige bakken zodat u het alleen maar hoeft te verwarmen volgens instructies die wij meegeven.
Betaling via tikkie.
Wanneer u de maaltijd WARM wenst kunt u deze bestellen tussen 13.00u & 17.00u en bij ons AFHALEN tussen 17.30u en 19.00u. Betaling per pin.

SOEPEN:
Huisgemaakte tomatensoep of spinaziesoep 0,5l €5,50

HOOFDGERECHTEN:
Spare ribs met gepofte aardappel, 2 sausjes & salade €16,50
Kipsaté met brood en kruidenboter satésaus & salade €14,50
Salade gamba’s en avocado €13.50

DAGSCHOTEL op=op €12,50

DI 26-5 POLDERKIP supreme met gepofte aardappel, serranohamsaus & salade

WOE 27-5 ZEEBAARS met polenta,schaaldierensaus & salade

DO 28-5 PASTA GAMBARETTI met courgette & salade

VRIJ 29-5 VARKENSOESTER met gratin, knoflookjus & salade

ZAT 30-5 CHILI CON CARNE a la lamoraal met turks brood & salade

DESSERT:
Gebroken hazelnootmeringue met caramelsaus €5,50

Wijntje erbij? Rood: Cabernet sauvignon – Wit: Viognier – Rosé: Les asterides €12,50 p.fles, de witte wijn en de rosé zijn GEKOELD
Oude prinsweg 7- 1861CS-Bergen nh
voor volgende weken check onze facebook, instagram of
website: www.delamoraalbergen.nl


*Traiteur ’t Parkje
SALADES Caesarsalade €12,95
Halve kreeft uit de Oosterschelde €16,95 Gerookte paling uit de Oosterschelde €13,95 Salade Caprese €12,95

KOUDE VOORGERECHTEN
 Steak tartaar met kwartelei, zoetzure groenten €7,95
Beef tataki met salade van noedels €7,95 Gerookte zalm met crème van mierikswortel €7,95 Carpaccio €10,00
SOEPEN, BAKJE VOOR 2 PERSONEN (halve liter) Kreeftensoep €12,50
Hollandse garnalensoep €9,50 Vissoep €9,50
Aspergesoep €9,50

HOOFDGERECHTEN
 Kip van het spit, Halve kip €8,50 Hele kip €12,00
Kipsaté met pistolet, atjar, satésaus, kroepoek en komkommersalade €15,00 Zeebaars met couscous en venkel €14,95
Griet met gestoofde prei en gratin van aardappel €12,95
Biologische kip met ratatouille €17,50 Parelhoen met risotto en paddenstoelen €19,50 Asperges van eigen land, met zalm of a la Flamande €19,50

VOOR BIJ DE BORREL
 Pata negra per 100 gr
 Gerookte forel €7,95
 Gerookte zalm €7,95
 Gerookte paling uit de Oosterschelde €7,95 
OESTERS
Mandje aperitief oesters Premier 12 st €26,50 Gillardeau no.4 12 st €40
 DAGELIJKS GEOPEND VAN 12:00-20:00 UUR
 ALLE GERECHTEN KUNT U OOK VAN TE VOREN BESTELLEN 
072-20 200 82 [email protected]


*The Bourbon Room
U KUNT UW BESTELLING DOORGEVEN TOT 21:OO UUR DE DAG ERVOOR
tel 072-58136969

Donderdag 28 Mei t/m MAANDAG 1 JUNI
3 gangen menu €25.-

geplukte gerookte makreel/ kreeft/ gepofte aubergine/ kaantjes van aardappel
*
picanha
runderstaartstuk/ gegrilde aardappel/ creme van avocado/ gemarineerde biet
*
meringue/ frambozen / creme suisse

Zondag 31 Mei Dagspecial €14,50

rundersteakvan de smoker/ krokante aardappel/ huisgemaakte BBQ saus
gemengde salade/ brood & boter

Suplementen!
Kaas plankje €7,50
Oesters, frambozenvinaigrette €3.00 pst

Fles wijn erbij?
Gekoeld ; Fles huiswijn Wit €10,-
Gekoeld; Corette viognier , frankrijk €10,-
Gekoeld fles huiswijn Rose; €10,-
Fles huiswijn rood €10,-
Bijpassende wijnen? Vraag naar onze opties.

U kunt eenvoudig de gerechten thuis opwarmen volgens bijgeleverde instructies


*RESTAURANT JULIE’S
Onze Take away is van 16.30 tot 20.00 uur. Niet in de gelegenheid om te komen afhalen? In overleg kunnen wij het ook bezorgen!
Bestelt u via 072-581 30 65 (vanaf 11.00 uur) of via [email protected] (24/7) en noemt u de gewenste afhaal tijd.

THUIS UITETEN MENU 27,50
3 of 4 gangenmenu:
Frisse noodle salade met gyosa (Japans kip-pasteitje), Kikkoman, gember en koriander
**
Alkmaarse Kaassoep +€3,95
**
Kabeljauw met groene groenten, pasta riso en truffelroomsaus
**
Huisgemaakt cheesecake dessert

VOORGERECHTEN
Sashimi van licht geroosterde tonijn met wasabi ingelegde gember en
Kikkomandressing 12,50
Runder carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaan 9,50

JULIE’S MENU
Kabeljauw met groene groenten, pasta riso en truffelroomsaus 18,50
Tournedos met aardappel rösti, verse groenten en pepersaus 19,50
Poké bowl met tonijn, zalm, stickysushirijst, wakamé en kikkomandressing 15,50
Carpaccio salade met truffelmayonaise, Parmezaan en brood met dip 14,50
Paddenstoelen ravioli met verse groenten en pesto-roomsaus 14,50
Classic Burger van Iers Black Angus rund met bacon, cheddar en Juliessaus 13,50
Kipsaté met atjar salade, cassave kroepoek en pindasaus 13,50
Dessert
Huisgemaakt cheesecake dessert 5,00
IJS van Ci Vediamo 1/2 liter 7,50
Mango of lemon cheesecake

KIDS!
Patatje met kroket, kipnugget, of frikadel en een ijsbeker! p.p. 5,50
Ook BARISTA KOFFIE to go!
Dagelijks vanaf 11.00 uur is er iemand aanwezig om voor u een heerlijke Barista koffie to go te maken!

Iedere donderdag DOLLE DONDERDAG: Kipsaté of een hamburger met frietjes en salade voor €10,-


Vanaf 29 april is ook de keuken van *Sluispolder weer open voor ALLE Sluis-fans!
Denk aan Pasta Vongole, sappige Spareribs, heerlijke frisse maaltijdsalade met huisgerookte zalm of ribeye, onze befaamde Indische rijsttafel, pasta bolognese & hamburger met frites voor de kids tot huisgerookte zalm met garnituren voor bij de borrel! Alles met liefde bereid en klaar om mee te nemen, warm of om thuis op te warmen. En mis je het lekkere wijntje op het terras? Geen probleem, de reguliere wijnen van Sluispolder zijn ook verkrijgbaar, zodat thuis met de ogen dicht op het terras, je je bijna weer op Sluispolder waant…
Op alle werkdagen is de baan vanaf woensdag 29 april geopend en is afhalen mogelijk. Bestelling kunnen dagelijks doorgeven worden vanaf 09:00 uur per mail [email protected] of 072 5111555.


*Fabel’s Eten & Drinken
GEROOKTE ZALM OP KLASSIEKE WIJZE € 10,00
met pistoletje en limoenmayonaise
WIERINGERWEIDE RUNDERCARPACCIO € 10,00
met pistoletje, pesto, pijnboompitjes en Parmezaan
SPICY GAMBASOEP € 6,50
met pistoletje gamba en opgeslagen room
HUISGEMAAKTE KIPSATÉ € 14,00
½ GEGRILDE KIP (VAN ACKERMAN) € 14,00
keuze uit piri piri of naturel
GEITENKAAS SALADE (V) € 13,50
met honing, walnoten, spinazie,
lichtzoete dressing en pistoletje
CARPACCIO SALADE € 14,50
GEROOKTE ZALM SALADE € 14,50
SPARE-RIBS VAN DE GRILL € 15,00
met pittige marinade en twee koude sausjes
GAI PAD MED € 15,00
reepjes kipfilet met groenten, cashewnoten
en pittig op smaak gebracht in de wok
GEWOKTE GAMBA’S € 17,00
met groenten en knoflook
(deze hoofdgerechten worden geserveerd met salade, rijst of gebakken aardappeltjes)
PARFAIT VAN WITTE CHOCOLADE MET FRAMBOOS € 5,50
Lekker flesje wijn erbij;
SAUVIGNON BLANC (KOUD) € 11,00
FLEUR ROSÉ, PROVENCE (KOUD) € 15,50
MERLOT PAYADA (ROOD) € 11,00
BESTELLINGEN KUNNEN VANAF 13:00u GEBELD OF GEAPPT WORDEN NAAR;
06-26304862
GEOPEND VAN WOENSDAG T/M ZONDAG
(maandag 2e paasdag ook geopend)
Keuken is open vanaf 17:00u tot 20:00u
AFHALEN EN BEZORGEN MOGELIJK
BEZORGEN IN BERGEN EN SCHOORL
vanaf € 25,00 bezorgen wij gratis
tot € 25,00 rekenen wij € 3,50 bezorgkosten
betaling per pin of tikkie


*Het Onder de Linde gevoel bij u thuis (Donderdag t/m zondag)
Mooie gerechten en eventueel een lekker flesje wijn (15,-).

Voorgerechten ( 28 / 29 / 30 / 31 mei )

1.Vitello Tonato 2.0
Geroosterde tonijn / kalfsvlees / filets american / tonijnmayonaise 12,50

2.Asperge-eisalade / huisgerookte zalm / rivierkreeftjes 12,50

3.Knoflook gamba’s / oosterse mie / saus zongedroogde tomaat 12,50
(Als hoofdgerecht 16,50)

4.Mabré eendenlever-seranoham / tutti frutti / getoast brioche 12,50

5.Romige aspergesoep (zelf opwarmen) 0,5 ltr 5,50

Voorgerechten worden geserveerd met huisgemaakt brood en kruidenboter

Hoofdgerechten ( 28 / 29 / 30 / 31 mei )

5.Gegrilde zeebaarsfilets / Savora mosterd beurre blanc 16,50
6.Gebakken diamanthaas (runderfilets) / Stroganoffsaus 16,50
7.Geroosterde lamsrump / asperges / jus gerookte knoflook 16,50
8.Truffel risotto / gestoofde groenten / Parmezaanse kaas 12,50
9.Gegrilde kalfsrib-eye / kalfsjus met tijm 15,50
10.Kipsaté / roergebakken rijst / groenten / cassave chips 12,50
11.Panna cotta aardbeien / verse aarbeien / merenque 8,50
12.Diverse ijssoorten 5,50 ( Citroen / Vanille / amandel )

De hoofdgerechten worden warm geserveerd met aardappel garnituur en groenten uit de oven

Tip!! Zet de oven voor dat u het eten afhaalt of laat bezorgen aan op 120gr

Dan kunt u het warme eten warmhouden, terwijl u aan het voorgerecht begint.
Laat de deksel van de hoofdgerechten erop zitten terwijl het in de oven staat

Bestellen kan elke dag per mail [email protected]
of telefonisch 0654724759 of 072-5812108 elke dag vanaf 10.00u

Wij bezorgen op in Bergen u kunt ook afhalen.
Buiten Bergen bezorging in overleg.


*Restaurant Duinerij Bergen aan Zee
donderdag t/m zondag
maandag 2e paadag open
Wij werken met een aangepaste menukaart, deze zal wekelijks wisselen.
Menu
Stokbrood met kruidenboter 4,00
Guacamole met tortillachips 5,75
Nachos todos12,75
Burrito met kip of groente15,50
Pizza basis met tomatensaus en kaas 8,00
Pizza salami 9,00
Pizza gehakt, paprika, champignons11,25
Pizza tonijn, ui, kappertjes, olijven11,25
Pizza mozzarella, tomaat, basilicum11,75
Thai kip cashew14,75
Spareribs met frites en salade17,25
Kipsate met frites en salade14,75
Kabeljauw mexican style met frites en salade19,50
(tomatensalsa, gegratineerd met mozzarella)
Tira misu 5,00
Wijn15,00
RoodL’Arjolle Brut de Cuve Cabernet/Merlot/Grenache (Frankrijk)
RoseL’Ostal Famille JM Cazes syrah/Grenache (Frankrijk)
WitFamille Fezas Gascogne Colombar/Sauvignon/Ugni-Blanc (Frankrijk)
Bestellen kan per telefoon vanaf 12.00 telefoonnummer 0644115247
Bezorgen doen wij (gratis) in Bergen aan Zee
Afhalen kunt u tussen 12.00 en 20.00
Betalen via pin of we sturen u een tikkie
Je kunt ons ook steunen door een diner voucher te kopen voor 50 euro (dit kan via de telefoon) u krijg de bon dan op uw huisadres bezorgd. Deze voucher kunt u verzilveren nadat wij weer gasten mogen ontvangen in ons restaurant en is dan 60 euro waard.


*Zin in een Indonesische rijsttafel? ook dat kan: Samabe heeft een bezorgdienst gestart voor Bergen.
Vooralsnog is dat in 1e instantie een rijsttafel met ijs als dessert en heerlijke, frisse wijn erbij. De rijsttafel wordt in kleine bakjes die je zelf dan op kan warmen aangeleverd (oven & magnetron).
DE RIJSTTAFEL BESTAAT UIT:
AYAM BASE BALI – RENDANG – DAGING SEMUR, AYAM IN SATÉSAUS – SAYUR LODEH – KRUPUK – NASI PUTIH – NASI KUNING – SPEKKOEK
Vandaag voor 15.00 uur besteld, is ‘s avonds tussen 17.00 en 18.00 uur bij je thuis afgeleverd. De kosten voor deze rijsttafel zijn € 19,50 p.p.
In het kader van ‘support your locals’ kan ik dus nu ook ijs van ‘Pinoccio’ en/of wijn van ‘De Gouden Ton’ voor je meenemen. Het ijs is een combinatie van mango en kokos: een beker voor 2 pers. voor €5.00
De wijn is een Rueda “Esperanza” uit Spanje voor €7.00
App of bel via op 06-24725552 en geef je bestelling door. Dan komen we het bij je langs brengen!


*Bergenaar Tobias Sluis van EET op Locatie  bezorgd nu bij je thuis!
Heerlijk thuis blijven en elke dag genieten van een vers & met aandacht gekookte maaltijd? Dat kan & helemaal contactloos. Via WhatsApp of telefonisch op 06-21801638 bij Tobias Sluis. Graag naam & adres vermelden en ook allergieën of dieetwensen. Dat kan tot 20.00 uur voor de volgende da. Betalen: via een betaalverzoek of tikkie dat je ontvangt na bestelling.
Bezorgen: tussen 16.00 & 17.30 uur op dezelfde dag. De gerechten worden koud afgeleverd in oven- of magnetronbestendige bakken zodat het diner makkelijk thuis verwarmd kan worden. Het nieuwe weekmenu staat elke vrijdag op www.eetoplocatie.nl


*Bij Chinees restaurant de Oude Prins kunt u zoals altijd zowel laten bezorgen als afhalen. T 072 581 2426.


*Pizzeria La Terrazza op de Breelaan brengt super pizza’s, pasta’s en salades aan huis! Afhalen is uiteraard ook mogelijk: 072-581 35 41.


*Pizzeria Montagne op de Breelaan brengt super pizza’s, pasta’s en salades aan huis! Telefoon: 072 888 1881


*Omdat afhalen & bezorgen is toegestaan, blijft Bij Merel jullie graag koffie, versgeperst sap, brood, croissants en zoetigheid aanbieden. Je kunt je bestelling afhalen vanaf 10 uur tot 14 uur of wij bezorgen het tussen 11 uur en 13 uur (in Bergen, gratis vanaf 20 eur): [email protected]


*Gasterij ’t Woud: Gesudderde parelhoen aan uw deur. Bezorgen in Egmond, Bergen en Heiloo (andere mogelijkheden in overleg). Bezorgdagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 16.00 en 19.00, uiteraard kunt u ook afhalen in onze Gasterij. Wacht niet te lang want op=op. Bestellen kan tot 17.00 op de dag zelf (zolang de voorraad strekt). Prijs: €19,50 (onze gesudderde parelhoen is incl. puree, zuurkool, appel & cranberry). T (072) 506 14 71.


*Een intiem diner willen laten verzorgen? Remco Sterk is de komende weken in te huren als chef aan huis. Zijn telefoonnummer 0629518677 of e-mail [email protected]


*Shoarma zaak van Tarek is vanzelfsprekend ook open om af te halen en te bestellen. Adres: Jan Oldenburglaan 10. Telefoon: 072 589 8453.


*In Bergen aan Zee: vanaf zaterdag 21 maart is het Duinpaviljoen Noord voor take-away! geopend Van 12u tot 17u kun je heerlijke frieten, Noords broodje tonijnsalade, soep of zelf Zarzuela afhalen. Alleen met pin betalen! Het wordt prachtig weer, maar hou rekening met de gepaste afstand van 1.5 meter.


*Trattoria di Casa del Monte Bergen
GROENTEN
Verdure Grigliate 5,75 euro
Gegrilde groenten: Aubergine, Paprika, Courgette,
Venkel met Italiaanse kruiden.
Insalata Caprese 5,75 euro
Salade van Buffel Mozzarella met trostomaten,
basilicum en pijnboompitjes.
Melanzana ala Parmigiana 7,50 euro
Vegetarische Italiaanse specialiteit van gegrilde aubergine
met mozzarella, Parmezaan, tomatensaus en basilicum.
PASTA’S
Limone e Pollo 9,50 euro
Tagliatelle met kip in citroen, knoflook, tijm en rozemarijn.
Pasta Pesto 9,50 euro
Penne met huis gemaakte pesto van basilicum, parmezaan,
pecorino, pijnboompitten.
Pasta Bolognese 9,50 euro
Pasta met tomaten gehaktsaus, Parmezaanse kaas en basilicum.
Spezzatino di Maiale 9,50 euro
Siciliaanse stoof van procureur, diverse groenten,
venkelzaad, salie en rozemarijn.
NAGERECHTEN
Torta di Mele all’Olio 4,75 euro
Italiaanse appeltaart op basis van olijfolie met sultana’s,
citroen en een snufje kaneel.
Tiramisu 4,75 euro
Het Italiaans dessert “ala de Monte”, met Savoiardi vingers,
mascarpone, grappa en cacao.
Bezorgen of af te halen tussen 17.30 en 18.30 Bestellen via 0653364385


En bij een fijne maaltijd hoort natuurlijk een goed glas wijn van Wijnkoperij De Gouden Ton Bergen. Wij komen naar jullie toe! Bel voor je bestelling 072-5812558 of mail naar [email protected] De winkel is ook gewoon open!


*Veilig wijn bestellen bij de Bergense Jojanneke Verbeek? Dat kan. Hoe gaat het in zijn werk?
Ga naar www.verbeekwijnimport.nl/wijnassortiment Geef uw bestelling en het adres door via het contactformulier: www.verbeekwijnimport.nl/contact
Wij mailen u de rekening. Na betaling wordt de wijn bij u gratis geleverd in Bergen-Schoorl-Alkmaar (vanaf 12 flessen). We zetten het op de stoep, bellen aan en lopen weg.
Iedere bestelling krijgt er een gratis flesje Krier Rivaner bij!

advertentie

Meer 'Horeca':

Zilte Zoen in Bergen aan Zee is gered en gaat weer open

29 mei 2020

Maandag 1 juni a.s. gaan de deuren weer open

De nieuwe eigenaar is de familie Peek uit Bergen, zij investeerden al eerder in horecabedrijven. Er is geen dag verloren gegaan, zegt Robbert Peek.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… herinneringen aan Thé Lau

29 mei 2020

Door: Hans Dekker

In de tijd dat ik in Bergen in de horeca werkte, waren tennis en squash ‘the things to do’. Je verdient natuurlijk redelijk je geld...

Rondje horeca…22

29 mei 2020

Interview met André Rzepka van Fabels Eten & Drinken

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we deze editie André Rzepka van Fabels Eten & Drinken voor de camera.

Nieuwe steunmaatregelen zijn welkom én essentieel voor horecaondernemers!

22 mei 2020

Geen tijd voor lange bureaucratische processen

KHN is voorzichtig positief over de extra steunmaatregelen voor de horecabranche. Op 20 mei presenteerde het kabinet een aanvullend steunpakket voor bedrijven,...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Bokkesprong

22 mei 2020

Door: Pieter van Dijk

Als ik het zo bekijk dan heeft bijna half horeca Bergen en omstreken in de Bokkensprong gewerkt. Mijn beurt was het in ieder geval op Koninginnedag 1975. ...

Advertorial: Veiligheidschermen voor de horeca

22 mei 2020

Minimale aanpassing van bestaande routing en lay-out en lage investering, optimaal rendement

Op een zo veilig mogelijke manier uw gasten weer kunnen verwelkomen in tijden van corona. Dat is het belangrijkste uitgangspunt...

Strandpaviljoen EVI stopt

15 mei 2020

De eigenaren lieten dit weten via socialmedia

Wij hebben stormen doorstaan en brandjes overleefd, veel feest gevierd en bovenal van heel veel zonnige dagen mogen genieten. Maar nu moeten wij u...

Wijn expert Cuno van ’t Hoff (filmpje)

15 mei 2020

Lekker thuis en toch mooie wijnen proeven! Uiteraard kies je zelf de wijnen. Leuk om privé te doen

Uiteraard kies je zelf de wijnen. Leuk om privé te doen. Klik hier voor het filmpje.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Heerlijkheid 6

15 mei 2020

Door: Hans Dekker

‘De Heerlijkheid ’was een café van Dirk Blaauboer en de ingang grensde aan de keuken van de Pilaren in het straatje van de Marskramer...

Een zeer bijzonder culinair evenement in aantocht…

15 mei 2020

Op 23 en 24 mei 2020 organiseert Merlet met zes Noord-Hollandse chefkoks een fantastische culinaire middag

Gasten kunnen op zaterdag 23 en zondag 24 mei genieten van een culinaire middag langs zes restaurants in Noord-Holland. Middels het grootste “Drive-thru”-concept van Nederland geniet u...

Wat mag er nu precies wel en wat niet in de horeca per 1 juni a.s.

15 mei 2020

KHN geeft uitleg. Alles overzichtelijk op een rij.

Het kabinet heeft tijdens de persconferentie van woensdagavond 6 mei 2020 bekendgemaakt dat de horeca met ingang van 1 juni 2020

Ook hotel blooming gaat weer van start (filmpje)

15 mei 2020

Weliswaar niet op volle kracht, de richtlijnen staan dat namelijk niet toe, maar ze gaan 2 juni wel weer open

blooming gaat 2 juni weer open! Het team is er helemaal klaar voor om iedereen een heerlijk ontspannen en uiteraard veilig verblijf te kunnen bieden. Wij kunnen niet wachten. Wanneer kom jij weer logeren? Klik hier voor het filmpje.

Rondje horeca…20

15 mei 2020

Interview met Steef van Leeuwen van de Taverne

Ik heb in de loop der jaren inmiddels vele honderden ‘Rondjes horeca’ geschreven, maar nu de Bergense horeca-ondernemingen

KHN-voorzitter Róber Willemsen: “Stap voor stap komen we er”

8 mei 2020

Vanaf 1 juni geldt: maximaal dertig gasten per horecazaak. Wat vind je daarvan?

KHN is blij met de gefaseerde opening van de horeca, maar zegt wel dat een financieel noodplan keihard nodig is.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Lamoraal 2

8 mei 2020

Door: Pieter van Dijk

Was Arie Boekel de meest toonaangevende horeca-exploitant in de regio Bergen, van de jaren 60/70. Op zijn manier was Dirk Blaauboer heel bepalend...

Rondje horeca…19

8 mei 2020

Interview met Koert Hans Smit. Hij is eigenaar van de Strandpaviljoens Hemingway's Beach en Noorderlicht

Ik heb in de loop der jaren inmiddels vele honderden ‘Rondjes horeca’ geschreven, maar nu de Bergense horeca-ondernemingen al weer zeven weken...

Fletcher Hotel Bergen gooit de deur weer open

1 mei 2020

Veel hotels hielden de deuren van hun restaurants en cafés tot voor kort helemaal gesloten

Toch hoeft dat volgens de noodverordening niet: openstelling voor eigen gasten mag namelijk gewoon.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De Lamoraal

1 mei 2020

Door: Hans Dekker

In de tijd dat ik in Nero’s Place, the Club, Rainbow of café de Heerlijkheid werkte, hoefde dat

Familiebedrijven in de horeca. Zo doen ze dat bij het klimduin in Schoorl

1 mei 2020

En nee... verrassend genoeg is deze foto niet genomen vóór de horecasluiting

Deze werknemers hoeven zich niet aan de 150cm-maatregel te houden, want dit zijn de twee gezinnen die de restaurants onderaan het Klimduin draaiende houden.

Bergen is een (tijdelijke) traiteur rijker (filmpje)

1 mei 2020

Nou waren we al ernstig verwend in Bergen, maar...

Sinds vandaag hebben we er ook nog eens een traiteur bij. Waar... bij Bistronomie 't Parkje.

Rondje horeca…18

1 mei 2020

Interview met Martin van Bourgonje van hotel-restaurant Merlet en hij heeft ook goed nieuws te melden

Ik heb in de loop der jaren inmiddels vele honderden ‘Rondjes horeca’ geschreven, maar nu de Bergense horeca-ondernemingen al weer zes weken...

Nieuw in Bergen: Bistronomie ’t Parkje transformeert tijdelijk in een traiteur-delicatessenzaak.

24 april 2020

Wanneer: Vanaf Koningsdag, maandag 27 april

Dagelijks tussen 12:00 en 20:00 uur kunt u bij ons terecht om bistronomische specialiteiten af te halen.

Restaurants Zilte Zoen Bergen aan Zee en Egmond gesloten. Eigenaar failliet

24 april 2020

Zilte Zoen Schoorl blijft open

De eigenaar, Hiemstra, zou het faillissement zelf hebben aangevraagd. 32 medewerkers komen op straat te staan.

Rondje horeca…17

24 april 2020

Interview met Ingrid van Leeuwen van eetcafé de Lamoraal (filmpje)

Ik heb in de loop der jaren inmiddels vele honderden ‘Rondjes horeca’ geschreven, maar nu de Bergense horeca-ondernemingen...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De magie van de horeca

24 april 2020

Door: Pieter van Dijk

De Horeca heeft altijd een grote, bijna magische aantrekkingskracht op mij gehad. Dat merkte de eerste keer dat ik Anna Boleyn binnen liep als 13 jarig scholiertje.

De horecabranche is teleurgesteld over de verlenging van de coronamaatregelen

24 april 2020

Rutte: "Protocol opstellen helpt, maar betekent niet dat de sector weer open kan"

Dirk Beljaarts, algemeen directeur van branchevereniging Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zegt tegen NU.nl zelfs "boos" te zijn.

De komende weken wordt beslist of, wanneer en hoe de horeca weer (geleidelijk) open kan na de ‘intelligent lockdown’

24 april 2020

Hoe nu verder...

Dat deze heropening niet van de ene dag op de andere dag van nul naar de gewone situatie zal gaan is logisch en dat de horeca er in ieder geval...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Rainbow deel 2

17 april 2020

Door: Hans Dekker

De Rainbow had zijn plek wel gevonden tussen de talloze horecazaken in Bergen. De weekenden zaten goed vol met natuurlijk als hoogtepunt...

Hoe rendabel kan de 1,5 mtr economie voor de horeca zijn?

17 april 2020

Het nieuwe normaal... dat is voor het merendeel van de horeca geen optie

KHN heeft op dit moment veel overleg over de veelbesproken 1,5-meter-horeca en laat weten later deze week op de inhoud ervan terug te komen. Wel wil Willemsen (KHN-voorzitter) alvast wat dingen erover zeggen:

Bijt hotel-restaurant Merlet in Schoorl de spits af in de nieuwe 1.5 meter economie?

17 april 2020

Ondernemen in uitdagende tijden...

Als een donderslag bij heldere hemel kwam op zondag 15 maart in de namiddag het bericht binnen dat alle restaurants onmiddellijk de deuren moesten sluiten.

Rondje horeca…16

17 april 2020

Interview met Mike Anthony Bosman (filmpje)

Ik heb in de loop der jaren inmiddels vele honderden ‘Rondjes horeca’ geschreven, maar nu de Bergense horeca...

Merlet 24 april weer open: ‘gastvrijheid met afstand’

10 april 2020

Stermenu wordt op de hotelkamer genuttigd

Merlet in Schoorl heropent op 24 april het hotel en de restaurantkeukens. Gasten kunnen alleen speciale arrangementen...

Strandpaviljoen De Jongens in Bergen aan Zee heeft nieuwe eigenaar

10 april 2020

Marco en Maaike Wokke hebben hun zaak na 26 jaar overgedragen aan Sam Botterman (22)

Dat Botterman de zaak juist in een periode heeft overgenomen dat de horeca vanwege het virus op slot zit, heeft niks...

Helaas… ook ons fijne Bergense culinaire feestje is afgelast

10 april 2020

Heerlijk Bergen hopelijk weer in 2021

Helaas hebben we ervoor moeten kiezen om Heerlijk Bergen in 2020 te annuleren. Dit omdat wij niet verwachten dat wij...

Terug