Deel

advertentie

Uitgelicht: natuur- en cultuurwandeling Bergen aan Zee

Waardoor zijn er kalkarme en kalkrijke duinen?

Uitgelicht: natuur- en cultuurwandeling Bergen aan Zee

Op zondagmiddag 1 oktober 2023 start een duinwandeling vanaf het IVN-gebouw Parnassia in het Parnassiapark in Bergen aan Zee.
De route gaat langs enkele karakteristieke gebouwen in Bergen aan Zee en door de duinen zuidelijk van het dorp. We vertellen iets over de historie van Bergen aan Zee, het beheer van de duinen en de unieke natuur in het grensgebied kalkarm-kalkrijke duinen.

Aanvang 14:00 uur. Deze wandeling duurt ongeveer twee uur, is bedoeld voor volwassenen en is niet geschikt voor mindervalide wandelaars. De kosten zijn € 3,00 p.p.
Een duinkaart is verplicht. Te verkrijgen bij de automaat in Bergen aan Zee of via http://www.pwn.nl/duinkaart. Wij verwachten maximaal 15 volwassen. Stevig schoeisel en weersbestendige kleding wordt aanbevolen.

Info en aanmelden: Hans Stapel, telefoon 072 850 6484 [email protected]

Aanmelden tot uiterlijk één uur van te voren.

Zie ook www.ivn.nl/nkl en facebook@ivnnoordkennemerland.

advertentie

Meer 'Wat is er verder nog te doen':

VakantieFUN programma voor kinderen met indicatie

8 maart 2023

Waar: sportcomplex De Meent van 24 juli t/m 18 augustus

Zes weken zomervakantie je kind bezig houden is voor veel ouders lastig te organiseren, laat staan als je kind niet mee kan doen aan het reguliere aanbod, omdat het kwetsbaar is en niet zomaar in de groep past. Stichting Sport-Z organiseert daarom ook dit jaar weer VakantieFUN in samenwerking met de gemeenten Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum.

Uitgelicht: Summer Camp bij Songwriterschool

21 juli 2022

Een eendaags event waarbij je actief werkt aan je eigen liedje(s) en de ontwikkeling van je songwriter skills

De Songwriterschool uit Bergen heeft voor zaterdag 13 augustus aanstaande voor het vijfde jaar een Songwriting Summer Camp georganiseerd: een eendaags event waarbij je actief werkt aan je eigen liedje(s) en de ontwikkeling van je songwriter skills. Het Summer Camp vindt plaats in het Muziekatelier van OldSkoel in Burgerbrug. Info en aanmelden via www.songwriterschool.nl.

Beste Wills: Ik ben bang dat hij haar terug wil en dat zij deze uitnodiging niet kan weerstaan…

3 maart 2022

Voor elke relatie wat Wills...

Beste Wills: Al zeven maanden is het aan met de leukste vrouw op de wereld. Helaas kreeg ze onlangs een mailtje van haar ex, waarin hij haar excuses aanbood en dat hij graag weer contact met haar wilde.

Beste Wills: Kappen met deze relatie?

14 september 2023

Voor elke relatie wat Wills...

Beste Wills: na een jaar samen weet ik nog steeds niet of deze relatie toekomst heeft. Hij is niet altijd aardig, soms onverschillig en ik voel me niet op de eerste plaats staan in zijn leven.

Partij Ons Dorp
close-link
Terug