RFH kappers uit Bergen genomineerd voor prestigieuze Coiffure Award 2023

De gala-uitreiking vindt zondag 14 mei plaats in Studio21 te Hilversum...

Lisa Bakker en Yentl van Velthoven van RFH kappers hebben twee nominaties in de wacht gesleept voor de meest prestigieuze haarmode-fotografiewedstrijd voor creatieve kappers in Nederland. Door haarstylisten uit binnen- en buitenland omschreven als dé belangrijkste wedstrijd op hun vakgebied. De nominatie alleen al is een prestatie op zich, de lat lag namelijk deze editie hoog bij de deelnemende haarstylisten.
In Londen vond de laatste ronde van de jurering plaats voor de Nederlandse verkiezing voor de Coiffure Award. De gala-uitreiking is zondag 14 mei in Studio21 te Hilversum en wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens.

Haarstylisten uit het hele land is gevraagd een professionele fotoserie van vier foto’s in te sturen waar het vakmanschap optimaal tot zijn recht komt. Een ware stormloop van zeer creatieve inzendingen was het gevolg, met shoots geschikt voor de meest toonaangevende internationale fashion magazines.
De beelden laten zien waar Lisa Bakker en Yentl van Velthoven goed in zijn: prachtige coupes, van inspiratie tot creatie.

Maandenlang is er hard gewerkt aan de perfecte balans van passie en vakmanschap en dat is uiteindelijk gebleken in een prachtig resultaat.
In een Coiffure Award-inzending zit een verhaal, een verhaal achter de kapster die het creëert, die dit vertaalt in haar eigen creativiteit.
De weg ernaar toe is een journey, waar je als individu en als kapper van leert en mensen mee inspireert.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.