Reactie's op de oproep van lezer Hanneke Roos

Ooit de Parel van Bergen... Het Parkhotel is nu een doorn in het oog van vele Bergenaren

Reactie's op de oproep van lezer Hanneke Roos

Helemaal eens met Hanneke!

We moeten blij zijn dat er iemand is in Bergen die bereid is te investeren in een 4- sterrenhotel en daarbij het karakter van het oude Parkhotel respecteert.
Ik hoop van harte dat Dirk Kat zo snel mogelijk aan het werk kan met de herbouw van het Parkhotel en wens hem daarbij het allerbeste.

Anneloes ten Houten


Bravo Hanneke Roos,

Helemaal mee eens en er valt geen woord toe te voegen,
Wat kunnen wij als burgers doen zodat het plan door kan gaan ?

Ad en Wilma Groot


Wij delen volmondig de mening van Hanneke Roos v.w.b. de toekomst van het Parkhotel. Zijn wij eindelijk allemaal verlost van Het Wapen van Bergen en Mons Marem, dient het Parkhotel zich nu aan als potentiële schandvlek van ons mooie dorp. Dorpsgenoten Tompson en Zeiler zouden zich moeten schamen dat zij het moedwillig zover hebben laten komen.
Nila & Anne Marten Naessens


Ik ben geneigd om mij direct aan te sluiten bij de opvatting van Hanneke Roos.
Maar iedere kwestie heeft altijd 2 zijden.
Daarom hoop ik dat de 2 genoemde heren, die schijnbaar verdere voortgang belemmeren, worden gevraagd hun visie op de zaak te geven. Tot op heden begrijp ik er niets van, maar misschien verandert dit dan.
H. grt.
Bert Wolven


Helemaal mee eens. Snel beginnen!

Mary Rietveld
Helemaal met Hanneke eens! Lijkt wel Monsmarem 2 te worden.


Marrit Velink

Mee eens!
Joanne-Mary SchoneveldSchoorl voorheen de de lantaarn en de avonden, ook zo vervallen als monsmarem en een vreselijke aanfluiting voor Schoorl
Joanne-Mary SchoneveldHelemaal mee eens. Het is inmiddels al een waardig opvolger van Monsmarem
Sophie-Anne Köster


Herkenbaar? Vergelijkbaar met
De oude Bowling in Egmond aan Zee?
Afijn minstens 22 jaar verder……
Rita KoppedraaijerHELEMAAL MET DE AUTEUR EENS!!! Het is een grote schande allemaal… Die twee azijnpissers met pek en veren het dorp uitgooien… Vandaag nog!!!
Ralph KraayeveldWat een goed verhaal
Laura HoogendonkHelemaal eens met Hanneke Roos!!!
Esther TedersEens!!!
Pieter Wildschut


Eens!
Rijanne KooleIk woon dan wel niet meer in bergen maar liep er vorige week nog te denken
je hebt gelijk Hanneke
Harry Roosenboom


Vandaag beginnen graag!
Peter Manrico Verbeek


Eens…..hoe lang “mag” dit duren?
Esther van HoovenPrecies wat mijn moeder schrijft. Iedereen heeft profijt van een goed hotel in het dorp.
Jan RoosWordt tijd dat er wat gebeurt ! Bergen moet in opstand komen tegen deze slappe houding van de gemeente , anders krijgen we ook een Monsmarum in Bergen binnen !
Dini NoortHelemaal eens met Hanneke!
Charlotte van EckVolledig mee eens, het ontwerp ziet er prima uit! Doen dus!
Johannes KrygsmanPrachtig ontwerp dus bouwen zsm. Pek en veren voor de twee stoffige heren 
Linda SchulzDacht dat het pand inmiddels al doorverkocht was aan de heer Punt?
Micha HommaHet is toch gestrand op de ondergrondse parkeergarage die de overige panden zou doen verzakken?
Eveline Bogaard
Red: Dat is door sommigen beweerd, maar daar is naar ons weten geen enkel bewijs voor, want… de nieuwste bouwtechnologie!Natuurlijk snel realiseren. Het ontwerp was prachtig! Hanneke heeft groot gelijk!
Eva StuurmanIn democratie luistert men naar de minderheid. Ware democratie is waar de meerderheid beslist. Dit land gaat ten onder aan het meegaan met beroeps bezwaarmakers die geen enkel reëel belang hebben, behoudens eigen belang.
Bart PrinsZoooooo mee eens!!!!!!!
Arthur HogerheydeMooi ontwerp, aan de slag! Zonde dat het al zo lang leeg staat. Jammer dat ondernemers met mooie plannen zo tegengewerkt worden.
Stephanie Zubani


 

Dit is het betreffende veraal

Leegstand, vuilnis en verwaarlozing is nu de aanblik van dit voorheen zo mooie middelpunt van ons dorp. De Heer Dirk Kat presenteerde lang geleden een mooi plan aan de omwonenden om het Parkhotel weer een Parel te laten worden. De behoefte aan een mooi 4 sterren hotel in het centrum is hoog, de vele toeristen die ons dorp bezoeken zijn niet alleen tevreden met de pensionnetjes en de vaak wat oudere 2 sterren  hotels.

Waarom wordt er geen beslissing genomen omtrent de bouw van dit pand? Waarom moeten de omwonenden constant deze verloederde vieze puist in het centrum aanschouwen. Waarom moet ik steeds aan toeristen uitleggen wat hier mogelijk aan de hand is? Waar gaat het over, over het pattain van de stenen? Is het mogelijk dat twee oudere heren hier Bergen dit kunnen tegenhouden? Wat beogen dhr. Tompson en dhr. Zeiler, want gebouwd zal er toch wel worden of willen ze nog een Ruïne in Bergen? Gemeente Bergen toon eens ballen en zorg ervoor dat deze overtrokken democratie stopt en er eindelijk gehandeld gaat worden zodat de Heer Kat zijn plannen kan uitvoeren voordat hij er genoeg van krijgt en het spul aan een project ontwikkelaar verkoopt, die er zeker geen hotel bouwt, maar appartementen, winkels ed met vooral veel volume en weinig smaak.

Namens verontruste buurtbewoners

Hanneke Roos

Hoe denkt u hierover? Laat het ons weten via [email protected]