Te koop: Dorpsstraat 41 Bergen

Te koop: Dorpsstraat 41 Bergen

Te koop: Dorpsstraat 41 Bergen
Vraagprijs € 1.590.000,- k.k.

Uniek centraal gelegen object met fantastische en zeer grote tuin op AAA locatie!

Dit unieke huis (eigendomsakte van voor 1880), een rentenierswoning met aangebouwd koetshuis, bevindt zich op een zeer aantrekkelijk locatie en biedt heel veel mogelijkheden. De ligging aan de Dorpsstraat van het kunstenaarsdorp Bergen is zonder meer romantisch te noemen. Het Bergerbos, de Voert en het historische centrum bevinden zich op steenworpafstand. Het strand bij Bergen aan Zee is per fiets of boswandeling te bereiken. Op het perceel van meer dan 1300m² staan vier monumentale beuken die zomers voor een bijzondere sfeer en verkoeling zorgen. De grote tuin biedt op elk moment van de dag een meer dan ruime plek waar van de zon genoten kan worden.

De statige woning kan nog ruimhartig worden vergroot. Diverse karakteristieke elementen zoals paneeldeuren, balkenplafonds, vensterramen met glas-in-lood details en een karaktervolle houten vloer zijn bewaard gebleven. Dit geeft deze woning absoluut sfeer!

Kortom: een woning met héél veel potentie op een markante plek in Bergen. Is uw belangstelling gewekt voor dit unieke object? Neem dan snel contact met ons op. Een generatiehuis zoals dit komt maar eens in de 25 jaar in de verkoop. Namelijk als de kinderen geslaagd elders wonen en deze familieplek weer gegund wordt aan een nieuwe lichting Bergenaren. Een levenskrachtig object voor iedereen met een karakteristiek-klassieke moderniseringswens.

Klik hier voor meer informatie.