Deel

advertentie

Robbie complottie eindelijk ontmaskerd

Column: Rob van de Pas

Robbie complottie eindelijk ontmaskerd

BILDERBERGEN aan ZEE* ‘Ladies and gentlemen, we got him’: dit zei een van de belangrijke onderzoeksjournalisten van Follow The Money vanmorgen tijdens een in allerijl georganiseerde persconferentie in the boardroom van Conferentie Hotel Meyer in Bilderbergen aan Zee. Met ‘we got him’ bedoelde hij de bekende Flessenpost-columnist Robbie Complottie alias Nimby-advocaat mr. Robbie.

In navolging op de spraakmakende onthullingen van dopingzondaar Neil Armstrong heeft Robbie Complottie tijdens een secret lunch met Oprah Winfrey (66) in het Zuid-Franse Antibes onthuld dat hij deel uitmaakt van het CORVID-19 NUT Syndicaat, afgekort: CNS-19. Na diepgravend onderzoek blijkt dat Robbie Complottie één van de leidende figuren is achter de ontwikkeling, verspreiding, gevolgen maar óók oplossing van de coronapandemie. Met deze onthulling kunnen alle andere complottheorieën naar het Rijk der Fabelen worden gestuurd. Facebook-CEO Mark Zuckerburg (36) heeft inmiddels toegezegd en opdracht gegeven om het wereldwijde Facebook te zuiveren van complottokkies en andere volstrekt ridicule kletsverhalen van egocentrische en narcistische zelfkwellers. De exclusieve onthullingen vanuit de CNS-19 conferenties zijn slechts voor waarheid te publiceren in de MSM en Social Media.

CNS-19 GROEP
De CNS-19 conferenties zijn politieke bijeenkomsten in Bilderbergen aan Zee en kennen een besloten en streng geheim karakter waarbinnen internationale beeldvorming en ideeën centraal staan. Deelnemers zijn invloedrijke figuren uit de hele wereld en voornamelijk uit het bedrijfsleven, politiek, wetenschap, media en de financiële wereld. Er wordt vergaderd volgens de Chatham House Rules.
De Chatham House Rules zijn een basisprincipe dat de vertrouwelijkheid van de bron van de verkregen informatie tijdens een vergadering regelt. De regel is ontstaan in juni 1927 aan het Londense Royal Institute of International Affairs, ook wel bekend als Chatham House.

Commando Verwijder het Dorre Kreupelhout
Eind vorige eeuw is in China het idee ontstaan om de overbevolking van de wereld tegen te gaan. Een wereldbevolking met meer dan 10 miljard mensen zou volgens hooggeplaatste Zimbabwaanse wetenschappers catastrofale gevolgen kunnen hebben. Zo erg zelfs dat door de overbelasting de aarde door haar eigen overgewicht in een andere baan rond de zon terecht zou kunnen komen. Met als gevolg dat onze planeet door oververhitting binnen 50.000 jaar volledig zou kunnen verdampen.

Bruls-syndroom
Naast het morbide obesitas-gevaar voor de planeet, het Hubert Bruls-syndroom, zijn ook de riante pensioenen en buitensporige zorgkosten uiteindelijk niet meer op te brengen. Maar het belangrijkste argument om de ouderdom, vergrijzing en overbevolking tegen te gaan is het fenomeen ‘oude zeurkousen’. Oudjes die voordringen in Albert Heijn, oudjes die al om 07:30 uur de wachtkamer voor het bloedprikken bezetten, oudjes die president van de Verenigde Staten willen worden, oudjes die op gemeentelijk niveau besluiteloze politiek willen bedrijven. Kortom, de incontinentie-connectie van 60-plussers.

In Nederland zijn destijds Marianne Zwagerman, Paul de Leeuw en Jort Kelder in het grootste geheim benaderd om leiding te geven aan Commando Dor Kreupelhout en gevraagd initiatieven te ontwikkelen met het idee om oudjes te stigmatiseren. Het lied ‘Dat zijn Bejaarden’ van Paul de Leeuw was in 1991 al een belangrijke speldenprik en vingerwijzing naar de groep van veel te fitte 50-plussers.

Wuhan Institute of Virology (WIV)
In samenspraak met het Bergense Chinees-Taiwanese LestauLant Tai Ping Kwong heeft het Wuhan Institute of Virology menuutje 19 een geestverruimend én besmettelijk stofje toegediend, waardoor met name de oudere bezoekers van Tai Ping Kwong het idee kregen dat men ‘hartje winter’ met-zonder-jas naar buiten mocht. Deze combinatie leidde tot de ontwikkeling van een SUPER GRIEP.

Net als bij normale coronagriepjes een ideale mogelijkheid om middels pneumonie, ‘the old man’s friend’ volgens William Osler, de overbodige oudjes op een rustige en pijnloze wijze naar de gene zijde te helpen.
Tot zover onze eerste onthullende berichten uit Bilderbergen aan Zee….

VOLGENDE WEEK: Hoe de mondkapjes-maffia met ‘verdeel-en-heers politiek’ een nieuwe Vijfde Colonne mobiliseert!

advertentie

Meer 'Columns':

Andere Tijden

14 mei 2021

Column: Kraantje

‘Hoe meer versoepelingen, hoe meer verwarring.’ ’Hoe bedoel je?’ ‘We mogen (mits de 1,5 meter regel kan worden gehanteerd) eindelijk weer binnen sporten, muzieklessen,

Blafkaken en stoefen

14 mei 2021

Column: JoMo

President Ilham Aliyev van Azerbaijan werd in november vorig jaar geïnterviewd door de BBC. Inmiddels is het vraaggesprek miljoenen keren via de sociale media gedeeld.

Vrijheid!

7 mei 2021

Column: Rob van de Pas

Deze week stond in het teken van het herdenken van de mensen die voor onze vrijheid gestorven zijn en het feit dat we nog steeds in vrijheid leven.

Leiden of lijden

7 mei 2021

Column: Kauw

Nee, ik ben niet de leider van onze groep, meer een verbinder...

Luistervinken

5 mei 2021

Maandagmiddag in de trein. Ik kijk in het rond, iedereen binnen mijn gezichtsveld is druk op een telefoonschermpje, niemand uitgezonderd.

Dag Koning

30 april 2021

Column: Kraantje

‘Het is weer voorbij. Wat minder stressvol dan vorig jaar, relaxed sfeertje, heerlijk weertje. En het zag er met dank aan de lokale Oranjevereniging ook nog feestelijk uit en er waren oranje tompouces. Het enige minpunt was dat de terrassen pas de dag erna weer open mochten. Of zoals het feestvarken zelf zei: “Dit was een koningsdag om nooit te vergeten en hopelijk nooit te herhalen.”

Hoogspanning

30 april 2021

Column: JoMo

Wel of niet sensibel genotuleerd, de formatie verkeert in zwaar weer. De goeden niet te na gesproken, maar keer op keer blijken politici kilo’s ranzige margarine op hun hoofd te hebben. Bedorven en zuur loopt het in slierten langs hun uitgestreken gelaat.

Petje af voor HOED

23 april 2021

Column: Rob van de Pas

Afgelopen zaterdagmiddag was het zover. Ik mocht mijn COVID19-vaccin ophalen bij de Bergense Huisartsen Onder Eén Dak (HOED) aan de Nassaulaan. Samen met nog zo’n 1000 Bergenaren die volgens het geboorteregister tussen 1956 en 1961 zijn geboren.

Gidsje

23 april 2021

Column: Kauw

Na een stevig ontbijt, ik had spierpijn in mijn nek van het gepik in een harde vetbol, vloog ik wat in het rond. Mijn oog viel op de glimmende vierkanten voor een huis aan de Dorpsstraat.

Tijdslös

16 april 2021

Column: Kraantje

‘Meer dan 365 dagen duurt het nu, ik voel me steeds vaker een gevangene opgesloten in een onzichtbare gevangenis waar ik maar niet uit kan breken. Ik voel me steeds meer Gerard Joling worden: "Ik heb er de kracht niet meer voor."’

Overvol en land genoeg

16 april 2021

Column: JoMo

In de land- en tuinbouw wordt jaarlijks voor honderd miljard euro geëxporteerd en daarmee is Nederland de een na grootste landbouwexporteur ter wereld (let wel: America First). Bovendien is deze sector in Nederland een van de meest innovatieve. Wageningen is een topuniversiteit.

The day after the night of MP Teflon

9 april 2021

Column: Rob van de Pas

Zo, de stofwolken in de Haagse Kaasstolp zijn opgetrokken en/of neergedaald. We kunnen ons weer richten op de toekomst, bestrijding van de coronacrisis, de rituelen van de Tweede Kamer voor kennisgeving aannemen en overgaan tot de orde van de dag.

Normen

9 april 2021

Column: Kauw

Laat ik direct met de deur in huis vallen. Wij blijven iemand waarmee wij een slechte ervaring hebben altijd herkennen. Wij zullen dat nooit vergeten. Zoals die schoft die mij met zijn brandende sigaret aanviel. Alleen maar omdat ik op het tafeltje rondtrippelde waar zijn cappuccino met koekje stond.

Functie elders…

2 april 2021

Column: Kraantje

‘Fijn dat we toch tradities in ere kunnen houden ondanks alle beperkingen waar we nu al ruim een jaar mee leven.’

Koning Pad

2 april 2021

Column: JoMo

Nu de temperaturen stijgen, ontwaken de padden uit hun winterslaap. Zij hebben een maandenlange geheel vrijwillige lockdown achter de rug.

VLIEG! Oude liefde roest niet…

26 maart 2021

Column: Rob van de Pas

De afgelopen tijd ben ik, naast mijn werk als ‘commercieel psycholoog van de koude grond’, weer actief voor mijn oude werkgever de VLIEG Advies Groep.

Goed gestemd

26 maart 2021

Column: Kauw

Vorige week had ik mij toch vergist met die terrassen, het was wishfull thinking. Er is gestemd, nu maar hopen dat ‘de natuur’ hoog op de agenda van het regeerakkoord komt.

Feestje

19 maart 2021

Column: Kraantje

‘Alsof het de dag van gisteren was, zo kan ik het me nog voor de geest halen. De hooggespannen verwachtingen, zeker als je afgaat op verhalen van hen die het al gedaan hebben. Het feit dat het een einde aan je jeugd markeert, vanaf dat moment ben je volwassen.

Postcodeloterij agenda

19 maart 2021

Column: JoMo

Wat een verrassing. Als uit het niets plofte de postcodeloterij agenda in mijn brievenbus. Ik had er niet om gevraagd, sterker nog, ik doe in het geheel niet mee aan loterijen.

Waarom ik 17 maart op Mark Rutte stem?

12 maart 2021

Column: Rob van de Pas

Kijk, zo’n titel boven mijn tweewekelijkse column in het Flesje is bijna een garantie voor enige polemiek. Ik denk ook dat mijn hoofdredacteur inmiddels bij zijn mailbox zit om een totale crash van zijn digitale communicatiemiddelen te voorkomen.

De kans

12 maart 2021

Column: Kauw

Bij het ochtendgloren verlaat ik mijn boomholte en vlieg voor een eerste overzicht wat in het rond. Ik zie dat er hier en daar tafels en stoelen zijn buiten gezet.

Keezers Quest

5 maart 2021

Column: Kraantje

‘Ben je er al uit wat je gaat stemmen? Of zweef je nog?’ ‘’Welke coupe ik ga kiezen nu ik eindelijk weer naar de kapper mag? Er is een knipstorm gaande, ze hadden pas plek over vier weken...

De keuze voor het midden, het lijkt wel darten

5 maart 2021

Column: JoMo

De verkiezingsstrijd is losgebroken. Op alle radio- en televisiezenders, maar ook op de sociale media, worden we overspoeld met goede voornemens en excuses waarom het de afgelopen jaren net niet gelukt is. Een welkom verzetje in de saaie lockdown-periode.

Kinki Kappers

26 februari 2021

Column: Rob van de Pas

Als je op een feestje met mensen praat over rode Ferrari’s, dan zie je die dagen daarna ineens opvallend veel rode Ferrari’s rondrijden. Zeker in Bergen! Nou zult u zich afvragen:

Eren

26 februari 2021

Column: Kauw

Het is een gezellige chaos hier in de oude lindes bij de Eerste Bergensche Boekhandel. Binnen een week is bij al mijn gevleugelde vrienden de knop omgegaan.

Plaats delict

19 februari 2021

Column: Kraantje

Om aan de sleur van het lockdown bestaan te ontsnappen en omdat hij jarig was, leek het me aardig en ook wel vermakelijk om oom Willem te bellen.

Constipatie…

19 februari 2021

Column: JoMo

Scheve huizen, nauwe steegjes, hobbelige straten van uitgesleten bikkels. Winkeltjes met vergeelde gordijnen, krakende jalouziedeurtjes en de was met een geïmproviseerd droogrekje...

Nooit wrijven in een vlek!

12 februari 2021

Column: Rob van de Pas

Hoewel niet alle landelijke dagbladen het Bergense nieuws als BREAKING betitelde; toch heeft de vrijspraak van de heren Jan Roos, Fred Vos en ondergetekende,...

Oude kranten

12 februari 2021

Column: Kauw

Ik zit hoog en droog in de toren van de Ruïnekerk. Op zo’n hoogte kan je zo heerlijk relativeren. En nu alles zo prachtig wit is, wil ik naar...

Vaccinaties: elk nadeel heb zijn voordeel

5 februari 2021

Column: Gerrit Mollema

Vorig jaar om deze tijd schreef ik in de Flessenpost een vrij venijnige column over het feit dat de vaccinatiegraad van kinderen tot twee jaar in 2019 in onze gemeente was gezakt tot 84,7 procent.

Theater, drama of gewoon niks?

5 februari 2021

Column: JoMo

De raadsvergaderingen worden steeds vermakelijker, vindt ook de burgemeester. Hij doet niet echt meer mee en is via zijn mobieltje...

Nederland in #SPERTIJD 2.0

29 januari 2021

Column: Rob van de Pas

Als je eigen Heerlijkheid is veranderd in een tijdelijk spookdorp, dan mag ik gevoelsmatig wel even een uitstapje maken naar...

Waarheid

29 januari 2021

Column: Kauw

Deze kauw pleit al jaren voor veel groen in het centrum van ons dorp. Ik lees geen krant, maar ik heb mij laten vertellen dat het bewezen is...

Vernieuwd Nieuw Normaal

22 januari 2021

Column: Kraantje

‘Het nieuwe jaar is begonnen met het nieuwe normaal, terwijl we allemaal hunkeren naar het oude normaal.'

Terug