Nieuwe speciaalzaak in Schoorl voor de wijnliefhebber

Esther zal in de winkel ook workshops en cursussen gaan geven

Nieuwe speciaalzaak in Schoorl voor de wijnliefhebber

Sinds afgelopen woensdag is Schoorl een speciaalzaak rijker. Aan de Heereweg 23 is daar gevestigd Pop4Wine. Eigenares Esther Leegwater heeft de voormalige kledingzaak, tussen Kaasboer Niek en het Kruidvat, omgetoverd tot een trendy speciaalzaak voor de wijnliefhebber, waar ook zeker de liefhebber van bier aan zijn trekken komt. Esther is geen onbekende in de regio. Menigeen zal haar kennen uit de ‘Berger wijnwinkel’ (nu Gouden Ton) of als sommelier van ‘t Parkje. En natuurlijk is ze ook gewoon ‘Schoorelse’ want ze mag Schoorl al bijna 20 jaar ‘haar’ dorp noemen.

Na het voltooien van de Wijnacademie heeft ze haar skills verder verbreed met de prestigieuze studie WSET Award in Wine and Spirits Level 4. De hoogste internationale wijnopleiding ter wereld. Sinds een jaar kon men al bij haar terecht voor heerlijke wijnen die ze online verkoopt. En daar is nu een winkel bij gekomen. Want je wilt Esther horen vertellen over wijn. Dat is haar passie en daar wil ze u graag deelgenoot van maken.

In de winkel zal zij ook workshops en cursussen gaan geven. Meer informatie hierover kunt u vinden op https://www.pop4wine.nl/ En ook als u bij u thuis, met bijvoorbeeld vrienden, meer te weten wilt komen over wijn kunt u bij haar terecht.
U begrijpt het, de winkel is zeker de moeite waard wanneer u op zoek bent naar een lekker glas wijn of bier.