Nog twee weken om u aan te melden voor de inkoopactie woningisolatie

Actie loopt tot 31 december

De gemeente organiseert een collectieve inkoopactie woningisolatie. Dit doet zij in samenwerking met Duurzaam Bouwloket en buurgemeenten Heiloo, Castricum en Uitgeest. Er zijn inmiddels al ruim 1250 offertes aangevraagd. Aanmelden kan nog tot en met 31 december. Dus wees snel!

Binnen inkoopactie kunt u vrijblijvend een scherp geprijsde offerte aanvragen voor isolerende maatregelen. Daaronder vallen spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie en isolerende beglazing. Een goed geïsoleerde woning zorgt ervoor dat uw energierekening omlaag gaat. Uw woning verliest minder warmte, en u hoeft minder te stoken. Ook zorgt woningisolatie voor comfort, en een waardevaste en toekomstbestendige woning.

Inkoopactie
Gemeente Bergen wil inwoners graag verder helpen bij het energiezuinig maken van de woning. Vooral met de stijgende energieprijzen. Daarom organiseert de gemeente deze inkoopactie. Vakkundige isolatiebedrijven uit de regio bieden hierbij scherpe offertes. Vraag nu nog een offerte aan via www.duurzaambouwloket.nl/buch-actie.

Digitale informatieavond
Om meer over het onderwerp te leren, kunt u de digitale informatieavond terugkijken. Een onafhankelijk adviseur van Duurzaam Bouwloket vertelt u over de verschillende soorten isolatie en deze specifieke inkoopactie. Bekijk de informatieavond terug via www.duurzaambouwloket.nl/buch-actie.

Onafhankelijk advies
Het Duurzaam Bouwloket is het energieloket van de gemeente Bergen. Inwoners kunnen hier terecht voor gratis advies over het energiezuinig, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning. Ook vertellen de onafhankelijke adviseurs u over subsidie en financiering. Voor vragen: [email protected] of 072 – 743 39 56.

 

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.