Te koop: Dorpsstraat 40 Bergen

Te koop: Dorpsstraat 40 Bergen

Te koop: Dorpsstraat 40 Bergen
Vraagprijs € 1.095.000,- k.k.

IN HET CENTRUM VAN BERGEN EN TOCH RUSTIG WONEN? JA DAT KAN!

Deze in het centrum van het magnifieke dorp Bergen gelegen VRIJSTAANDE woning met garage biedt je, naast veel wooncomfort, ook een prachtig zonnige royale tuin waarin je in alle rust kan genieten van je privacy, de zon en de zingende vogels.

Het historische centrum van het, om zijn kunstenaars bekend staande, dorp Bergen bevindt zich op een steenworpafstand. Bovendien zijn het strand van Bergen aan Zee en het bos ook gemakkelijk te bereiken.

Kortom: een heerlijke woning op een ruim perceel dat volop wooncomfort en mogelijkheden biedt.

Over de ligging en de buurt:
Bergen is een levendig dorp met vele restaurants, winkels, supermarkten en speciaalzaken. Er zijn meerdere basisscholen als middelbare scholen in het dorp aanwezig, evenals diverse sportclubs. Met de fiets of bus ben je al binnen 20 minuten in het nabijgelegen Alkmaar met een nog breder aanbod van voorzieningen. En in tegengestelde richting, is het strand bij Bergen aan Zee in dezelfde tijd bereikbaar! Je ervaart hier dan ook het hele jaar door een heerlijk vakantiegevoel waarbij je volop kunt genieten van de nabijgelegen bossen, duinen en het Noordzeestrand. En dat alles op slechts 40 km van Amsterdam!

Indeling van de woning:

Klik hier voor meer informatie.