Vier het leven tijdens de SamenLoop voor Hoop Bergen-Alkmaar en omstreken (filmpje)

Waar en wanneer: vanaf voetbalvereniging vvBergen op 6 & 7 juni a.s.

Vier het leven tijdens de SamenLoop voor Hoop Bergen-Alkmaar en omstreken (filmpje)

In Bergen vindt in het weekend van 6 en 7 juni 2020 de eerste SamenLoop voor Hoop plaats op het terrein van Voetbalvereniging Bergen aan de Groeneweg. Zoveel mogelijk teams zullen daar meedoen aan een 24 uur durende wandelestafette met als doel geld in te zamelen voor kankerbestrijding en kankerpreventie. Het geld gaat niet alleen naar het KWF: 60% mag lokaal worden besteed. Hiermee maken we lokaal het verschil.

Klik hier voor het SamenLoop voor Hoop Journaal.

SamenLoop voor Hoop is een inspirerend evenement met een festivalachtig karakter waarbij het ‘samen lopen’ in de strijd tegen kanker leidt tot een gemeenschappelijke beleving: we doen iets tegen deze ziekte, en dat doen we samen! We vieren het leven! Een 24 uur durende wandelestafette, indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie, live entertainment en veel activiteiten – waaronder een bijzondere voetbalwedstrijd – zorgen ervoor dat het voor zowel bezoekers als deelnemers een onvergetelijk evenement wordt.

Dit unieke evenement wordt financieel mogelijk gemaakt door sponsoren en georganiseerd door uitsluitend vrijwilligers om zoveel mogelijk geld in te zamelen en beschikbaar te stellen voor de strijd tegen kanker. Daarom doen we graag een beroep op de inwoners en het bedrijfsleven in Bergen, Alkmaar en omstreken om ons te ondersteunen en samen een geslaagd evenement te realiseren. Samenloop voor Hoop is een evenement voor iedereen. Wandel mee, help als vrijwilliger of sponsor het evenement!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.samenloopvoorhoop.nl/Bergen

Doe mee, loop mee! Maak familie, vrienden, buren, vereniging of collega’s enthousiast en vorm een team. We leggen het inschrijven als team in dit filmpje uit: https://youtu.be/8uOOA0Aueeg
Heb je vragen, mail dan naar: [email protected]
SAMEN STERK TEGEN KANKER