Rondje horeca 7: een kijkje in de keuken én het hotel bij sterrestaurant Merlet
Heeft u altijd al een kijkje willen nemen in de keuken of achter de schermen?
Gepubliceerd: 17 februari 2023
Dit is uw kans, op 22 en 23 maart staan de deuren van Merlet voor u open.
Op woensdag 22 maart staat letterlijk een kijkje in de keuken centraal. Deze dag staan de sterrenkeukens van Restaurant Merlet en van Grand Café Bourgogne open. Ontdek de geheimen van de keuken in het sterrenrestaurant en ervaar hoe het is om in de keuken te werken. Bij chefkok Mattijs Kaptein in Grand Café Bourgogne is een leuke workshop te beleven en in de keuken van Restaurant Merlet is een meet en greet met executive chef Jonathan Zandbergen, keukenchef Dennis Brouwer en souschef Bas Varga.
Op donderdag 23 maart bieden ze een open dag in het gehele bedrijf. Bekijk de hotelkamers, faciliteiten, maak kennis met de eigenaren en ontdek het inspirerende verhaal van de start van het bedrijf tot hoe het is uitgegroeid tot wat Merlet nu is met gasten die vanuit alle wereldhoeken komen voor een heerlijk gastronomisch verblijf.
Met het programma sluiten ze aan bij de “Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen”, een initiatief van WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord, Ontwikkelingsbedrijf NHN, RPAnhn, de 17 gemeenten in Noord-Holland Noord, ondernemersverenigingen en onderwijsinstellingen.
H.S