Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing

Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing

In deze feestelijke week waarin het online museum wordt gevierd mogen onze mooie 3D-tours door de tentoonstellingen ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing – In het atelier van de meesterillustrator’ niet ontbreken. Al gezien? Doe het nu via https://bit.ly/3ekKyKS en bezoek ons straks live, want daar kan echt niks tegenop! Te zien t/m 3 okt 2021.

[Tentoonstelling Die Brücke met werk Otto Mueller, Paar in der Kaschemme, 1922, Collectie Lehmbruck Museum, Duisburg, Foto Aad Hoogendoorn]

 

Studio C thuis | online workshops

Studio C is het creatief educatie atelier van Museum Kranenburgh. Studio C verzorgt onder meer workshops voor kinderen en voor volwassenen. Nu het museum gesloten is en we thuis moeten blijven, heeft Studio C workshops bedacht die je thuis kunt doen. Op deze pagina zie je ze allemaal!

Maak een afspraak

Je kunt ons bellen (072 – 2015000) of mailen ([email protected]) om een afspraak te maken. De winkel is geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00 – 17:00 uur.

Er kunnen drie klanten tegelijk in de winkel zijn. Kom bij voorkeur alleen, kom niet als je klachten hebt, draag een mondkapje en houd afstand. Bij binnenkomst in het museum kun je je handen ontsmetten.

Verdieping en inspiratie

In onze museumwinkel vind je een breed aanbod aan boeken over de tentoonstellingen en kunstenaars. Een mooie selectie kunstkaarten laat je thuis nagenieten van je bezoek, of is ideaal om iemand anders mee te verrassen.

Cadeaus voor jong en oud

Bekijk het unieke aanbod aan designartikelen, exclusieve sieraden en bijzondere tassen en sjaals. Ook voor kinderen zijn er veel leuke, gekke en inspirerende cadeautjes te vinden, waaronder spannende boeken over kunst en zelf kunst maken.

Voor meer info klik u hier.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing Online mooie 3D-tours ‘Kunstenaars van Die Brücke’ en ‘Thé Tjong-Khing