Deel

advertentie

Uitgelicht: Summer Camp bij Songwriterschool

Een eendaags event waarbij je actief werkt aan je eigen liedje(s) en de ontwikkeling van je songwriter skills

De Songwriterschool uit Bergen heeft voor zaterdag 13 augustus aanstaande voor het vijfde jaar een Songwriting Summer Camp georganiseerd: een eendaags event waarbij je actief werkt aan je eigen liedje(s) en de ontwikkeling van je songwriter skills. Het Summer Camp vindt plaats in het Muziekatelier van OldSkoel in Burgerbrug. Info en aanmelden via www.songwriterschool.nl.

De jubileumeditie markeert het vijfjarig bestaan van de Songwriterschool, in 2017 opgericht door singer-songwriter Peter van Vleuten. Naast de cursussen en workshops is het aanbod sindsdien fors uitgebreid met onder andere gastcolleges door bekende songwriters als Bertolf, Jan Rot, Yori Swart en Paul de Munnik.

Tijdens dit eendaagse Songwriting Summer Camp krijgen deelnemers persoonlijke begeleiding en mentoring, leren ze creatieve obstakels te overwinnen en ontdekken nieuwe inspiratie op het gebied van tekst en muziek. Ze wisselen ideeën en ervaringen uit en werken samen met mede-deelnemers in co-writing teamsessies. Zo bundelen zij creatieve krachten met andere liedjesschrijvers. Aan het eind van de dag is de afsluiting met een gezamenlijke presentatie van de gloednieuwe songs.

Voor wie?

Het Songwriting Summer Camp is geschikt voor iedereen die al eigen liedjes (NL/ENG) schrijft en daar een nieuwe stap in wil maken, singer-songwriters die hun eigen repertoire willen uitbreiden en liedjesmakers die willen leren van elkaar in co-writing sessies.

Het Songwriting Camp op zaterdag 13 augustus mei duurt van 10:00 – 18:00 uur en vindt plaats in het Muziekatelier van OldSkoel in Burgerbrug. Info en reserveren via www.songwriterschool.nl.

advertentie
Terug