Veertig jaar De Finse Winkel in Bergen

Jaren geleden begonnen als winkel voor sauna’s en saunabenodigdheden en nu uitgegroeid tot een van de oudste winkeltjes van Bergen met een Scandinavische uitstraling...

Veertig jaar De Finse Winkel in Bergen

Er is bekendheid verworven tot ver buiten de landsgrenzen. In het assortiment vind je topmerken in damesmode vervaardigd in duurzame, dier-, milieu- en kindvriendelijke materialen, zoals linnen, bamboe, zijde, viscose, biologische katoen en hennep, waarbij zeker de ekolabels niet mogen ontbreken.

’s Winters is er een hele brede wolcollectie waaronder Yak, Merino, Lams, Alpaca, Camel, Angora, Scheer en Lopiwol. Uiteraard mulesing vrij, waarbij ook de bedrijven gecontroleerd worden of de dieren onder goede leefomstandigheden verblijven. Alle producten worden in Europa vervaardigd en tevens zijn er fairtraid artikelen waarbij diverse vrouwenorganisaties ondersteund worden. Onlangs heeft de winkel meegedaan aan een onderzoek door het bedrijf Circulairities, in opdracht van de gemeente Bergen, en de benoeming gekregen als zijnde een van de meest circulaire en duurzame winkels van de Buch-gemeenten. Iets om trots op te zijn!

Momenteel is er een goede tendens gaande en wordt iedereen zich meer bewust van onze wereld en hoe we ermee omgaan. Wij proberen als winkel een steentje hier aan bij te dragen.

Van 1 t/m 8 juni vieren we dit met een gezellige feestweek met leuke kortingen en een presentje voor iedere kopende klant.

De winkel is gevestigd aan de Kerkstraat 6.