Ondernemers uit Bergen introduceren revolutionair matras voor Tesla

Drie ondernemers uit Bergen en Heiloo verpakken het avontuur van een roadtrip en het comfort van een hotelbed in een weekendtas

Ondernemers uit Bergen introduceren revolutionair matras voor Tesla

Snuuzu, een startup van drie ondernemers uit Bergen en Heiloo, introduceert een revolutionair matras voor Tesla-eigenaren. Dit product combineert het avontuur van reizen met het comfort van een hotelbed en past geheel in een weekendtas. Op 31 mei lanceert het bedrijf een crowdfunding met het doel € 35.200 op te halen. Vroege supporters ontvangen het matras tegen een early-birdprijs.

Het bedrijf biedt Teslarijders een product dat binnen enkele minuten de auto omtovert tot een knusse slaapkamer op wielen. “Your bed, anywhere”, zo stelt de slagzin van het jonge automatrassenbedrijf. Het bedrijf wil de moderne avonturiers inspireren om eropuit te trekken en doet dit door slaapcomfort in de Tesla te revolutioneren.
“Rondreizen met de auto opende voor ons een wereld vol avontuur. Van slapen aan de zonnige Spaanse kust tot aan rustige Zwitserse bergmeren met adembenemend uitzicht op de Alpen. Het gevoel van vrijheid is ongeëvenaard”, deelt medeoprichter Per Tegel en voegt toe, “Een luchtbed bood niet het comfort dat we zochten en een standaardmatras nam te veel ruimte in. Daaruit is Snuuzu ontstaan. Na twee jaar ontwikkelen, vele late avonden en talloze keren terug naar de tekentafel zijn we ontzettend trots op het resultaat.”

Op maat gemaakt
“Ons product is volledig op maat gemaakt voor de Tesla, met het comfort van de reiziger in gedachten. Dit tweepersoonsbed is in een handomdraai te vormen tot een compacte tas, die past in de sub-trunk. Een ruimte in de Tesla die zich onder de achterbak bevindt”, legt medeoprichter Omar Tegel uit. Het matras kenmerkt zich door een innovatieve luchtlaag, die onregelmatigheden van de Tesla-bodem egaliseert, waardoor een vlak en comfortabel slaapoppervlak ontstaat. Omar voegt toe “Zonder die oplossing lag je altijd in een hoek, wat resulteert in rugpijn. Dat is niet gezond.”

De vroege vogels eten de wormen
De lancering van Snuuzu is vanaf 31 mei op het crowdfundingplatform Kickstarter. Hier kunnen de vroege vogels deze unieke slaapervaring bemachtigen vanaf € 540.
Djai Bereiter, medeoprichter, vertelt met een glimlach: “Je moet het zo zien: je krijgt een compleet nieuwe ervaring en je eigen hotelbed verpakt in een weekendtas voor de prijs van drie keer slapen in een hotel.”
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.snuuzu.com.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Ondernemers uit Bergen introduceren revolutionair matras voor Tesla Ondernemers uit Bergen introduceren revolutionair matras voor Tesla