Vrijwilligers bedankt!

Waar zouden we zijn zonder vrijwilligers?

Vrijwilligers bedankt!

Vrijwilligers geven de wereld kleur. Bij het opknappen en bijhouden van tuinen, bij het vervoeren van personen, bij de voetbaltraining van de jeugd, bij de koffieronde in het ziekenhuis, bij evenementen en festivals, bij het opvangen van vluchtelingen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Daarom: vrijwilligers Bedankt voor jullie inzet, betrokkenheid en bevlogenheid! Vrijwilligers hebben tussen 9 oktober 19.00 uur en 22 oktober keuze uit een ruim aanbod van cadeaus en activiteiten op www.vrijwilligers-bedankt.nl.

De mentaliteit om er samen de schouders onder te zetten, vertaalde zich ook dit jaar in enthousiaste inzet van vrijwilligers. Bij Team Vrijwillig en Stichting Welzijn Bergen weten wij als geen ander hoeveel mensen we blij maken, uit de brand helpen, hoeveel mooie evenementen en activiteiten er georganiseerd kunnen worden.
Elk jaar organiseert Team Vrijwillig in samenwerking met Stichting Welzijn Bergen ‘Vrijwilligers Bedankt!’ Hiermee vragen we iedereen even stil te staan bij de inzet van vrijwilligers. Zij verdienen op zijn minst een dikke pluim. Daarnaast kunnen vrijwilligers van 9 oktober 19.00 uur tot 22 oktober een cadeau of activiteit uitkiezen op vrijwilligers-bedankt.nl.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Tussen 9 oktober 19.00 uur en 22 oktober kunnen vrijwilligers op www.vrijwilligers-bedankt.nl hun bedankje kiezen. Op=op. We hanteren het principe wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Op 9 oktober om 19 uur gaat de website live.

Zonder vrijwilligers zou Bergen er heel anders uitzien. Een stuk minder sociaal en vooral nogal saai. Ook namens gemeente Bergen en organisaties: hartelijk bedankt!