Deel

advertentie

Wekelijkse update: Help de lokale restaurants de crisis door…

Een overzicht van weer heerlijke nieuwe menu's

Wekelijkse update: Help de lokale restaurants de crisis door…

Kijk hier voor het overzicht. Hebben we u als ondernemer over het hoofd gezien? Laat het ons dan snel even weten via: [email protected]

Een overzicht van deelnemende restaurant

*Fabel’s Eten & Drinken
*Grand Café Bourgogne
*Restaurant Bergen Binnen
*Paviljoen Noord
*Traiteur ’t Parkje
*Restaurant Duinerij Bergen aan Zee
*The Bourbon Room
* Restaurant Julie’s
*Restaurant Onder de Linde
*Gasterij ’t Woud
*Samabe
*Bij Chinees restaurant de Oude Prins
*Pizzeria La Terrazza
*Pizzeria Montagne
*Shoarma zaak van Tarek
*Trattoria di Casa del Monte Bergen
*EET op Locatie


*Grand Café Bourgogne

SOEP EN BROOD
Brood met gezouten roomboter – €4,50
Aspergesoep – €6,00
Courgettesoep – €6,00

VOORGERECHTEN
Zeebaars
tartaar met crème fraîche, radijs en wasabi dressing – €9,50
Steak tartaar
met serrano ham, truffelmayonaise en soja vinaigrette – €9,50
Geitenkaas
met couscous, rode biet, appel en pecannoten – €8,00

HOOFDGERECHTEN
Texels lam
lamsstoof met 1001-nacht specerijen, bospeen en krieltjes – €16,50
Zalmfilet
met witte asperges, zeekraal en witte wijnsaus – €16,50
Witte asperges
gegratineerd met 2 jaar oude kaas van boerderij De Noorderhoeve – €14,50
Caesar maaltijdsalade
romaine sla, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, croutons, ei en ansjovis dressing – €11,00
extra kip en bacon – €4,50

NAGERECHTEN
Gemarineerde aardbeien
met vlierbloesem, crème van vanille en basilicum roomijs – €6,00
Chocolade mousse
mousse van pure chocolade met sorbet van passievrucht – €6,00
Beker ijs (250 ml) naar keuze:
vanille / passievrucht / karamel-zeezout – €5,50
Kazen van Kef – €10,00
Selectie kaas van Fromagerie Kef met notenbrood

KINDERMENU
mozzarella-tomaat spiesje – €4,00
serranoham met meloen – €4,00
lasagne – €7,50
Pannenkoek Naturel – €5,50
Pannenkoek Appel – €6,50
Pannenkoek Spek – €7,50
Kinderbeker met ijs €3,50

reserveren via: www.merlet.nl/merlet-at-home/?ft-shop=takeaway


*Restaurant Bergen Binnen kan met 17 opties je hele 3-gangen maaltijd aan huis verzorgen.

Dagspecial:
Woensdag 27 mei :
“LOBSTER WEDNESDAY”
Hele Canadese kreeft, +/- 500 gr. (los in schaal) gegratineerd met dragonboter / Parmezaanse kaas, duxelles van paddenstoeltjes // € 25,–
Donderdag 28 mei // Gebakken gamba’s spaghetti, olijfolie, kno ook, rode peper // 15,50
Vrijdag 29 mei // Ossenhaas strogano seizoensgroenten, aardappelgarnituur // 22,50
Zaterdag 30 mei // Thaise kippendijtjes in romige gele currysaus shiitake, roerbakgroenten, basmati rijst, cassave // 15,00
Zondag 31 mei // Black Angus burger (200 gr) augurk, tomaat, bacon, kaas // 12,50

Afhalen en bezorgen:
Wasabicracker tonijn
Japanse soja-mayonaise // 2,25 Gillardeau oester
rode wijnazijn, sjalot // 3,50
Gebakken zeewol let
Ravioli gevuld met gevogelte en tru el, roergebakken wilde spinazie, Parmezaan, bundelzwammetjes, beurre blanc // 17,50
Geroosterde lams let
Hollandse asperges, aardappelmousseline, tijmjus // 18,50
v Saladegeitenkaas/vijgencompote,gesuikerdenoten, balsamicostroop // 12,50
Salade carpaccio / tru elmayonaise, pijnboompitten, croutons // 12,50 Salade “Bergen Binnen”; kiprollade, gamba’s, spekjes, ei, croutons // 13,50 Dagspecial
dagelijks wisselend // dagprijs
Friet
(uitsluitendalsbijgerecht) // 3,00
“Romano ”, verse aardbeien en schaafsel van witte chocolade // 6,00 IJs van ijssalon Pinoccio (0,5 ltr.) / wisselende smaken // 7,50
Bestellingen vanaf 25,- euro gratis bezorgd. Bezorgkosten 5,- euro

Bestellen kan dinsdag t/m zondag uitsluitend telefonisch vanaf 13:00 u. T 072 – 5815362
Maandag gesloten
Keuken geopend tot 20:00 u. Bezorging uitsluitend in Bergen en Schoorl.
www.bergenbinnen.nl


*Team Paviljoen Noord
Dagelijks bezorgen wij onderstaande gerechten aan huis
U kunt uw bestelling tussen 12:00-18:30 alleen telefonisch doorgeven, deze worden tussen 17:30 en ±19:00 gratis thuisbezorgd.
Bezorging uitsluitend in Bergen en Bergen aan Zee. Betaling kan met de pin of contant gepast betaald.
Soepen
Aspergesoep met courgette en peterselie 6
Tom kha kai soep met kippendijen, bosui en taugé 7
Salades
Salade rucola met artisjok, tallegio, pommes violet, cherrytomaat en truffeldressing 14
Ceasarsalade met kippendijen, cherrytomaat, ansjovis, gekookt boerderij ei, Grana Padano en taggiasca olijven 14
Poké bowl met zalm, tonijn, sushirijst, wortel, rode kool, edamame bonen, bladspinazie, Japanse wakamé, kikkoman en wasabi 14
Hoofdgerechten
Meatspecial van de week ( info contact Strandpaviljoen Noord ) 15
Albacore tonijnsteak met nasi guning, paksoy, shiitake en Aziatische jus 15
Vegetarische gele kokoscurry met vega köfte, jonge groenten en jasmijnrijst 14
Spaanse zarzuela met mosselen, kokkels, kabeljauw, gamba’s en flat bread 14
Let op! Wij leveren de gerechten kant en klaar aan, ze dienen alleen nog opgewarmd te worden.
Kids
Spaghetti bolognese met Grana padano 6
Lekkerbek met rösti en waldorfsalade 6
Dessert
Spekkoek met mango-rumroom en ananas 5

Taart: Cheesecake 5 Wijn:
Worteltaart 4
Chocoladetaart 5 Wit:Sauvignon Blanc Spanje 10
Chocoladebrownie 4 Rood:Cabernet Sauvignon/ Shiraz 10
Rosé: Mehofer Zweigelt (10%) 12,5
Strandpaviljoen Noord, Bergen aan Zee
072-5814940 of 06-51335401


*Eetcafé de Lamoraal

Week van 26 tm 30 mei

BESTELLEN TUSSEN 13.00u & 17.00u
op 072-5894550 of 06-51745769
Dan BEZORGEN wij (in Bergen nh) tussen 17.30u & 19.00u.
Wij bezorgen uw gerechten in oven-magnetron bestendige bakken zodat u het alleen maar hoeft te verwarmen volgens instructies die wij meegeven.
Betaling via tikkie.
Wanneer u de maaltijd WARM wenst kunt u deze bestellen tussen 13.00u & 17.00u en bij ons AFHALEN tussen 17.30u en 19.00u. Betaling per pin.

SOEPEN:
Huisgemaakte tomatensoep of spinaziesoep 0,5l €5,50

HOOFDGERECHTEN:
Spare ribs met gepofte aardappel, 2 sausjes & salade €16,50
Kipsaté met brood en kruidenboter satésaus & salade €14,50
Salade gamba’s en avocado €13.50

DAGSCHOTEL op=op €12,50

DI 26-5 POLDERKIP supreme met gepofte aardappel, serranohamsaus & salade

WOE 27-5 ZEEBAARS met polenta,schaaldierensaus & salade

DO 28-5 PASTA GAMBARETTI met courgette & salade

VRIJ 29-5 VARKENSOESTER met gratin, knoflookjus & salade

ZAT 30-5 CHILI CON CARNE a la lamoraal met turks brood & salade

DESSERT:
Gebroken hazelnootmeringue met caramelsaus €5,50

Wijntje erbij? Rood: Cabernet sauvignon – Wit: Viognier – Rosé: Les asterides €12,50 p.fles, de witte wijn en de rosé zijn GEKOELD
Oude prinsweg 7- 1861CS-Bergen nh
voor volgende weken check onze facebook, instagram of
website: www.delamoraalbergen.nl


*Traiteur ’t Parkje
SALADES Caesarsalade €12,95
Halve kreeft uit de Oosterschelde €16,95 Gerookte paling uit de Oosterschelde €13,95 Salade Caprese €12,95

KOUDE VOORGERECHTEN
 Steak tartaar met kwartelei, zoetzure groenten €7,95
Beef tataki met salade van noedels €7,95 Gerookte zalm met crème van mierikswortel €7,95 Carpaccio €10,00
SOEPEN, BAKJE VOOR 2 PERSONEN (halve liter) Kreeftensoep €12,50
Hollandse garnalensoep €9,50 Vissoep €9,50
Aspergesoep €9,50

HOOFDGERECHTEN
 Kip van het spit, Halve kip €8,50 Hele kip €12,00
Kipsaté met pistolet, atjar, satésaus, kroepoek en komkommersalade €15,00 Zeebaars met couscous en venkel €14,95
Griet met gestoofde prei en gratin van aardappel €12,95
Biologische kip met ratatouille €17,50 Parelhoen met risotto en paddenstoelen €19,50 Asperges van eigen land, met zalm of a la Flamande €19,50

VOOR BIJ DE BORREL
 Pata negra per 100 gr
 Gerookte forel €7,95
 Gerookte zalm €7,95
 Gerookte paling uit de Oosterschelde €7,95 
OESTERS
Mandje aperitief oesters Premier 12 st €26,50 Gillardeau no.4 12 st €40
 DAGELIJKS GEOPEND VAN 12:00-20:00 UUR
 ALLE GERECHTEN KUNT U OOK VAN TE VOREN BESTELLEN 
072-20 200 82 [email protected]


*The Bourbon Room
U KUNT UW BESTELLING DOORGEVEN TOT 21:OO UUR DE DAG ERVOOR
tel 072-58136969

Donderdag 28 Mei t/m MAANDAG 1 JUNI
3 gangen menu €25.-

geplukte gerookte makreel/ kreeft/ gepofte aubergine/ kaantjes van aardappel
*
picanha
runderstaartstuk/ gegrilde aardappel/ creme van avocado/ gemarineerde biet
*
meringue/ frambozen / creme suisse

Zondag 31 Mei Dagspecial €14,50

rundersteakvan de smoker/ krokante aardappel/ huisgemaakte BBQ saus
gemengde salade/ brood & boter

Suplementen!
Kaas plankje €7,50
Oesters, frambozenvinaigrette €3.00 pst

Fles wijn erbij?
Gekoeld ; Fles huiswijn Wit €10,-
Gekoeld; Corette viognier , frankrijk €10,-
Gekoeld fles huiswijn Rose; €10,-
Fles huiswijn rood €10,-
Bijpassende wijnen? Vraag naar onze opties.

U kunt eenvoudig de gerechten thuis opwarmen volgens bijgeleverde instructies


*RESTAURANT JULIE’S
Onze Take away is van 16.30 tot 20.00 uur. Niet in de gelegenheid om te komen afhalen? In overleg kunnen wij het ook bezorgen!
Bestelt u via 072-581 30 65 (vanaf 11.00 uur) of via [email protected] (24/7) en noemt u de gewenste afhaal tijd.

THUIS UITETEN MENU 27,50
3 of 4 gangenmenu:
Frisse noodle salade met gyosa (Japans kip-pasteitje), Kikkoman, gember en koriander
**
Alkmaarse Kaassoep +€3,95
**
Kabeljauw met groene groenten, pasta riso en truffelroomsaus
**
Huisgemaakt cheesecake dessert

VOORGERECHTEN
Sashimi van licht geroosterde tonijn met wasabi ingelegde gember en
Kikkomandressing 12,50
Runder carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaan 9,50

JULIE’S MENU
Kabeljauw met groene groenten, pasta riso en truffelroomsaus 18,50
Tournedos met aardappel rösti, verse groenten en pepersaus 19,50
Poké bowl met tonijn, zalm, stickysushirijst, wakamé en kikkomandressing 15,50
Carpaccio salade met truffelmayonaise, Parmezaan en brood met dip 14,50
Paddenstoelen ravioli met verse groenten en pesto-roomsaus 14,50
Classic Burger van Iers Black Angus rund met bacon, cheddar en Juliessaus 13,50
Kipsaté met atjar salade, cassave kroepoek en pindasaus 13,50
Dessert
Huisgemaakt cheesecake dessert 5,00
IJS van Ci Vediamo 1/2 liter 7,50
Mango of lemon cheesecake

KIDS!
Patatje met kroket, kipnugget, of frikadel en een ijsbeker! p.p. 5,50
Ook BARISTA KOFFIE to go!
Dagelijks vanaf 11.00 uur is er iemand aanwezig om voor u een heerlijke Barista koffie to go te maken!

Iedere donderdag DOLLE DONDERDAG: Kipsaté of een hamburger met frietjes en salade voor €10,-


Vanaf 29 april is ook de keuken van *Sluispolder weer open voor ALLE Sluis-fans!
Denk aan Pasta Vongole, sappige Spareribs, heerlijke frisse maaltijdsalade met huisgerookte zalm of ribeye, onze befaamde Indische rijsttafel, pasta bolognese & hamburger met frites voor de kids tot huisgerookte zalm met garnituren voor bij de borrel! Alles met liefde bereid en klaar om mee te nemen, warm of om thuis op te warmen. En mis je het lekkere wijntje op het terras? Geen probleem, de reguliere wijnen van Sluispolder zijn ook verkrijgbaar, zodat thuis met de ogen dicht op het terras, je je bijna weer op Sluispolder waant…
Op alle werkdagen is de baan vanaf woensdag 29 april geopend en is afhalen mogelijk. Bestelling kunnen dagelijks doorgeven worden vanaf 09:00 uur per mail [email protected] of 072 5111555.


*Fabel’s Eten & Drinken
GEROOKTE ZALM OP KLASSIEKE WIJZE € 10,00
met pistoletje en limoenmayonaise
WIERINGERWEIDE RUNDERCARPACCIO € 10,00
met pistoletje, pesto, pijnboompitjes en Parmezaan
SPICY GAMBASOEP € 6,50
met pistoletje gamba en opgeslagen room
HUISGEMAAKTE KIPSATÉ € 14,00
½ GEGRILDE KIP (VAN ACKERMAN) € 14,00
keuze uit piri piri of naturel
GEITENKAAS SALADE (V) € 13,50
met honing, walnoten, spinazie,
lichtzoete dressing en pistoletje
CARPACCIO SALADE € 14,50
GEROOKTE ZALM SALADE € 14,50
SPARE-RIBS VAN DE GRILL € 15,00
met pittige marinade en twee koude sausjes
GAI PAD MED € 15,00
reepjes kipfilet met groenten, cashewnoten
en pittig op smaak gebracht in de wok
GEWOKTE GAMBA’S € 17,00
met groenten en knoflook
(deze hoofdgerechten worden geserveerd met salade, rijst of gebakken aardappeltjes)
PARFAIT VAN WITTE CHOCOLADE MET FRAMBOOS € 5,50
Lekker flesje wijn erbij;
SAUVIGNON BLANC (KOUD) € 11,00
FLEUR ROSÉ, PROVENCE (KOUD) € 15,50
MERLOT PAYADA (ROOD) € 11,00
BESTELLINGEN KUNNEN VANAF 13:00u GEBELD OF GEAPPT WORDEN NAAR;
06-26304862
GEOPEND VAN WOENSDAG T/M ZONDAG
(maandag 2e paasdag ook geopend)
Keuken is open vanaf 17:00u tot 20:00u
AFHALEN EN BEZORGEN MOGELIJK
BEZORGEN IN BERGEN EN SCHOORL
vanaf € 25,00 bezorgen wij gratis
tot € 25,00 rekenen wij € 3,50 bezorgkosten
betaling per pin of tikkie


*Het Onder de Linde gevoel bij u thuis (Donderdag t/m zondag)
Mooie gerechten en eventueel een lekker flesje wijn (15,-).

Voorgerechten ( 28 / 29 / 30 / 31 mei )

1.Vitello Tonato 2.0
Geroosterde tonijn / kalfsvlees / filets american / tonijnmayonaise 12,50

2.Asperge-eisalade / huisgerookte zalm / rivierkreeftjes 12,50

3.Knoflook gamba’s / oosterse mie / saus zongedroogde tomaat 12,50
(Als hoofdgerecht 16,50)

4.Mabré eendenlever-seranoham / tutti frutti / getoast brioche 12,50

5.Romige aspergesoep (zelf opwarmen) 0,5 ltr 5,50

Voorgerechten worden geserveerd met huisgemaakt brood en kruidenboter

Hoofdgerechten ( 28 / 29 / 30 / 31 mei )

5.Gegrilde zeebaarsfilets / Savora mosterd beurre blanc 16,50
6.Gebakken diamanthaas (runderfilets) / Stroganoffsaus 16,50
7.Geroosterde lamsrump / asperges / jus gerookte knoflook 16,50
8.Truffel risotto / gestoofde groenten / Parmezaanse kaas 12,50
9.Gegrilde kalfsrib-eye / kalfsjus met tijm 15,50
10.Kipsaté / roergebakken rijst / groenten / cassave chips 12,50
11.Panna cotta aardbeien / verse aarbeien / merenque 8,50
12.Diverse ijssoorten 5,50 ( Citroen / Vanille / amandel )

De hoofdgerechten worden warm geserveerd met aardappel garnituur en groenten uit de oven

Tip!! Zet de oven voor dat u het eten afhaalt of laat bezorgen aan op 120gr

Dan kunt u het warme eten warmhouden, terwijl u aan het voorgerecht begint.
Laat de deksel van de hoofdgerechten erop zitten terwijl het in de oven staat

Bestellen kan elke dag per mail [email protected]
of telefonisch 0654724759 of 072-5812108 elke dag vanaf 10.00u

Wij bezorgen op in Bergen u kunt ook afhalen.
Buiten Bergen bezorging in overleg.


*Restaurant Duinerij Bergen aan Zee
donderdag t/m zondag
maandag 2e paadag open
Wij werken met een aangepaste menukaart, deze zal wekelijks wisselen.
Menu
Stokbrood met kruidenboter 4,00
Guacamole met tortillachips 5,75
Nachos todos12,75
Burrito met kip of groente15,50
Pizza basis met tomatensaus en kaas 8,00
Pizza salami 9,00
Pizza gehakt, paprika, champignons11,25
Pizza tonijn, ui, kappertjes, olijven11,25
Pizza mozzarella, tomaat, basilicum11,75
Thai kip cashew14,75
Spareribs met frites en salade17,25
Kipsate met frites en salade14,75
Kabeljauw mexican style met frites en salade19,50
(tomatensalsa, gegratineerd met mozzarella)
Tira misu 5,00
Wijn15,00
RoodL’Arjolle Brut de Cuve Cabernet/Merlot/Grenache (Frankrijk)
RoseL’Ostal Famille JM Cazes syrah/Grenache (Frankrijk)
WitFamille Fezas Gascogne Colombar/Sauvignon/Ugni-Blanc (Frankrijk)
Bestellen kan per telefoon vanaf 12.00 telefoonnummer 0644115247
Bezorgen doen wij (gratis) in Bergen aan Zee
Afhalen kunt u tussen 12.00 en 20.00
Betalen via pin of we sturen u een tikkie
Je kunt ons ook steunen door een diner voucher te kopen voor 50 euro (dit kan via de telefoon) u krijg de bon dan op uw huisadres bezorgd. Deze voucher kunt u verzilveren nadat wij weer gasten mogen ontvangen in ons restaurant en is dan 60 euro waard.


*Zin in een Indonesische rijsttafel? ook dat kan: Samabe heeft een bezorgdienst gestart voor Bergen.
Vooralsnog is dat in 1e instantie een rijsttafel met ijs als dessert en heerlijke, frisse wijn erbij. De rijsttafel wordt in kleine bakjes die je zelf dan op kan warmen aangeleverd (oven & magnetron).
DE RIJSTTAFEL BESTAAT UIT:
AYAM BASE BALI – RENDANG – DAGING SEMUR, AYAM IN SATÉSAUS – SAYUR LODEH – KRUPUK – NASI PUTIH – NASI KUNING – SPEKKOEK
Vandaag voor 15.00 uur besteld, is ‘s avonds tussen 17.00 en 18.00 uur bij je thuis afgeleverd. De kosten voor deze rijsttafel zijn € 19,50 p.p.
In het kader van ‘support your locals’ kan ik dus nu ook ijs van ‘Pinoccio’ en/of wijn van ‘De Gouden Ton’ voor je meenemen. Het ijs is een combinatie van mango en kokos: een beker voor 2 pers. voor €5.00
De wijn is een Rueda “Esperanza” uit Spanje voor €7.00
App of bel via op 06-24725552 en geef je bestelling door. Dan komen we het bij je langs brengen!


*Bergenaar Tobias Sluis van EET op Locatie  bezorgd nu bij je thuis!
Heerlijk thuis blijven en elke dag genieten van een vers & met aandacht gekookte maaltijd? Dat kan & helemaal contactloos. Via WhatsApp of telefonisch op 06-21801638 bij Tobias Sluis. Graag naam & adres vermelden en ook allergieën of dieetwensen. Dat kan tot 20.00 uur voor de volgende da. Betalen: via een betaalverzoek of tikkie dat je ontvangt na bestelling.
Bezorgen: tussen 16.00 & 17.30 uur op dezelfde dag. De gerechten worden koud afgeleverd in oven- of magnetronbestendige bakken zodat het diner makkelijk thuis verwarmd kan worden. Het nieuwe weekmenu staat elke vrijdag op www.eetoplocatie.nl


*Bij Chinees restaurant de Oude Prins kunt u zoals altijd zowel laten bezorgen als afhalen. T 072 581 2426.


*Pizzeria La Terrazza op de Breelaan brengt super pizza’s, pasta’s en salades aan huis! Afhalen is uiteraard ook mogelijk: 072-581 35 41.


*Pizzeria Montagne op de Breelaan brengt super pizza’s, pasta’s en salades aan huis! Telefoon: 072 888 1881


*Omdat afhalen & bezorgen is toegestaan, blijft Bij Merel jullie graag koffie, versgeperst sap, brood, croissants en zoetigheid aanbieden. Je kunt je bestelling afhalen vanaf 10 uur tot 14 uur of wij bezorgen het tussen 11 uur en 13 uur (in Bergen, gratis vanaf 20 eur): [email protected]


*Gasterij ’t Woud: Gesudderde parelhoen aan uw deur. Bezorgen in Egmond, Bergen en Heiloo (andere mogelijkheden in overleg). Bezorgdagen zijn donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 16.00 en 19.00, uiteraard kunt u ook afhalen in onze Gasterij. Wacht niet te lang want op=op. Bestellen kan tot 17.00 op de dag zelf (zolang de voorraad strekt). Prijs: €19,50 (onze gesudderde parelhoen is incl. puree, zuurkool, appel & cranberry). T (072) 506 14 71.


*Een intiem diner willen laten verzorgen? Remco Sterk is de komende weken in te huren als chef aan huis. Zijn telefoonnummer 0629518677 of e-mail [email protected]


*Shoarma zaak van Tarek is vanzelfsprekend ook open om af te halen en te bestellen. Adres: Jan Oldenburglaan 10. Telefoon: 072 589 8453.


*In Bergen aan Zee: vanaf zaterdag 21 maart is het Duinpaviljoen Noord voor take-away! geopend Van 12u tot 17u kun je heerlijke frieten, Noords broodje tonijnsalade, soep of zelf Zarzuela afhalen. Alleen met pin betalen! Het wordt prachtig weer, maar hou rekening met de gepaste afstand van 1.5 meter.


*Trattoria di Casa del Monte Bergen
GROENTEN
Verdure Grigliate 5,75 euro
Gegrilde groenten: Aubergine, Paprika, Courgette,
Venkel met Italiaanse kruiden.
Insalata Caprese 5,75 euro
Salade van Buffel Mozzarella met trostomaten,
basilicum en pijnboompitjes.
Melanzana ala Parmigiana 7,50 euro
Vegetarische Italiaanse specialiteit van gegrilde aubergine
met mozzarella, Parmezaan, tomatensaus en basilicum.
PASTA’S
Limone e Pollo 9,50 euro
Tagliatelle met kip in citroen, knoflook, tijm en rozemarijn.
Pasta Pesto 9,50 euro
Penne met huis gemaakte pesto van basilicum, parmezaan,
pecorino, pijnboompitten.
Pasta Bolognese 9,50 euro
Pasta met tomaten gehaktsaus, Parmezaanse kaas en basilicum.
Spezzatino di Maiale 9,50 euro
Siciliaanse stoof van procureur, diverse groenten,
venkelzaad, salie en rozemarijn.
NAGERECHTEN
Torta di Mele all’Olio 4,75 euro
Italiaanse appeltaart op basis van olijfolie met sultana’s,
citroen en een snufje kaneel.
Tiramisu 4,75 euro
Het Italiaans dessert “ala de Monte”, met Savoiardi vingers,
mascarpone, grappa en cacao.
Bezorgen of af te halen tussen 17.30 en 18.30 Bestellen via 0653364385


En bij een fijne maaltijd hoort natuurlijk een goed glas wijn van Wijnkoperij De Gouden Ton Bergen. Wij komen naar jullie toe! Bel voor je bestelling 072-5812558 of mail naar [email protected] De winkel is ook gewoon open!


*Veilig wijn bestellen bij de Bergense Jojanneke Verbeek? Dat kan. Hoe gaat het in zijn werk?
Ga naar www.verbeekwijnimport.nl/wijnassortiment Geef uw bestelling en het adres door via het contactformulier: www.verbeekwijnimport.nl/contact
Wij mailen u de rekening. Na betaling wordt de wijn bij u gratis geleverd in Bergen-Schoorl-Alkmaar (vanaf 12 flessen). We zetten het op de stoep, bellen aan en lopen weg.
Iedere bestelling krijgt er een gratis flesje Krier Rivaner bij!

advertentie

Meer 'Horeca':

Rondje horeca…37

25 september 2020

Deze week een interview met broer en zus Rommy en Mick Majewski van Restaurant Fisher's

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie broer en zus Rommy en Mick...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Ik deel een Taverne uitje met u

25 september 2020

Door: Pieter van Dijk

Een van onze nieuwe collega’s in Taverne werd Huub Luttikhuizen. Huub was een soort oermens, sterk als een os en een echte rouwdouwer.

Waarom de jacht belangrijk is voor smakelijk wild…

25 september 2020

Tijd voor wat meer inzicht door een gesprek met Frans Spruit

Het wildseizoen staat voor de deur en dat betekent – onder andere – haas, wild zwijn, hert en ree.

Zin om thuis uit eten te gaan?

25 september 2020

Remco Sterk kookt voor u

De herfst gaat beginnen, het word kouder. Geen zin om te koken? Ik kook graag voor u, vanaf oktober ook weer op zondag#thuisbezorgd#coronaproof#herfst#wordkouder @ Bergen, Noord-Holland, Netherlands

Jaarlijks bockbier van Bavaria: Special Edition Herfstbok

18 september 2020

Bockbier: ongeëvenaarde najaarsklassieker

Bavaria introduceert een nieuw concept: de Special Edition Herfstbok. Vanaf deze herfst lanceert de Brabantse brouwer...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden…de Taverne

18 september 2020

Door: Pieter van Dijk

Al sinds mijn 15de jaar kom ik in Taverne. Als jonge nieuwkomer, begon je tussen de middag aan de tafeltjes bij de deur.

Rondje horeca… 36

18 september 2020

Culinaire hoogstandjes bij LadyPapa

Afgelopen maandag was ik te gast bij LadyPapa. Michiel van der Eerde van restaurant C uit Amsterdam, kwam zag en overwon.

Rondje horeca…35

11 september 2020

Deze week een interview met Eelke ten Broeke van restaurant Cunst met spectaculair nieuws

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Eelke ten Broeke van restaurant Cunst in de Kleine Dorpsstraat.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Calidus Vita Dura(est)

11 september 2020

Door: Pieter van Dijk

Ja wat betekent dat nu weer? Stamgasten of opmerkzame klanten weten dat deze spreuk jarenlang in de Horsepub op het bord heeft gestaan...

Jonathan Zandbergen benoemd tot 150e meesterkok door SVH

11 september 2020

Ter viering... een spectaculaire lunch en diner op zondag 27 september

Na een intensieve dag en het serveren van zijn meesterlijk menu is hij geslaagd voor de Meesterproef en mag hij zich SVH Meesterkok noemen.

Masterchef Michiel van der Eerde van Restaurant C komt naar Bergen

4 september 2020

Waar en wanneer: bij LadyPapa op maandag 14 september

5-gangen diner incl. bijpassende wijn en een overheerlijke welkomstcocktail vooraf & koffie toe...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Vieze Pietje.

4 september 2020

Door: Pieter van Dijk

Als je elke week anekdotes over anderen schrijft, moet je zo af en toe ook domme of slechte dingen over jezelf durven schrijven.

Rondje horeca…34

4 september 2020

Deze week een interview met Marc van de Pas van Hotel Meijer in Bergen aan Zee

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Marc van de Pas van Hotel Meijer voor de camera.

Cijfers CBS: Ongekende omzetdaling horeca

4 september 2020

Support Your Locals

De horeca is een van de zwaarst door de coronacrisis getroffen sectoren van Nederland. De omzet in de horeca nam in het tweede kwartaal van 2020 met iets meer...

Rondje horeca…32

28 augustus 2020

Even geen interviews met horecaondernemers, maar... wel een geinige anekdote

Het camerateam van FlessenpostTV is met vakantie, dus u moet nog even geduld hebben t/m vrijdag 5 september...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Jopie Troost

28 augustus 2020

Door: Pieter van Dijk

Deze keer wil ik het over Jopie hebben, niet omdat ze van ons heen is gegaan (Je haalt het niet in je hoofd hoor schat!) Maar...

Wil jij ook wel eens eten in het nieuwste restaurant van Bergen?

28 augustus 2020

Dat kan vanaf 2 september bij Restaurant Zandhoeve

Na enkele weken exclusief open te zijn geweest voor gasten van blooming hotel gaat het restaurant per 2 september weer open voor iedereen!

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Maui Waui

21 augustus 2020

Door: Pieter van Dijk

Na mijn oproep op Facebook om meer te weten te komen over Maui Waui in zijn roemruchte jaren, heb ik met Pieter Wildschut en Arie Schouten een gezellige ‘Walk through Memorylane’ gehad...

Rutte: “geen thuisfeestje, liever in de horeca”

21 augustus 2020

De horeca neemt zijn verantwoordelijkheden goed

Mark Rutte heeft tijdens zijn laatste persconferentie het dringende advies gegeven om geen feestjes thuis te organiseren. Wie dat wel doet, mag maximaal met zes mensen bij elkaar zijn.

Rondje horeca…32

21 augustus 2020

Even geen interviews met horeca-ondernemers, maar wel... No Span

Het camerateam van FlessenpostTV is met vakantie, dus u moet even geduld hebben t/m vrijdag 5 september voor het eerstvolgende interview...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Café Hoppe

14 augustus 2020

Door: Pieter van Dijk

Ik werkte net een maandje in het Zeepaardje, toen Henk Vonk bij mij kwam of ik ook in Hoppe wilde werken?

Horecagast moet vanaf nu worden gevraagd om contactgegevens

14 augustus 2020

Gasten in de horeca zijn overigens niet verplicht om hun contactgegevens af te staan

Met ingang van deze week moeten horecagasten bij aankomst in een café of restaurant hun contactgegevens achterlaten.

Rondje horeca…31

14 augustus 2020

Dit keer geen interview maar een leuk filmpje van het oudste restaurant van Bergen

In 1613 werd er al melding gemaakt van een speciale plek op de grens van bos en duin aan de rand van het pittoreske dorp Bergen.

Kabinet scherpt maatregelen aan om het coronavirus onder controle te krijgen

7 augustus 2020

Het einde van de coronacrisis is voorlopig nog niet in zicht

De toename in het aantal besmettingen was dan ook de aanleiding voor een extra ingelaste persconferentie van premier Rutte en minister de Jonge deze week.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Horeca Taxi Bergen

7 augustus 2020

Door: Pieter van Dijk

Taxi’s hebben voor mij altijd een soort magie gehad. Als kleine jongen vond ik niets mooiers, dan wanneer er een taxi voor ons huis stopte aan de Meerweg.

Corona zet dikke streep door acht jaar omzetgroei grootste horecabedrijven

7 augustus 2020

De horeca wordt snoeihard geraakt door de verplichte sluiting van elf weken

Corona zet een dikke streep door acht jaar omzetgroei van de grootste horecabedrijven en - merken in Nederland.

Hotel-restaurant Merlet, Best of the best…

7 augustus 2020

Merlet behoort tot de 1% van het beste van het beste wereldwijd!

Restaurant Merlet is door TripAdvisor onderscheiden als winnaar van de Travellers 'Choice Best of the Best' - de hoogste eer van TripAdvisor.

Rondje horeca…30

7 augustus 2020

Interview met Frank Cocu van café de Oude Meester

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie uitbater Frank Cocu van het enige echte bruine café in Bergen voor de camera.

Ideetje voor de Bergense horeca… en de rest van Nederland?

7 augustus 2020

Britten mogen voor de helft van de prijs uit eten om de horeca te helpen

Inwoners van het Verenigd Koninkrijk (VK) kunnen vanaf deze week voor de helft van de reguliere prijs buiten de deur eten en drinken om de horeca een steuntje in de rug te geven. De overheid past de rest bij.

Horeca: tot nog toe relatief weinig faillissementen. De Nederlandse economie krimpt dit jaar naar verwachting met 5,6 procent

31 juli 2020

Lichtpuntje is dat in het tweede kwartaal ook het herstel al is ingezet

Restaurants, hotels, vakantieparken, bioscopen en reisondernemers zijn hard geraakt door de coronacrisis. In deze Stand van de Leisure duidt ABN AMRO...

Rondje horeca…29

31 juli 2020

Interview met Ad Besseling van het Huis met de Pilaren

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Ad Besseling van het Huis met de Pilaren voor de camera.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Squeeze

31 juli 2020

Door: Hans Dekker

Om even te duiden in welke tijd we zitten, ik was helemaal klaar met de Coq d’or, Dicky Düster liep er steeds vaker uit en ik kon dan...

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Jazz & Sail

24 juli 2020

Door: Pieter van Dijk

Vorige week waren we uitgenodigd door de Flessenpost voor een uitje, met alle schrijvers! Met een klein en heel gezellig gezelschap stapten...

Rondje horeca…28

24 juli 2020

Interview met de General Manager van Golfbaan Sluispolder, Renate Roeleveld

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Renate van Golfbaan Sluispolder voor de camera.

Terug