Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni

Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni

Na weken van verplichte sluiting door het coronavirus opent Museum Kranenburgh op dinsdag 2 juni om 11.00 uur weer de deuren voor het publiek. Niet zomaar, maar in aanwezigheid van een afvaardiging van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen en met een officieel openingslint dat zal worden doorgeknipt. Aansluitend worden de eerste bezoekers feestelijk welkom geheten. Museum Kranenburgh gaat van start met nog maar liefst vier weken Aat Veldhoen – Levenskunst, de tentoonstelling die een ode brengt aan de kunstenaar Veldhoen wiens werk en leven tot de verbeelding spreken (te zien t/m 28 juni 2020). Vanaf 8 juli toont het museum de tentoonstelling Lucht, waarin hedendaagse kunstenaars het fenomeen lucht presenteren als voorwaarde voor leven, als onzichtbaar fenomeen en kostbaar goed (te zien t/m 29 november 2020).

Veilig op adem komen
Bezoekers kunnen vanaf 2 juni helemaal op adem komen in Kranenburgh. Het museum heeft zich er de afgelopen weken grondig op voorbereid de bezoekers helemaal volgens het protocol van de Museumvereniging te kunnen ontvangen: met online tickets en tijdsloten, met hygiënemaatregelen en een aangepaste routing door het gebouw, zodat de bezoekers zich veilig en plezierig door het gebouw kunnen bewegen. De online tickets zijn verkrijgbaar via de website www.kranenburgh.nl en gelden vanaf 2 juni voor het museum, de beeldentuin, het museumcafé en -terras en de museumwinkel. De Kunstuitleen is alleen op afspraak te bezoeken ([email protected]).

Programma opening 2 juni
11.00 u. Welkomstwoord Mariette Dölle, directeur Museum Kranenburgh
11.05 u. Openingshandeling
11.10 u. Feestelijk welkom eerste bezoeker
11.20 u Einde programma

Voor meer info klik u hier.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni Museum Kranenburgh opent feestelijk op 2 juni