Nieuwe kinderkledingwinkel ‘Hip Hop’ opent op het Plein

Eén die duurzaam is en waar je kleding kan shoppen én droppen

Nieuwe kinderkledingwinkel ‘Hip Hop’ opent op het Plein

Hip Hop is een tweedehands kinderkledingwinkel die inspeelt op de huidige trend, waar duurzaam hip en nodig is. Eigenaar Renée Houtenbos opent zaterdag 12 november eindelijk, na jaren met het idee te spelen, haar eigen winkel op Plein 13 in Bergen. Zij hoopt met deze formule niet alleen inwoners en toeristen van Bergen aan te trekken maar ook voor de gehele regio een bekende plek te worden waar je kinderkleding, die nog perfect een aantal rondes mee kan, in kan leveren en ook leuke ‘nieuwe’ items kan shoppen.

Kort gezegd neemt zij het ‘gedoe’ van het verkopen van mooie gebruikte kinderkleding van je over, en krijgt ze daar een deel van de opbrengst voor. Zodra je kleding (in goede staat en vers gewassen) inlevert, wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt. Renée bepaalt op basis van de markt en staat van het kledingstuk de verkoopprijs, en deze komt in de mooie frisse winkel in Bergen te hangen. Als deze vervolgens door iemand gekocht wordt, wordt er 40% van dit bedrag bijgeschreven op jouw persoonlijke account. Dit tegoed kan je uitgeven in de winkel of uit laten betalen op rekening. En zo zorgen we er samen voor dat mooie kleding nog een kans krijgt en dragen we ons steentje bij aan een duurzame maatschappij!

Naast de tweedehands kleding wordt het assortiment aangevuld met nieuwe kleding uit samples of voorraad van duurzame Nederlandse kinderkleding merken en accessoires.

Voor vragen of meer informatie kan je kijken op www.hiphopbergen.nl maar nog beter kan je even langs lopen dan legt Renée het je graag uit!