Raadselachtige tijdelijke street art siert kustgebied tussen Camperduin en Egmond

Het pittoreske kustgebied tussen Camperduin en Egmond zal de komende twee weken het toneel zijn van een mysterieus kunstfenomeen

Een raadselachtig aantal street art werken zal deze prachtige regio verrijken en nieuwsgierige toeschouwers betoveren met hun gedurfde en creatieve uitstraling. De geheime kunstenaar, heeft een passie voor street art en een diepe betrokkenheid bij het behoud van de natuurlijke schoonheid van dit gebied. Met dit in gedachten heeft hij besloten om zijn artistieke talent te gebruiken om bewoners en bezoekers in vervoering te brengen.

Vanaf vandaag, tot en met half oktober, kunnen bewoners en toeristen genieten van een unieke ontdekkingsreis door de kustdorpen Camperduin en Egmond. Tijdelijke straatschilderijen gemaakt met duurzame verf die langzaam weg zal spoelen, gecreëerd met levendige kleuren en intrigerende symboliek, zullen zichtbaar zijn op pleintjes en boulevards.
(Doel is niet alleen de artistieke sfeer van de regio verbeteren, maar ook bewustzijn creëren voor het behoud van de natuur en de zorg voor het mariene milieu in dit prachtige gebied. Elke muurschildering brengt een eigen niet expliciete boodschap met zich mee, variërend van het belang van recycling tot de bescherming van bedreigde diersoorten.
Om het mysterie en de intrige te vergroten, zal de identiteit van de kunstenaar anoniem blijven. Hij hoopt hiermee de focus voornamelijk op zijn kunst te leggen en te benadrukken dat iedereen de boodschap kan oppikken en zijn eigen interpretatie kan geven.)