Omleidingroutes richting Centrum Schoorl

Van 7 t/m 18 maart a.s.

Omleidingroutes richting Centrum Schoorl

PWN startte op maandag 7 maart met ingrijpende werkzaamheden aan het waterleidingnetwerk in het centrum van Schoorl. Het kruispunt Heereweg/Duinvoetweg/Laanweg en de Duinweg is tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer. De werkzaamheden duren tot en met 18 maart 2022. Volg in deze periode de bebording voor de omleidingsroutes. Bestemmingsverkeer (voor inwoners en ondernemer) blijft wel mogelijk.

  • Heereweg: De Heereweg is afgesloten bij het kruispunt en het éénrichtingsverbod zal tijdelijk opgeheven worden zodat bewoners en ondernemers bereikbaar blijven.
  • Laanweg: De Laanweg is bereikbaar via de Sportlaan. Komt u vanuit Bergen naar Schoorl dan wordt u omgeleid via de N9.
  • Duinweg: De Duinweg is afgesloten bij het kruispunt, er is een tijdelijke toegang voorlangs de fietsenwinkel richting Duinvoetweg voor ondernemers en bewoners.
  • De Omloop: Om sluipverkeer tegen te gaan zal de Omloop ter hoogte van de Boschmanweg aan één kant afgesloten worden voor gemotoriseerd verkeer. Het éénrichtingsgebod zal tijdelijk opgeheven worden zodat alle bewoners en ondernemers via de Wolphert van Brederodeweg bereikbaar blijven.
  • Burgemeester van Peecklaan: Om sluipverkeer tegen te gaan zal de Burgemeester van Peecklaan aan één kant afgesloten worden. De Burgemeester van Peecklaan zal bereikbaar zijn via de Wolphert van Brederodeweg.
  • Wegomleidingen, Alle wegomleidingen worden aangeduid met bebording en verwijzing naar alternatieve routes.