Warm lopen voor de Kunst10Daagse

Voor in de agenda: Yori Swart komt naar Bergen op 27 oktober

Warm lopen voor de Kunst10Daagse

Yori Swart in de droomlocatie van het dorp van haar jeugd. Ze speelt graag solo, met haar songs en verhaal. In 2011 studeerde ze af in Amsterdam, popmuziek. Ze won de Grote prijs van Nederland, ging zich verbinden met talrijke musici wereldwijd, werkt aan opnames in Nashville en Los Angeles. Heel bijzonder is dat ze vast lid is, als gitarist en ook als een soort side-kick, in de band van Ilse de Lange.
Op 29 september verscheen haar derde single, getiteld ‘Golden Retriever’. Yori staat in 2023 voor meer durven, meer vertellen en meer geven. Niet gek dus dat haar sound van lief naar meer lef gaat en van akoestische gitaar naar meer elektronisch. Gooi daar een vleugje indie-pop, 80’s invloeden en catchy hooks overheen en je weet wat je van Yori kunt verwachten.

In het verleden won Yori prijzen als de Grote Prijs van Nederland, de Amsterdamse Popprijs en de Sena Pop NL Award. Haar laatste clubtour was in 2020.

Waar en wanneer:
Locatie: Ruïnekerk, Bergen
Vrijdag 27 oktober 20:00 (zaal open 19:30)
Entree: € 15,00
Kaarten:
Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de onderstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.
U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. Zie daarvoor www.kunstgetij.nl NB: een reservering zonder betaling blijft twee dagen geldig.
Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht)..

Online Kaarten Bestellen