Stem op de Bergense singer-songwriter Iwan

Regionaal Songfestival...

Stem op de Bergense singer-songwriter Iwan

Dit jaar organiseren de regionale zenders gezamenlijk voor het eerst het Regio Songfestival. De bedoeling is dat elk van de dertien regionale zenders een kandidaat selecteert voor de uiteindelijke finale in november 2023.

Belangrijk bij dit songfestival is dat de liedjes in het Nederlands of in de streektaal van de regio gezongen worden. De zenders bepalen zelf hoe zij de kandidaat, die de provincie gaat vertegenwoordigen, selecteren. NH Nieuws heeft bijvoorbeeld een wedstrijd uitgeschreven bestaande uit twee rondes. Voor de eerste ronde hebben acht deelnemers opnames van hun ingestuurde song gemaakt in de beroemde Wisseloord studio in Hilversum.
Tussen deze acht deelnemers zit de Bergense singer-songwriter Iwan. Hij schreef speciaal voor deze wedstrijd het nummer Statisch en publiceerde dit onder de naam Bloes op Spotify. NH Nieuws heeft voor het Regio Songfestival een reportage over Iwan gemaakt die op 5 oktober 2023 om 17.10 uur op deze zender wordt uitgezonden.

Om in de volgende ronde van het Regio Songfestival te komen, heeft Iwan jullie hulp nodig, want er moet massaal op zijn nummer gestemd worden. Dit kan op de site van NH Nieuws!
Stem op Statisch van Bloes, zodat Iwan Noord-Holland en Bergen kan vertegenwoordigen in november!

 

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Stem op de Bergense singer-songwriter Iwan Stem op de Bergense singer-songwriter Iwan