U bent toch ook wel al vriend geworden van de Ruïnekerk?

U bent toch ook wel al vriend geworden van de Ruïnekerk?

Hallo beste lezers van de Flessenpost.

Ik ben André Buitenhuis. Vice-voorzitter en verantwoordelijk voor de exploitatie van de Ruïnekerk. Vanzelfsprekend doneer ik ook aan onze kerk. De afgelopen maanden zijn we mede dankzij de inzet van de Flessenpost ruim verdubbeld in het aantal vrienden. Maar… we zijn er nog niet. Helpt u mee?

“Het is vijf voor twaalf voor dit unieke cultureel historische erfgoed in het centrum van Bergen.

De financiële situatie is rampzalig. Als we niets doen, moet de Ruïnekerk die wordt gebruikt voor tal van sociaal-culturele evenementen binnen afzienbare tijd de deuren sluiten.”

De inkomsten blijven zwaar achter bij de uitgaven. Onderhoud en exploitatie van de Ruïnekerk moeten uit eigen middelen komen. Wij, Vrienden van de Ruïnekerk, proberen dit unieke erfgoed voor de toekomst te bewaren. Maar daar hebben we uw steun hard bij nodig.

Klik hier om vriend te worden.

U helpt de Ruinekerk:
– in stand te houden
– te restaureren
– te verfraaien
– multifunctioneel te maken
– technisch aan de hedendaagse norm aan te passen

U ontvangt:
– twee (digitale) nieuwsbrieven per jaar
– één Vriendendag of -avond per jaar
– kortingsaanbiedingen voor activiteiten
– dank voor uw betrokkenheid bij dit prachtige stukje Bergen

Wilt u eenmalig een donatie doen?
Dat kan natuurlijk ook. Maak uw donatie over onder vermelding van ‘eenmalige donatie’ en uw naam en adres, ten name van de Stichting Vrienden van de Ruïnekerk, bankrekeningnummer NL02ABNA0437040232.

ANBI instelling
De Stichting Vrienden van de Ruïnekerk is door de Belastingdienst erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat de stichting u een aantal interessante fiscale voordelen biedt.

Klik op de foto voor een uitvergroting.