Vraag en aanbod

Hier vind je wekelijks kosteloze advertenties van lezers van het flesje

Vraag en aanbod

Ook een kleintje plaatsen? stuur je info naar: [email protected]

Wilt u het ons svp even melden als de advertentie verwijderd kan/mag worden!

Ik ben Tommy, 11 jaar oud en gek op honden. Nu mag ik geen hond van mijn moeder maar ik zou het heel leuk vinden s ‘middags of s ‘avonds na school uw hond uit te laten als u in Egmond aan den Hoef woont. Ik dacht zelf aan 3,50 per uur. U kunt mij via mijn moeder bereiken op 06-130 57 447.

Beste lezer van de Flessenpost.
Het is mijn passie om mij in te zetten voor mensen, die even hulp nodig hebben in hun leven.
Ik wil een coachpraktijk oprichten, waar mensen zich veilig en geborgen voelen!
zodat mensen in vertrouwen hun hart kunnen luchten en met het goede gevoel naar huis gaan dat er iemand achter ze staat, daarvoor zoek ik een locatie, waar ik zelf kan wonen en ook mensen kan ontvangen die een paar dagen tot rust willen komen.
Daarvoor is geld nodig, dat ik met coachen.giften en fundraising wil verzamelen.Heb je mogelijkheden voor een locatie of donatie.dan stuur ik je mijn plan.Ik ben te vinden op Facebook onder de naam Art of Life.Mijn mailadres is [email protected].
 Met vriendelijke groet Esselina Disveld

Te Koop: Kunstkoppen, Bergense kunstenaars gefotografeerd door Cees Noort. Bieden maar… Tel: 0623880383


k bied aan ter woningruil: een ruim 3-kamerappartement in een rustige, groene straat in Amsterdam oud Zuid (de Pijp). Mijn woning is 68 m2 groot en bevindt zich op de 3e etage. Hij is voorzien van een ruime keuken en badkamer, een modern ruim trappenhuis (dus niet van die steile Amsterdamse trapjes), dubbel glas, Hr-ketel, balkon op het zuiden en een berging op de begane grond. Alle voorzieningen zijn op loopafstand aanwezig (openbaar vervoer, Sarphatipark, restaurants, scholen, winkels, supermarkt, etc.) De nieuwe huur bedraagt € 700 (sociale huur).

Ik zoek in Bergen of omgeving (Schoorl, Egmond, Heiloo, Bakkum, Alkmaar, …) een eengezinswoninkje met (ruime) tuin in een rustige straat/wijk, niet kleiner dan 60m2 en met minimaal 2 slaapkamers. Huurprijs maximaal € 619.

Bij interesse en voor meer details en foto’s kunt u mij bellen of appen op 06-52682024.


Woning te huur: Gemeubileerde lichte 65 m2 woning rustig gelegen tegen de duinen op perfecte locatie tussen Bergen en Egmond aan Zee. Het huis is gezellig en comfortabel en heeft een eigen tuin. Het zelfstandig en losstaand huis beschikt over een woonkamer met een grote eettafel, een aparte slaapkamer, een ingerichte keuken en een badkamer. Gratis parkeren. Geschikt voor 1 a 2 personen. 1,200 per maand. Beschikbaar medio September. Beperkingen: Geen huisdieren, niet roken, 6 maanden contract. Geen inschrijving of permanente bewoning mogelijk. What’s app mij op +66865350535


Gezocht per direct. Woonruimte voor alleenstaande vrouw (50). 06-15649320


Gezocht: tijdelijke woonruimte bergen. Ik ben opzoek naar tijdelijke woon ruimte in bergen. Periode van augustus 2020 tot omstreeks april 2021. Ik ben alleen staande man 35 jaar jong en werk als zelfstandig piloot op contract basis, hierdoor zal ik relatief veel in het buitenland zijn en dus kwa ruimte weinig nodig hebben, mocht u een zomerhuisje of iets dergelijks hebben wat tijdens de winter maanden beschikbaar is hoor ik het graag. Email: [email protected]
Telefoon 0647845923 bereikbaar vanaf 24 Julie daar ik nu nog in het buitenland ben. Via Whatsapp wel bereikbaar op bovenstaand nummer.


Woningruil Adam naar Bergen en omgeving. Ik zoek een huis in de omgeving Bergen. Ik heb een huis in de gezellig Pijp-buurt, A’dam Zuid. Tweede etage, klein balkon op het zuiden en 2 slaapkamers. Woonkamer van 20 m2 plus nog een kleine kamer vast aan de woonkamer. Licht huis > 50 m2, lage huur. Ik zoek een huis met een tuin. Mail naar [email protected]


Koppel dokter zonder grens huurt een gemeubileerd huis met tuin goed gesitueerd; kalmte  je hebt gratis toegang tot een land dat beschikbaar is voor fokkerij en andere activiteiten.  we zijn op zoek naar een discreet, betrouwbaar persoon om het huis te onderhouden.   [email protected]

Jong bejaard echtpaar zoekt tijdelijk woonruimte of oppashuis in Bergen. Tel. 0611775392.


Aangeboden te ruil: een ruim, licht 3 kamer appartement in het hartje van Amsterdam. Met eetkeuken, balkon op het zuiden. Grote schuifpuien aan beide zijden van het appartement. Met een net nieuwe keuken. 8 minuten vanaf A’dam CS en om de hoek bij de Haarlemmerdijk, Brouwersgracht en Noordermarkt. Het is een sociale huurwoning van woningbouwvereniging De Key. De huur bedraagt 680 euro. Gevraagd te ruil: een ruim, licht 3 kamer appartement of woning in Bergen, Schoorl of Egmond met buitenruimte. Sociale woningbouw. Maximale huurprijs 625 euro. Voor foto’s zie de advertentie op de website van woningruil.nl met advertentienummer: 504988


Ik ben opzoek naar een koopwoning tot 350.000 EU in Schoorl/Bergen of Groet. Denkt u erover na uw woning te verkopen en wilt u hoge makelaarskosten besparen? Belt u mij verblijvend 0622218222


Er is veel gebeurd in de zorg de laatste maanden. Door de Coronacrisis moesten snel en adequaat besluiten worden genomen in ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuis- en wijkzorg.

De stem van en namens de patiënten / cliënten kan daarbij  niet gemist worden.

De cliëntenraad van zorg aan huis en revalidatie van Magentazorg is op zoek naar leden. We zoeken leden met affiniteit met de zorg, op basis van opleiding en/of ervaring met thuiszorg, revalidatie of ambulante zorg.

Interesse? Stuur een e-mail aan [email protected] of bel 06 28084647 (Jan Willem Dorr, secretaris CR Magenta – zorg aan huis /revalidatie)


Na een reis uit Bali zit ik nu tijdelijk even bij mijn ouders, maar verlang weer naar een plekje, op de plek die ik zo lief. Ik ben een creatieve, muzikale, natuurliefhebbende, liefdevolle vrouw, in de omgeving van Noord Holland bij de zee kom ik echt thuis. Ik vind dus graag een nieuw thuis in de omgeving Groet, Schoorl, Bergen, Bakkum, Castricum. Popt er bij jouw iets leuks op als je dit leest hoor ik het graag. Wensen 2 kamers, tuintje, blokhut, huisje enz. Maar ik sta zeker ook open voor andere mogelijkheden of creatieve ideeen. Dank je en Liefs Ellen [email protected]


Ik ben een ervaren honden-uitlater met een passie voor alle soorten honden. Ik heb nog meerdere keren per week tijd om met uw hond te lopen. Ik loop niet met grote roedels maar met max. 3 honden, waaronder mijn eigen hond. Hierdoor kan ik elke hond veel persoonlijke aandacht geven. Opvang voor vakantie of kort verblijf is in overleg ook mogelijk. Voor komende zomer en herfst heb ik ook hiervoor nog enige ruimte. In dat geval moet de hond wel overweg kunnen met mijn kat. Interesse? Mail me op [email protected]


Wij willen graag 2 garageboxen huren in Bergen. Bel ons 0653958001


Bieden huur/woonruimte, parterre in Alkmaar. Grote woon/keuken ruimte. Grote badkamer. Een slaapkamer. Vloerverwarming, openslaande deuren. Wensen voor 2 pers.liefst in gemeente Bergen huurwoonruimte met uitzicht. Tel.:0641266334


Zoekt u iemand voor tijdelijk beheer van uw vakantiewoning, bv omdat u zelf op vakantie gaat terwijl de huur gewoon doorgaat? Ik ben inzetbaar voor korte- en lange-termijn huurservice, zoals sleutelbeheer, check in-out, schoonmaak, wasserij, tuinonderhoud etc. Bel Linda op 0651769041 of mail naar [email protected]


Oudere, ervaren en nog steeds enthousiaste vocaliste zoekt n dito gitarist die t leuk vind samen n ongebruikelijk repertoire op en uit te bouwen. In en rond Amsterdam gezongen hotels, cafes,restaurants en feesten etc etc, met bands en gitaarduo’s, accordeonist, wil nu werken richting kleinere, intieme  podia, vanuit ander en oorspronkelijker muzikaal concept.
Bereidheid tot samenwerking betekent; repetities zijn niet betaald,  wel n vereiste, de daaruit voortkomende optredens danoik n 50/50 verdeling. Heb je n heel goed oor, kan je jazz notatie goed lezen, evt transponeren, ben je presentabel en bereid tijd te investeren, heb je ervaring met t begeleiden van vocalisten, of zoniet, heb je bijzondere interesse daarin,
mail dan naar ;  [email protected],


Jongeman 18 jaar, net geslaagd voor VWO zoekt vakantiewerk in omgeving Bergen/ Alkmaar. Vloeiend Engels.  06 21381058


Op prachtige locatie in Bergen nh te huur een blokhut/zomerhuis met 1 slaapkamer vanaf september 2020. Voorzien van alle comfort. Eigen terras en alle vrijheid. 950€ per maand.06-44986945

Ik ben op zoek naar een cursus Frans in Bergen NH die ik binnenkort nodig heb voor mijn werk als piloot.
Liefst een Franse leraar of lerares . Graag op korte termijn. [email protected]

Stichting Welzijn Bergen zoekt ter vervanging bij ziekte een tuinman/-vrouw voor minimaal 8 uur per week. Voor tuinwerkzaamheden bij leden van WonenPlus in de gemeente Bergen. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die zich herkent in de leefwereld van de leden van WonenPlus. Het betreft betaald werk volgens de CAO Welzijnswerk. Reacties graag naar Jeanette Hendriks, coördinator Ouderenwerk, 072- 5095267.


Hoi!  Ik ben 22, een nette vrolijke meid en op zoek naar een kleine, betaalbare huurwoning in de buurt van Groet, Camperduin of Schoorl. Ik ben fotograaf en naast mijn opleiding tot docent beeldende vorming ben ik vooral bezig met paardensport.
Ik ben hier in de duinstreek opgegroeid. De afgelopen tijd heb ik voor mijn studie in Amsterdam gewoond, maar ik verlang weer naar de rust van hier. Tijdelijke verhuur, een simpel vakantie huisje of iets dergelijks zou fantastisch voor mij zijn. Kunt u mij daar aan helpen of heeft u tips? Stuur dan een mailtje naar [email protected].


Wij zijn op zoek naar een koopwoning in (de omgeving van) Bergen, Groet of Schoorl voor maximaal € 350.000. We wonen op dit moment in Alkmaar, maar we willen graag dichterbij de natuur wonen. Daarnaast surfen we graag en wonen in een dorp dichtbij de zee is dan natuurlijk de ultieme droom. We zijn op zoek naar een pareltje waar we de ruimte hebben om een moestuin aan te leggen zodat we zoveel mogelijk zelfvoorzienend kunnen leven en waar we een schuur(tje) kunnen plaatsen. Mocht er nog het een en ander aan het huis gedaan moeten worden dan is dat voor ons geen probleem, we klussen graag. Voor vragen, tips, of aanbiedingen bel of mail gerust via 0623242863 of via [email protected]. Bij voorbaat dank voor jullie hulp. Groetjes, Kevin en Sharida


Ervaren programmamaker maakt op verzoek een audio of geschreven portret over uw leven of dat van uw dierbaren. 0655883673


Staat uw woning leeg? In de verkoop en op zoek naar een tijdelijke huurder? Of bent u op zoek naar een permanente huurder. Ik ben per direct op zoek naar een woning in de omgeving van Egmond en Bergen. Kunt u mij die aanbieden voor maximaal €1000,00 in de maand dan hoor ik het graag! 0630698333

Ervaren docente en leerlingen coach, geeft huiswerklessen en bijles Nederlands en Frans. 0655883673 Bergen NH

Knus 2 kamer appartementje in Heiloo in natuurlijke/bosrijke omgeving, dichtbij zee en bos.. 1ste verdieping.. 1 slaapkamer, berging en balkon met uitzicht op water en groen.. Geen lift.. winkelcentrum op loopafstand.. U naar mijn appartementje, ik en mijn kinderen naar uw eensgezinswoning met tuin en minimaal 2 a 3 slaapkamers in….?? Heiloo, Limmen, Castricum, Bakkum, Egmond, Bergen, Schoorl, Groet of Alkmaar!!!
Misha! 06-40893621

Woningruil gezocht. Bewust gezin zoekt een leuke woning van min. 65+m², met 2 slaapkamers en tuin in omgeving van Bergen-Castricum. Onze wens is samen met ons zoontje van 2 jaar dicht bij de natuur te wonen. Wij hebben een sfeervolle sociale huurwoning te ruil in hartje Amsterdam. Gelegen in een autovrij straat, op de tweede etage van een mooi gerenoveerd monumentaal pand. Het appartement is geschikt voor iemand die een rustig plekje voor zichzelf wil aan de rand van het drukke centrum. In het kort: het is een goed onderhouden appartement van 35m2 met 1 slaapkamer en ruime opslag op zolder (10+m²). Het appartement heeft een balkon op het ZO, een open keuken, ruime badkamer en er ligt een mooie lichte laminaat vloer in. Bel gerust voor foto’s of meer informatie. Groetjes Erwin, Linda en Jori. Tel: 06-46060343 Mail: [email protected] Foto’s te zien op woningruil.nl, advertentienummer 520214.


Te huur in Bergen tot 1 maart 2021 beschikbaar. 1 slaapkamer appartement(60m2) met leuk buitenzitje in het centrum van Bergen voor Max 2 personen per direct beschikbaar. 1400,- per maand inclusief g/w/l/internet/tv exclusief 1 maand borg & eindschoonmaak voor meer info bel Minja op 06-51417410


Woonruimte (huis/appartement/zomerhuis) met het liefst 2 slaapkamers gezocht in Bergen of Schoorl. Wij, mijn twee kinderen en ik, zouden graag in Bergen of in de buurt van Bergen willen blijven wonen. Reactie op: [email protected]


Woning gezocht Bergen/Schoorl/Groet Wie O wie kan mij helpen en heeft de gouden tip?
Ben een creatieve, gezellige vrouw van 36 en heb een heel rustige lieve hond. Wij willen graag verhuizen en omringd zijn door de schoonheid van de natuur. Ben daarom dringend op zoek naar een leuk chalet, sta caravan, appartement, woning (anything met een dak) in omgeving Schoorl, Bergen, Groet, Camperduin. Mocht je geïnteresseerd zijn in woningruil??: ik heb een appartement te ruil in Amsterdam In de Pijp (47m2).  Tijdelijk oppas nodig voor een woning sta ik ook open voor! Je kan contact met me opnemen via: [email protected] Kijk uit naar je reactie!


Ruimte te huur Bergen: Stichting Welzijn Bergen heeft in het T&O gebouw aan de Kogendijk 42A nog diverse ruimtes beschikbaar om te huren o.a. de Spiegelzaal ( geschikt voor yoga / meditatie / bewegingsactiviteiten) en Grote Zaal (workshop / kaarten / schilderen / vergaderen ect.) Voor meer informatie kunt u bellen op dinsdag/woensdag en donderdag tussen 10.00 – 14.00 uur naar 072-5895882.


Op zoek naar een fijne oppas? Hi! Ik ben Amber, ik ben 19 jaar oud en opzoek naar nieuwe oppasadressen! Ik heb zo’n 5 jaar ervaring en heb opgepast op kinderen tussen een paar maanden en 15 jaar oud! Als u geïnteresseerd bent, stuur mij gerust een berichtje op 0640657907! Hopelijk tot snel!”

Wilt U met de zomer de mooiste verzorgde TUIN !!  IK ben er voor U. Gepensioneerde  tuinman.  15€ per uur.  [email protected]

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Vraag en aanbod Vraag en aanbod