Taverne Open Air 2022 – een uitzonderlijk festival

Er zijn heel veel festivals deze zomer, wat maakt Taverne Open Air zo bijzonder?

Er zijn heel veel festivals deze zomer, wat maakt Taverne Open Air zo bijzonder?
De voorgaande edities hebben bewezen dat het mogelijk is om een geslaagd kleinschalig festival te organiseren. Een hoog gewaardeerde line-up zonder hele grote namen en een sympathieke headliner, schappelijke prijzen en een grote diversiteit aan bezoekers, waarbij iedereen met elkaar in een gemoedelijke sfeer aan het feesten is, zijn de sleutel geweest voor het succes van de vorige edities.

Dit jaar wordt Taverne Open Air niet groter opgezet na de uitverkochte editie van vorig jaar.
Er zijn 2 podia: de Circus Knoppendraaiers stage met maar liefst 9 jonge aanstormende DJ’s, die onweerstaanbare grooves draaien variërend van Afrofunk tot House en de Taverne Stage met 5 bands en 2 DJ-duo’s.
Vooral headliner The Cool Quest en Sjako!, die na jaren afwezigheid weer begonnen zijn in hun legendarische 3-mans bezetting, zijn alleen al de moeite waard. Tussen deze twee stages is een chill area ingericht met 3 eetgelegenheden (Surinaams, Snacks en Vegan), een cocktailbar, een wijnbar, een speciaalbierenbar, een kledingwinkel, een schiettent en een bitterballenbar.

Wees erbij op zaterdag 27 augustus in de weilanden tussen de bomen op Groeneweg 5 in Bergen NH.

De exacte line-up ziet er zo uit:
The Cool Quest
Sjako
DJ’s Frank @ Guido (Thank God it’s Friday)
Blanko
a Rosa
Eyecloser
DJ’s Michael & Salina

Circus Knoppendraaier Stage
Holotropic
Cool Menere
CAP10
San Kochi
Bokki
ELO
Jonasty

Meer informatie en sfeerimpressies van de volgende jaren kun je terugvinden op de website, de facebookpagina en de instagram pagina.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.