Deel

advertentie

Robbie complottie eindelijk ontmaskerd

Column: Rob van de Pas

Robbie complottie eindelijk ontmaskerd

BILDERBERGEN aan ZEE* ‘Ladies and gentlemen, we got him’: dit zei een van de belangrijke onderzoeksjournalisten van Follow The Money vanmorgen tijdens een in allerijl georganiseerde persconferentie in the boardroom van Conferentie Hotel Meyer in Bilderbergen aan Zee. Met ‘we got him’ bedoelde hij de bekende Flessenpost-columnist Robbie Complottie alias Nimby-advocaat mr. Robbie.

In navolging op de spraakmakende onthullingen van dopingzondaar Neil Armstrong heeft Robbie Complottie tijdens een secret lunch met Oprah Winfrey (66) in het Zuid-Franse Antibes onthuld dat hij deel uitmaakt van het CORVID-19 NUT Syndicaat, afgekort: CNS-19. Na diepgravend onderzoek blijkt dat Robbie Complottie één van de leidende figuren is achter de ontwikkeling, verspreiding, gevolgen maar óók oplossing van de coronapandemie. Met deze onthulling kunnen alle andere complottheorieën naar het Rijk der Fabelen worden gestuurd. Facebook-CEO Mark Zuckerburg (36) heeft inmiddels toegezegd en opdracht gegeven om het wereldwijde Facebook te zuiveren van complottokkies en andere volstrekt ridicule kletsverhalen van egocentrische en narcistische zelfkwellers. De exclusieve onthullingen vanuit de CNS-19 conferenties zijn slechts voor waarheid te publiceren in de MSM en Social Media.

CNS-19 GROEP
De CNS-19 conferenties zijn politieke bijeenkomsten in Bilderbergen aan Zee en kennen een besloten en streng geheim karakter waarbinnen internationale beeldvorming en ideeën centraal staan. Deelnemers zijn invloedrijke figuren uit de hele wereld en voornamelijk uit het bedrijfsleven, politiek, wetenschap, media en de financiële wereld. Er wordt vergaderd volgens de Chatham House Rules.
De Chatham House Rules zijn een basisprincipe dat de vertrouwelijkheid van de bron van de verkregen informatie tijdens een vergadering regelt. De regel is ontstaan in juni 1927 aan het Londense Royal Institute of International Affairs, ook wel bekend als Chatham House.

Commando Verwijder het Dorre Kreupelhout
Eind vorige eeuw is in China het idee ontstaan om de overbevolking van de wereld tegen te gaan. Een wereldbevolking met meer dan 10 miljard mensen zou volgens hooggeplaatste Zimbabwaanse wetenschappers catastrofale gevolgen kunnen hebben. Zo erg zelfs dat door de overbelasting de aarde door haar eigen overgewicht in een andere baan rond de zon terecht zou kunnen komen. Met als gevolg dat onze planeet door oververhitting binnen 50.000 jaar volledig zou kunnen verdampen.

Bruls-syndroom
Naast het morbide obesitas-gevaar voor de planeet, het Hubert Bruls-syndroom, zijn ook de riante pensioenen en buitensporige zorgkosten uiteindelijk niet meer op te brengen. Maar het belangrijkste argument om de ouderdom, vergrijzing en overbevolking tegen te gaan is het fenomeen ‘oude zeurkousen’. Oudjes die voordringen in Albert Heijn, oudjes die al om 07:30 uur de wachtkamer voor het bloedprikken bezetten, oudjes die president van de Verenigde Staten willen worden, oudjes die op gemeentelijk niveau besluiteloze politiek willen bedrijven. Kortom, de incontinentie-connectie van 60-plussers.

In Nederland zijn destijds Marianne Zwagerman, Paul de Leeuw en Jort Kelder in het grootste geheim benaderd om leiding te geven aan Commando Dor Kreupelhout en gevraagd initiatieven te ontwikkelen met het idee om oudjes te stigmatiseren. Het lied ‘Dat zijn Bejaarden’ van Paul de Leeuw was in 1991 al een belangrijke speldenprik en vingerwijzing naar de groep van veel te fitte 50-plussers.

Wuhan Institute of Virology (WIV)
In samenspraak met het Bergense Chinees-Taiwanese LestauLant Tai Ping Kwong heeft het Wuhan Institute of Virology menuutje 19 een geestverruimend én besmettelijk stofje toegediend, waardoor met name de oudere bezoekers van Tai Ping Kwong het idee kregen dat men ‘hartje winter’ met-zonder-jas naar buiten mocht. Deze combinatie leidde tot de ontwikkeling van een SUPER GRIEP.

Net als bij normale coronagriepjes een ideale mogelijkheid om middels pneumonie, ‘the old man’s friend’ volgens William Osler, de overbodige oudjes op een rustige en pijnloze wijze naar de gene zijde te helpen.
Tot zover onze eerste onthullende berichten uit Bilderbergen aan Zee….

VOLGENDE WEEK: Hoe de mondkapjes-maffia met ‘verdeel-en-heers politiek’ een nieuwe Vijfde Colonne mobiliseert!

advertentie

Meer 'Columns':

Bomen

25 september 2020

Column: Kauw

Je mooie bladeren waren al voor de herfst verschrompeld. Geen enkele kastanje lag er op de grond om op te rapen.

Robbie Influentie strikes back!

25 september 2020

Column: Rob van de Pas

Met mijn ruim 5000 tweewekelijkse volgers op de meest aansprekende digitale muurkrant van Noord-Kennemerland...

Vakantie…

18 september 2020

Column: Kraantje

Kraantje is even met vakantie. Haar eerstvolgende column kunt u lezen op vrijdag 2 oktober a.s.

Inspraak en iedereen heeft gelijk

18 september 2020

Column: JoMo

Dolf en Benito maken ruzie op het schoolplein en er vallen rake klappen. Met gescheurd overhemd en een blauw oog meldt de verliezer zich bij de surveillerende meester.

Een praatje

11 september 2020

Column: Kauw

Op het Plein zitten twee oudjes op het bankje. “Weet je Jaap, wij liepen als kind toch zeker nog zo’n tien kilometer op een dag hè”. Het schijnt dat men nu amper de twee kilometer haalt.”

Vroegâh was alles betâh

11 september 2020

Column: Rob van de Pas

Vroeger was alles anders. Echt waar, alles was anders en waarschijnlijk ook véél beter. Je wist gewoon waar je aan toe was, want niet elke verandering is tenslotte een verbetering.

Asociaal, Obsoleet

4 september 2020

Column: Kraantje

‘Als er een ding is dat in deze tijd duidelijk wordt, is wat er toch een aso’s zijn. Het lijkt wel of het er ook steeds meer worden.’

Aan het krassen herkent men de oude reiger

4 september 2020

Column: JoMo

Elke donderdagavond speel ik een partijtje tennis; een typische mannenavond. Op alle drie banen van De Molenkrocht worden...

Psychologie van de ‘koude grond’

28 augustus 2020

Column: Rob van de Pas

Tijdens mijn dagelijkse wandeling door ons Bergerbos liep ik vanmorgen, voorzien van ‘twee oortjes’ en Spotify, inspiratie op te doen voor mijn tweewekelijkse column.

De maakbare mens

28 augustus 2020

Column: Kauw

Zittend op een scherm bij Lady Papa kon ik als notoire luistervink het gesprek opvangen van twee stellen. Ik vermoed vakantiegangers die...

Het betere milieu

21 augustus 2020

Column: Kraantje

‘Gelukkig is het over, het is afgelopen met het tropische weer. Ik trok het niet meer, echt ik liep de hele dag te puffen van de hitte.

Vrijheid

21 augustus 2020

Column: JoMo

In Nederland dien ik rechts te rijden en te stoppen voor een rood licht. Daar stoor ik me al heel lang aan. Ik voel mij beperkt in mijn bewegingsvrijheid en beknot in mijn keuzes.

Aluhoedjes aan zee…

14 augustus 2020

Column: Rob van de Pas

Laat ik beginnen met het uitleggen wat een ‘alu-hoedje’ is.

Verdeeld…

14 augustus 2020

Door: Kauw

Hoe hoger een kauw vliegt, hoe groter de kans dat hij de leider is. Dat is namelijk de moedigste kauw van allemaal. Hij stelt de regels...

Buitensporig

7 augustus 2020

Column: Kraantje

‘Het neemt toch toe hè? Ik was er al bang voor maar dat het zo wijdverbreid is vind ik schrikbarend.’

Inprenting

7 augustus 2020

Column: JoMo

Als mijn geiten het weiland delen met schapen en paarden, verloopt dat vredig, maar vrienden worden ze niet.

Anderhalve meter

31 juli 2020

Column: Kauw

“Dat is niet volgens de regels, geen anderhalve meter!”, hoorde ik een man in een groen pak roepen. Even verderop stonden jongelui bij elkaar geklit.

Hokjes denken

24 juli 2020

Column: Kraantje

‘Wat lees ik nu weer, musea in Nederland dreigen om te vallen?’ ‘Nou dat is niet zo gek met al die coronaregels...

Het wordt stil in oktober

24 juli 2020

Column JoMo

De huizenprijzen blijven maar stijgen. De bouwproductie kan de vraag bij lange na niet bijhouden.

Robbie! De nieuwe coverboy van Qyoutis

17 juli 2020

Column: Rob van de Pas

‘Hoe ouder hoe gekker’, zult u na het lezen van mijn tweewekelijkse bijdrage aan de digitale muurkrant De Flessenpost van Bergen misschien denken?

Diversiteit

17 juli 2020

Column: Kauw

Omdat al het geschreeuw van die kleine kauwen mij echt te veel werd, zocht ik de rust op in het bos.

Deug Niet

10 juli 2020

Column: Kraantje

‘Normaliter ben ik altijd dolblij als de vakantie begint, maar het is allemaal anders dit jaar hè. Het lijkt alsof we de vakantie...

Reces

10 juli 2020

Column JoMo

Ik had er eerlijk gezegd niet meer op gerekend. Het is stil in de gemeentepolitiek. Ik hoor niets meer van opstandelingen, dwarsliggers en oproerkraaiers.

Beste Bergense kaaskoppen

19 juni 2020

Column: Rob van de Pas

Ik ben hélemaal klaar met dat gezeik over ‘institutioneel racisme’ in Nederland.

Over vroeger…

19 juni 2020

Column: Kauw

Allemaal etensresten vlak voor de deur door al die tafeltjes in de tuin van de Ruïnekerk. Om maar eens met twee titels van Bergense boeken te spreken...

De Vreemdeling

12 juni 2020

Column: Kraantje

‘Ze heeft het overleefd hè, wat een kanjer is het toch?’ ‘Je schoonmoeder die corona had?’ ‘Nee joh, Femke.’ Femke?’ Femke, de burgemeester van Amsterdam.

Live matters

12 juni 2020

Column JoMo

Wat begon met de verstikkende moord op de Afro-Amerikaanse George Floyd door wederom een Amerikaanse politieagent, leidde tot wereldwijd protest...

Er was eens 1 juno

5 juni 2020

Column: Kauw

Ik zat een tijdje wat wanhopig op een fietsstuur nadat ik had gecontroleerd of er brood of koek in de fietstas zat.

Tussen Bergense BOA’s en Mokumse RAMBOA’s

5 juni 2020

Column: Rob van de Pas

Sinds de intelligente lockdown hebben de hulpagenten (BOA’s) een nieuwe status en EGO-vergroting gekregen. Ze zijn door premier Mark Rutte en...

Zwanenzang

29 mei 2020

Column: Kraantje

‘Ben jij ook klaar voor de versoepeling?’ ‘Klaar voor? Ik kan niet wachten tot ik eindelijk weer eens legaal een terrasje mag pakken.

Digitaal, analoog of oraal…

29 mei 2020

Column JoMo

Ik wist niet dat het bestond, maar heb het nu voor het eerst meegemaakt: de digitale inloopavond. Het betrof in dit geval Bergen Oost.

Ik hoorde dat de gemeente niet moeilijk zal doen

22 mei 2020

Door: Kauw

Wij lijden aan afkickverschijnselen van het zoeken naar eten en weinig kunnen vinden. Laatst zag ik een echte waaghals bij de deur van...

Bergense Boomer Beweging

22 mei 2020

Column: Rob van de Pas

Wat is dat toch met die ‘politieke oudjes’? En dan bedoel ik de generatie 1945-1964. De babyboomers en waar de internetmeme (digitale grap) ‘OK Boomer’ aan is ontleend.

Hoe heurt het eigenlijk?

15 mei 2020

Column: Kraantje

‘Het lijkt langzamerhand alsof we toch een beetje van het slot af gaan en er eindelijk weer eens wat reuring is in ons dorp. Heerlijk toch?’

Terug