De Reünie begint het nieuwe seizoen met een spectaculaire klas. (Berger Scholengemeenschap 1993)

Met o.a. Jan Roos en... de bloemen miljonair

De Reünie begint het nieuwe seizoen met een spectaculaire klas. (Berger Scholengemeenschap 1993)

Je kunt zien hoe Remco het na zijn havo helemaal heeft gemaakt in New York. Begonnen in de bloemengroothandel van zijn stiefbroer kleedt hij nu met zijn bloemen de feestzalen aan waar Amerika zijn Jetset-feesten houdt. Ajouad loopt een dag met Remco mee om de stress van de Big Apple te voelen, en om zich te vergapen aan de prachtige decoraties van Remco.

Jan Roos werd als jongen al van school gestuurd wegens storend gedrag. De afgelopen jaren leerden wij hem kennen als verslaggever bij PowNews, werd hij genomineerd voor de Gouden RadioRing met zijn programma Echte Jannen, en recent was hij politiek lijsttrekker van VNL. Met zijn scherpe tong en ongezouten mening heeft hij menig politicus en BN’er beledigd. Aan Ajouad vertelt Jan Roos hoeveel spijt hij heeft van sommige beledigingen. “Het is stoer doen over de rug van een ander, kinderachtig, vervelend, en daar heb ik best wel spijt van.”

En Steye is na de havo een wereldvermaarde regisseur geworden op het gebied van Virtual Reality. Hij heeft zijn 3D camera in de klas gezet met als resultaat een primeur: voor het eerst is een KRO-NCRV programma in 3D te zien.

De Reünie, 4e klas HAVO van de Berger Scholengemeenschap in Bergen, 1993. Zondag 4 maart 2018, NPO 1, 20.20 uur.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

De Reünie begint het nieuwe seizoen met een spectaculaire klas. (Berger Scholengemeenschap 1993) De Reünie begint het nieuwe seizoen met een spectaculaire klas. (Berger Scholengemeenschap 1993)