Tweede boek van Bergense Ingrid van de Pas verschijnt deze zomer

Five Blind Dates

Tweede boek van Bergense Ingrid van de Pas verschijnt deze zomer

Na haar succesvolle debuut in de auteurswereld met het deels autobiografische verhaal: ‘Boobietrap’ heeft onze Bergense Ingrid van de Pas deze week van haar uitgever groen licht gekregen voor de productie en publicatie van haar tweede boek.

De roman Five Blind Dates is een fictief verhaal dat zich afspeelt in Bergen en Amsterdam.
Tom Henneman is een succesvolle veertiger, gescheiden, vader van twee jongvolwassenen en woonachtig op het Wiertdijkje in zijn woonplaats Bergen. Zijn werk eist veel van hem en hij gunt zich onvoldoende tijd om een nieuwe serieuze relatie aan te gaan. Daarom vraagt hij zijn goede vriend en soulmate Robert Staring om voor hem five blind dates op te zetten. Tom kijkt uit naar een nieuwe liefde in zijn leven. Hij vertrouwt deze opdracht aan niemand anders toe dan aan zijn vriend, de biseksuele en creatieve Robert. Deze gaat aan het werk en schakelt zijn Amsterdamse netwerk in. Er moet toch een nieuwe vriendin voor Tom als perfect match zijn te vinden?!
Het wordt een bijzonder traject met ingrijpende gebeurtennissen…

Op dit moment werken uitgever Boekscout, schrijfster Ingrid van de Pas en haar communicatieteam aan de laatste voorbereidingen voor definitieve productie van Five Blind Dates. Naar verwachting is het boek in juli te koop. Via Flessenpost Bergen en Facebook informeren wij u nader.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Tweede boek van Bergense Ingrid van de Pas verschijnt deze zomer Tweede boek van Bergense Ingrid van de Pas verschijnt deze zomer