Rondje horeca 41: Sterrestaurant Merlet stijgt met twee plaatsen naar plek 31 in top honderd van de Lekker (filmpje)
Ook restaurant Onder de Linde heeft een mooie recensie in de Lekker
Gepubliceerd: 4 november 2022
Chef-kok Jonathan Zandbergen kookt steeds smakelijker. Vanaf de heerlijke amuses tot en met het dessert word je in dit prachtig in de duinen gelegen restaurant van Martin en Carla van Bourgonje verrast door fantastische gerechten. Publiekstrekker van jewelste.
Eyecatcher in de stijlvol ingerichte eetzaal is een ‘zandraam’ dat als zandloper gekanteld kan worden en steeds nieuwe vormen aanneemt.
Klik hier voor het leuke filmpje.
Duinweg 15, 1871 AC Schoorl
0725093644
En ook Onder de Linde staat al weer voor het twintigste jaar in de Lekker met een prachtige recensie. Volgens de Lekker… “We werden wederom niet teleurgesteld door patron-cuisinier Chiel van Driest die de klassieke Franse keuken met moderne invloeden voorstaat.” Lees het hele verhaal in de Lekker.
Adres: Prinsesselaan 22
072-5812108
Lekker beoordeelt elk jaar de beste 500 restaurants van Nederland op kritische en onafhankelijke wijze. Steeds weer weten de makers van Lekker een gids neer te zetten waar geen restaurantliefhebber meer omheen kan, waar zowel horecabezoeker als restaurateur reikhalzend naar uitkijkt. En steeds weer doen zij hun uiterste best Lekker nog lekkerder te maken, zonder de kernwaarden uit het oog te verliezen: betrouwbaarheid, onafhankelijkheid, verrassing, expertise en culinaire kennis. Lekker500 verschijnt één keer per jaar.
De 2023-editie van Lekker500 met maar liefst 292 pagina’s ligt nu in de winkels voor € 18,99
H.S