Deel

advertentie

Uitgelicht: Juni, prachtige en uitbundige kleurenpracht van de natuur

De mooiste privétuinen, sommigen vol kunst, en kwekerijen in Noord-Holland

Uitgelicht: Juni, prachtige en uitbundige kleurenpracht van de natuur

‘Top in de Kop en De Groene Route’, zijn twee groepen enthousiaste tuin- en ook kunstliefhebbers en kwekers in Noord-Holland Noord vol betrokkenheid bij de tuin en wat daar groeit en bloeit. Hoe leuk is het niet om op een mooie dag een plan te maken waarop je een aantal leden van de Top in de Kop en de Groene Route bezoekt.

Hoogste tijd om een mooi boeketje aan adressen samen te stellen met behulp van de websites van ‘De Groene Route´ en ‘Top in de kop’. De mooiste privétuinen, sommigen vol kunst, en kwekerijen in Noord-Holland, die gezamenlijk meerdere weekends hun deuren of poorten openen. Het open weekend in juni is op 11 en 12 juni.
De kwekerijen bieden naast sterke en duurzame planten ook bijzondere planten die staan te wachten op een mooie plek in uw eigen tuin. Tijdens een bezoek in andermans tuin en bij een kweker ontdek je onverwachts deze unieke planten! In de tuinen en bij de kwekers tref je een overdaad aan bloeiende bloemen. Een lokroep voor insecten die je van bloem naar bloem het stuifmeel ziet verspreiden. Kikkers die het hoogste lied kwaken en vogels, die na het voeren van hun jongen weer tijd vinden om de tuin met een jubelend lied te versieren! Tel de stippels op de rug van de lieveheersbeestjes!

Voor meer info en deelnemers per datum, adressen en meer:
www.degroeneroute.nl en www.topindekop.nl

 

 

advertentie
Partij Ons Dorp
close-link
Terug