VLIEG blijft hoofdsponsor ‘Molenkrocht Toernooi 2022’

De eerste vrijdagavond begint traditioneel met een culinair optreden van de Oestermeisjes en een glaasje cava van de Bergense Cava Queen Anouk Mak

De Bergense makelaars van VLIEG zijn ook dit jaar als hoofdsponsor verbonden aan het traditionele en succesvolle tennistoernooi van De Molenkrocht in Bergen. Het gezelligste tennisevent van het jaar vindt plaats van vrijdag 19 tot en met zondag 28 augustus 2022. Op een van de oudste (1918) tennisbanen van Nederland wordt aan de Kruisweg al sinds mensenheugenis het ‘Molenkrocht Toernooi’ gespeeld. Zowel startende tennissers als ervaren topamateurs kunnen er aan deelnemen en op hun eigen niveau in de prijzen vallen.
Naast de sportieve activiteiten wordt het tennistoernooi steeds meer gekenmerkt door het gezellige en sociale aspect waar Bergen om bekend is. Hoofdsponsor VLIEG geeft daar ook dit jaar weer een bijzondere impuls aan.

Oestermeisjes
De eerste vrijdagavond begint traditioneel met een culinair optreden van de Oestermeisjes en een glaasje cava van de Bergense Cava Queen Anouk Mak.

Hollandse Avond
Woensdagavond 24 augustus wordt ingevuld als Hollandse Avond met bijpassende hapjes, het Bergense Stoked Beer en een optreden van accordeonist Cees Oud. Onze lokale topkok Remco Sterck verzorgt deze avond een bijpassende maaltijd.
Elke ochtend is de koffie voorzien van VLIEG petit glacés van Banketbakker Roos en tijdens de borrel trakteert VLIEG ook nog op bitterballen.

VLIEG verkoeld!
Tijdens de finaledag op zondag gaat het er altijd ‘heet’ aan toe. VLIEG zorgt voor een passende verkoeling.
Organisator Jan Donders van het ‘Molenkrocht Toernooi’ verwacht dit jaar een record (250) aantal deelnemers. Inschrijven kan tot en met aanstaande maandag 1 augustus 2022.
Er kan worden gespeeld in dames- en heren ENKEL, dames- en heren DUBBEL en gemengd DUBBEL.
De sterktecategorieën zijn: A1, A2, B1 en B2.