Te koop: Westerduinweg 10 Petten

Te koop: Westerduinweg 10 Petten

Te koop: Westerduinweg 10 Petten
Vraagprijs € 995.000,- k.k.

UNIEK OBJECT TUSSEN DE KLEURRIJKE BOLLENVELDEN EN HET STRAND

Rust, (heel veel) ruimte, vrijheid en een dagelijks strand-/vakantiegevoel… U zult het allemaal ervaren op deze paradijselijke plek met volop gebruiksmogelijkheden!

Dit unieke object van in totaal 329m2 gebruiksoppervlakte is gelegen op een riant perceel dat volop mogelijkheden biedt voor een combinatie van wonen en ondernemen – bijvoorbeeld het runnen van een B&B. Er is in ieder geval ruimte in overvloed en ook zijn er al tenten en een container met sanitair aanwezig op het terrein ( overname bespreekbaar). Kortom, als het altijd al uw droom is geweest om te wonen en werken aan zee, dan kunt u deze kans echt niet voorbij laten gaan!

De woning (1951) aan de voorzijde is zeer eenvoudig netjes maar beschikt over een vernieuwde geschakelde “barn” welke in een prachtige industriële stijl is afgewerkt in 2017. In het pand zijn o.a. aanwezig: een grote living, 2 keukens, 2 grote bijkeukens, een dubbele garage met stal ( nog een “work-in-progress), een nette en moderne badkamer, 2 separate toiletten en maar liefst 6 slaapkamers.

Lees hier verder voor meer informatie.