Deel

advertentie

Restaurant Merlet komt met bijzonder kerstpakket

Verwen uw werknemers dit jaar maar eens extra!

Restaurant Merlet komt met bijzonder kerstpakket

Graag bieden wij u, samen met Aan de Poel en De Bokkedoorns, een mogelijkheid om de kerstborrel thuis te laten bezorgen.

Het pakket is voor twee personen en bestaat uit:
– Een koelbox met een fles Moët & Chandon champagne
– Champagneglazen
– Rode en witte wijn van topkwaliteit
– Middels speciaal recept gerookte zalm
– Luxe vleeswaren en patés
– Een selectie heerlijke kazen
– Diverse toasts en brioches
– Dips, toppings en sauzen van de sterrenchefs.

Uw medewerkers starten na ontvangst direct met het genieten van de heerlijkste verse ingrediënten of kunnen een deel bewaren voor een later tijdstip tijdens de feestdagen.
Drie sterrenrestaurants hebben in samenwerking met hun leveranciers een heerlijk pakket samengesteld.
Het is ook mogelijk om het pakket uit te breiden met kaviaar. De sterrenchefs Stefan van Sprang, Roy Eijkelkamp en Jonathan Zandbergen zorgen voor een prachtig recept met kaviaar voor het kerstdiner.
Bestel direct via: https://www.merlet.nl/restaurant/kerstpakket/

Kerstborrel aan huis
Wij organiseren de bezorging. De box wordt 17 of 18 december op het gewenste adres afgeleverd in de postcodegebieden 1000 tot en met 3700 (met uitzondering van de Waddeneilanden).
De prijs van het pakket voor twee personen bedraagt 125,00 euro exclusief BTW (142,00 euro inclusief BTW). De meerprijs voor een pakket met kaviaar bedraagt 45,00 euro exclusief BTW (49,05 euro inclusief BTW).
U kunt de pakketten bestellen tot en met 11 december.
Het is een kleinschalige actie van hoge kwaliteit met een beperkte oplage. Reserveer tijdig uw bestelling.
Wenst u voor uw team pakketten te bestellen? Neem contact met ons op en wij nemen u graag de logistiek uit handen.

Wanneer u vragen heeft, neemt u dan contact met ons op via [email protected] of telefonisch via 072-5093644.
Fijne feestdagen!
https://www.merlet.nl/restaurant/kerstpakket/…

advertentie

Meer 'Horeca':

Thanksgiving in Bergen: drie dagen lang genieten. Let’s celebrate!

20 november 2020

De koks van Zilt bereiden drie dagen lang (26, 27 en 28 november) een overheerlijke kalkoen met de originele USA vulling

Thanksgiving is een nationale feestdag in de Verenigde Staten waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen.

Rondje horeca…45

20 november 2020

Deze week een interview met André Rzepka van Fabels Eten & Drinken

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie André Rzepka voor de camera. Hij is eigenaar van Fabels Eten & Drinken.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Ik deel dromen met u

20 november 2020

Door: Pieter van Dijk

Gisteren heb ik de hele nacht Netflix gekeken Bingewatchen of comakijken heet dat tegenwoordig. Het was de serie ‘The Queen’s Gambit, een serie over een extreem...

Culinair kerstfeest met Fabels, Bergen Binnen, ’t Parkje en Merlet

20 november 2020

Uw kerstdiner wordt met de arreslee compleet met paarden bij u thuis bezorgd

Uw box met een 4-gangen kerstdiner wordt op 24 december bij u thuis gebracht op unieke wijze...

En ook met de kerst eten we natuurlijk van ‘the locals’

20 november 2020

Inmiddels zijn er twee prachtige diners van toprestaurants

Bergen Binnen komt UIT DE KERSTBOX dit jaar!! 24, 25 én 26 december.

Gemeenten helpen horeca met kwijtschelden precario

20 november 2020

Uitbreiding en verlenging terrasseizoen

Steeds meer gemeenten besluiten horecaondernemers tegemoet te komen door bijvoorbeeld geen precariobelasting te heffen of de toeristenbelasting kwijt te schelden.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… De relax flat

13 november 2020

Door: Pieter van Dijk

Nu de feestdagen weer naderen en niemand weet, hoe deze eruit gaan zien in verband met Corona?

Onderzoek: ‘Slechts zes procent wil met kerst buiten de deur eten’

13 november 2020

Overigens geeft 64 procent aan om eventueel te overwegen naar een restaurant te gaan met de feestdagen als daar anderhalve meter afstand tussen de tafels wordt gegarandeerd

Driekwart (77 procent) van de Nederlanders zegt het kerstdiner in eigen keuken te gaan koken, of de restaurants rond de feestdagen nou wel of niet weer open zijn.

Rondje horeca…44

13 november 2020

Deze week een interview met Koert Hans Smit. Hij start een nieuw restaurant

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Koert Hans Smit voor de camera. Hij is onder andere eigenaar van strandpaviljoen Hemingway's en Noorderlicht in Bergen aan Zee. Hij begint binnenkort een nieuw restaurant.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… All money can buy

Door: Pieter van Dijk

Wat me vooral is bijgebleven aan het werken in Taverne, is de mogelijkheid om veel nieuwe muziek te kopen. Bijna wel elke week gingen IJsbrand, Marc en ik, naar Ypma in Alkmaar...

Rondje horeca… 43

6 november 2020

Deze week een interview met Bart Dijkstra van restaurant Studlers

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Bart Dijkstra van restaurant Studlers, die kort geleden Hotel Het Witte Huis overnam.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Gedachten en slapeloze nachten

30 oktober 2020

Door: Pieter van Dijk

Lig ik dan om half drie ’s nachts, te woelen in mijn bed. Heb voor morgen vroeg de wekker gezet om mijn stukje te schrijven, maar zoals de laatste tijd me wel vaker overkomt...

Bergense chefkok Jeroen Klepper komt met iets bijzonders

30 oktober 2020

Shared meat dining box Hemingways x PUURgroenten HOME edition box is voor 2 personen 24.95 p.p.

Bestel nu je box op shop.puurgroenten.com en zaterdag ophalen in Bergen aan Zee of Middenmeer.

Indringende oproep van een trotse horecaondernemer…

30 oktober 2020

Alco van Berkel, "lieve gasten, de horeca staat stil"

Het zijn bijzondere tijden en we maken het allemaal door. Echter samen kunnen wij ervoor zorgen dat we het tij kunnen keren en spoedig weer naar een leefbare samenleving kunnen gaan.

Rondje horeca…42

30 oktober 2020

Deze week een inkijkje hoe Take Away in een Bergens restaurant in zijn werk gaat

Chefkok Ilka Bon van The Bourbon Room: van het bedenken van een menu tot aan het eindresultaat. In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers krijgt u in deze aflevering een kijkje achter de schermen.

Er komt meer financiële steun voor de horeca. Een bedrag van gemiddeld 2500 euro

30 oktober 2020

Horecaondernemers kunnen rekenen op een eenmalige uitkering.

De steun voor de horeca zou bestaan uit een eenmalige extra uitkering voor horecabedrijven die vanwege de coronacrisis gesloten zijn.

U kunt nu alvast de restaurantgids Lekker500 2021 bestellen

23 oktober 2020

Dé restaurantgids van Nederland waar culi-liefhebbers elk jaar reikhalzend naar uitkijken verschijnt eind oktober

De beste restaurateurs van Nederland krijgen in deze speciale editie een podium.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Bella Vida in Bella Vista

23 oktober 2020

Door: Pieter van Dijk

Toen mijn broer Jaap in de Horse Pub ging werken, leerde ik Cor Dekker beter kennen. Als jong jochie was hij praktisch mijn buurjongen geweest, maar...

Geniet thuis… van uw favoriete Bergense (20+) restaurant

14 november 2020

Overzicht eten afhalen & bezorgen in Bergen, Bergen aan Zee en Schoorl

Support your locals.

Rondje horeca…41

23 oktober 2020

Deze week een interview met Richold Bakker van Indonesian kitchen Samabe

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Richold Bakker van Indonesian kitchen Samabe voor de camera.

Geniet thuis van uw favoriete Bergense restaurants

19 oktober 2020

Overzicht eten afhalen & bezorgen in Bergen, Bergen aan Zee en Schoorl

Support your locals.

Burgemeester Peter Rehwinkel richt zich tot alle horecaondernemers van de gemeente Bergen

16 oktober 2020

Filmpje

Een hart onder de riem...

Cuno’s Exclusive Wine list

16 oktober 2020

Gekke tijden vragen om creatieve acties...

Al jaren stuurt wijnjournalist Cuno van 't Hoff binnen een heel selecte groep vrienden en relaties een lijst rond met extreem exclusieve wijnen.

Rondje horeca…40

16 oktober 2020

Deze week een interview met Ingrid van Leeuwen van eetcafé de Lamoraal

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Ingrid van Leeuwen van Eetcafé de Lamoraal.

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Bars… Cars en een brilletje (2)

16 oktober 2020

Door: Pieter van Dijk

Vorige week had ik al verteld dat ik weinig met auto’s had. Natuurlijk zag ik mooi gevormde auto’s, maar die waren financieel allemaal ver...

Sluiting horeca ‘doodsteek voor veel ondernemers’

16 oktober 2020

De KHN zegt niet betrokken te zijn geweest bij de besluitvorming

Volgens Dirk Beljaarts, directeur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), betekent een volledige sluiting van de horeca voor veel ondernemers de doodsteek.

Michelin stelt gidspresentatie uit tot maart 2021

16 oktober 2020

‘Grote uitdagingen horeca’

Michelin stelt de presentatie van de nieuwe en vervallen Michelinsterren voor 2021 uit tot volgend jaar maart.

Bergen en Bergen aan Zee op de Duitse zender ZDF

9 oktober 2020

Yvon Brands van Neptunus, "Nou ja... die komen nu dus niet meer"

Ook Fabels Eten & drinken in Bergen positief in het nieuws door zijn strenge maar keurige RIVM-regels.

Met nog een lange herfst en winter voor de boeg…

9 oktober 2020

Doe mee aan de The Tasting Games

Zet nog geen kruis door die avond met vrienden, de kookclub of familie. The Tasting Games combineert een online game met écht proeven

Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Cars, Bars en… Politie

9 oktober 2020

Door: Pieter van Dijk

Als barkeeper, ontkwam je er bijna niet aan dat je met drank op reed. Oké, de tijden waren anders en gelukkig had ik weinig met auto’s.

Rondje horeca…39

9 oktober 2020

KHN-voorzitter Robèr Willemsen: “De horeca is onderdeel van de oplossing, geen oorzaak van het probleem.”

KHN heeft afgelopen weekend met afgrijzen gekeken naar de beelden van lange wachtrijen voor supermarkten in diverse steden en dorpen.

De fijnste maaltijden van Bergense restaurants, opgehaald of bij u thuisgebracht…

16 oktober 2020

Help de lokale restaurants de crisis door!

Iedere week mooie nieuwe en verrassende menu's.

Restaurant Zandhoeve: culinaire creaties in een intieme sfeer

2 oktober 2020

Executive chef Roel Oostrum en zijn team verzorgen vanuit zijn zelf ontworpen hypermoderne open keuken het sterwaardige ontbijt, de lunch of het diner.

“Sinds de opening hebben wij de dinerkaart uitgebreid, u kunt kiezen tussen 2, 3 ,4 of 5 gangen en uiteraard serveren wij ook verrassende gerechten voor vegetariërs”...

Rondje horeca…38

2 oktober 2020

Deze week een interview met Natasja en Sander van restaurant Bergen Binnen

In de serie gesprekken met Bergense horeca-ondernemers hebben we in deze editie Natasja en Sander van restaurant Bergen Binnen.

Terug