Ook het wildseizoen in Bergen is weer geopend. Smaakvol en duurzaam...
Waar en bij wie...
Gepubliceerd: 11 oktober 2019
Ook in en rond Bergen is het wildseizoen weer van start gegaan. Vanzelfsprekend kom je dan ook uit bij Gasterij ’t Woud aan de Herenweg richting Egmond. En ook het Huis met de Pilaren is sinds jaar en dag bekend om zijn voortreffelijke fazanten en patrijzen.
Sinds een aantal jaren komt daar Bistronomie ’t Parkje bij. Eigenaar Dirk Kat jaagt zelf en weet je ook alles te vertellen over wild en hoe dat op de beste manier is te bereiden. Vrij nieuw in het rijtje is Sluispolder. Zij schrijven wervend in hun nieuwsbrief: “Frissere avonden en prachtige herfstkleuren, de eerste Bockbieren worden geproefd en het gekloofde haardhout zorgt voor een aangename warmte en knusse sfeer in het clubhuis. Culinair Nederland kijkt uit naar dit moment: het Wildseizoen is aangebroken! De keukenbrigade van Sluispolder is druk doende met de voorbereidingen en nodigt u van harte uit aan tafel!”
Dus keuze te over de aankomende maanden.