Te koop: Voorweg 82 Schoorl

Te koop: Voorweg 82 Schoorl

Voorweg 82 Schoorl
Vraagprijs € 589.000,- k.k.

ROYALE TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING MET GARAGE EN VRIJ UITZICHT.

Deze aan de rand van de bebouwde kom gelegen twee-onder-een-kapwoning heeft een fijne ligging in het kustdorp Schoorl. Je woont hier aan een doorgaande weg in een kindvriendelijke woonwijk aan de noordkant van Schoorl met vanuit de woning uitzicht over de uitgestrekte weide aan de overkant van de Voorweg. Schoorl is een prettig dorp in een mooie en landelijke omgeving, vlakbij het strand (5 kilometer), de Schoorlse Duinen (1 kilometer) en uitgestrekte bos- en polderlandschappen die het dorp omringen.
Het dorpscentrum bevindt zich op 1,5 kilometer en ook het nabijgelegen Bergen (5 kilometer) kent een ruim voorzieningenaanbod. Zo heb je toch alles binnen handbereik en kun je zorgeloos genieten van deze fijne woonomgeving.

Deze grote woning met 4 slaapkamers beschikt over ruim 130 m2 woonoppervlakte en is gelegen op een opvallend ruim perceel met zowel een ruime voortuin (met oprit richting de garage) als een diepe achtertuin welke gelegen is op het noordoosten en netjes aangelegd is met een speelse variatie van groen en terrassen.

Kortom: voor wie zoekt naar een vrij gelegen en ruime woning in het fraaie kustdorp Schoorl, moet deze woning zeker gezien hebben!

Indeling van de woning:

Klik hier voor meer informatie.