Tandartspraktijk Avelli breidt uit met dochter Stella

Nieuwe en bestaande patiënten kunnen rekenen op een warme en professionele ontvangst...

Tandartspraktijk Avelli breidt uit met dochter Stella

Tandartspraktijk Avelli, een vertrouwde naam in Bergen, breidt uit met de toetreding van een nieuwe generatie tot het team. Dochter Stella, die van 2017 tot 2023 haar opleiding Tandheelkunde heeft gevolgd aan de gerenommeerde Radboud Universiteit van Nijmegen, maakt haar intrede als tandarts in de praktijk.

Deze uitbreiding van de praktijk zorgt niet alleen voor een nieuwe impuls, maar gaat ook gepaard met verruimde openingstijden, die vanaf september van kracht zijn. Naast de gebruikelijke openingstijden van maandag tot en met vrijdag, kunnen patiënten nu ook terecht op donderdag van 13.00 tot 20.30 en op zaterdag van 11.00 tot 17.00. Tandartspraktijk Avelli biedt hiermee meer flexibiliteit aan iedereen die tandheelkundige zorg wil inplannen.

Binnen dit kleinschalige familiebedrijf is er altijd ruimte voor persoonlijke aandacht en zorg op maat en wordt ernaar gestreefd de angst voor de tandartsstoel weg te nemen en uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Het team is vastbesloten zich te blijven inzetten voor persoonlijke en hoogwaardige tandheelkundige zorg en heet nieuwe patiënten graag welkom. Er zijn geen wachttijden, wat betekent dat u snel de zorg kunt krijgen die u nodig heeft. Door de moderne apparatuur en de meest recente kennis binnen de tandheelkunde is er door Stella een breed scala aan behandelingsmogelijkheden mogelijk. Van eenvoudige controles tot gecompliceerde ingrepen, u kunt erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

Kortom, de uitbreiding van Tandartspraktijk Avelli markeert een nieuw en opwindend hoofdstuk in de geschiedenis van de praktijk. Met de komst van de nieuwe generatie en verruiming van de openingsuren, belooft de praktijk, nu en in de toekomst, uitstekende tandheelkundige zorg. Nieuwe en bestaande patiënten kunnen rekenen op een warme en professionele ontvangst en de ervaring en toewijding van Tandartspraktijk Avelli.

https://www.tandartspraktijkavelli.nl  tel. 072-5817427, e-mail: [email protected]