Restaurant Hotel Merlet heeft een unieke samenwerking met Herman van Veen.

Jonathan Zandbergen heeft een menu samengesteld, geïnspireerd op de werken van Herman van Veen

Restaurant Hotel Merlet heeft een unieke samenwerking met Herman van Veen.

Een uniek samengesteld muziekdiner zal plaatsvinden bij Restaurant Merlet in Schoorl op 12 november. Jonathan Zandbergen heeft een menu samengesteld, geïnspireerd op de werken van Herman van Veen. De artiest heeft weer muziek gecomponeerd naar aanleiding van de gerechten van Jonathan en zal op de avond zijn persoonlijke uitleg hierover geven.

Kortom; Een multi-sensorisch feest voor de zintuigen met zien, horen en proeven.
Het thema is ‘Vruchtbaarheid van de Herfst’,
Voorafgaand en na afloop van het diner spelen leden van Kamermuziek Ensemble Nederland; klarinettiste Marieke Vos en pianist Daniël van der Hoeven, samengesteld door Herman van Veen.
Het volgende gastronomisch 4-gangenmenu zal door Jonathan Zandbergen worden geserveerd:

SCHEERMESSEN
Scheermessen en Sint-Jacobsmossels met citrus, witte miso en kaviaar
ZEEBAARS
Waddengoudzeebaars met herfsttruffel, ossenstaart, crème van sjalot en saus met witte port
VRUCHTBAARHEID VAN DE HERFST
Rijkdom van het seizoen
Groenten en paddenstoelen
Chocoladeboom, hazelnoot, groene thee en limoen

“Ik heb met veel bewondering naar zijn werken gekeken. De doeken waar ik het meest gevoel bij had heb ik gekozen ter inspiratie van mijn menu.” Jonathan Zandbergen

Wilt u hierbij aanwezig zijn? Reserveren kan via Merlet.