Deel

advertentie

Uitgelicht: Ruïnekerk biedt podium aan Holland Music Sessions

Langzaam maar zeker komt er weer wat leven in cultureel Bergen

Uitgelicht: Ruïnekerk biedt podium aan Holland Music Sessions

Na een noodgedwongen periode van serene rust mag er eindelijk weer wat meer. De International Holland Music Sessions (IHMS) maakt graag gebruik van deze mogelijkheid. Ook de komende week zijn er in de Ruïnekerk te Bergen weer vele prachtige concerten. Nog steeds moet worden voldaan aan maximaal 55 bezoekers. Ook zal er vanwege coronamaatregelen geen pauze zijn. Wat biedt IHMS deze week?

Op zaterdag 31 juli om 15:00 uur het programma: Een opwindend feest voor elke muziekliefhebber
Bij het Keyper Duo, bestaande uit Charlotte Gulikers, cello en Ezequiel Lino Mendoza Maldonado, contrabas, zijn de bassen van het symfonieorkest de grote helden en bewijzen de cello en de contrabas dat de muziek voor dit duo alles heeft dat een muziekliefhebber maar wenst.

Op maandag 2 augustus om 20:30 uur het programma: Intense klinkende dagboeken van grote componisten
Milena Martínez Alcino geeft haar persoonlijke visie op de intens klinkende dagboeken voor piano solo van Chopin, Schubert en Rachmaninoff.

Op dinsdag 3 augustus om 20:30 uur het programma: Een overrompelend cellohuwelijk
Renate Apperloo en Charlotte Gulikers nemen u mee op een overrompelende reis door het repertoire voor twee celli. Een ervaring die u ongetwijfeld verliefd doet worden op de veelzijdigheid van het instrument.

Op donderdag 5 augustus om 20:30 uur het programma: Romantiek, avontuur en virtuoos snarenwerk
Frontvrouw van de jongste generatie Nederlandse vioolsolisten Hawijch Elders neemt u met pianist Sander Sittig mee op een reis langs enerverende en diepgravende werken van Hindemith, Sibelius, Schubert en Ysaÿe.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar: www.ihms.nl/concerten

 

advertentie
Terug