Uitnodiging ondernemersbijeenkomst Bergen-Centrum

Beste ondernemers uit het centrum van Bergen...

Op woensdag 22 februari, vanaf 18.00 uur, bent u van harte welkom bij een bijeenkomst voor alle centrumondernemers in de Ruïnekerk.

Een kopgroep van elf ondernemers uit het centrum van Bergen wil graag de mogelijkheden verkennen voor het versterken van de onderlinge samenwerking. Met als doel: samen werken aan een aantrekkelijk, hoogwaardig en toekomstbestendig centrumgebied. Zodat het unieke en onderscheidende karakter van Bergen ook in de toekomst nog kenmerkend is voor het dorp. En de aantrekkingskracht op bewoners en bezoekers behouden blijft en nieuwe doelgroepen worden aangesproken. Dit gaat alleen lukken als er ook gezamenlijk geïnvesteerd wordt in het centrum.

Tijdens de bijeenkomst willen wij met u in gesprek. U informeren over de toegevoegde waarde van het maken van een gezamenlijk gedragen plan met doelstellingen voor de toekomst van centrum Bergen. Om deze doelstellingen te realiseren, zijn uiteraard middelen nodig. Een bedrijveninvesteringzone (BIZ) is een manier om deze middelen te organiseren. Wat is een BIZ? Dat leggen wij u graag uit en we beantwoorden ook uitgebreid alle vragen die er voorbij zullen komen. De voorzitters van twee BIZ’en in Purmerend,
Henk Schulte en Bob Jansen delen graag hun ervaringen.

De avond wordt verzorgd door de gemeente i.s.m. Stad & Co. We hopen u te verwelkomen op woensdag 22 februari!

Ondernemende groet,
Ondernemers kopgroep, gemeente Bergen en Stad & Co