MOCHA FASHION opent haar deuren in voormalige ING Bank Bergen

Aan de Breelaan kun je vanaf nu terecht voor leuke en vooral betaalbare damesmode met een Bohemian touch

Klokslag 10:00 uur ging op zaterdag 18 juni de deur open van de nieuwe modezaak van Chantal de Boer (45) aan de Breelaan 23 in Bergen. De winkel is gevestigd in de voormalige ING Bank recht tegenover Albert Heijn. De geboren en gedeeltelijk getogen Bergense heeft haar sporen de afgelopen twintig jaar verdiend bij verschillende modewinkels en kleimeubelbedrijven in De Heerlijkheid.

Mocha Fashion
In 2016 begon Chantal haar eigen shop-in-shop-formule Chabo bij een zevental bedrijven in de westelijke helft van ons land. Daarnaast had zij een succesvolle webshop die werd gerund vanuit haar toenmalige woonplaats Wieringerwaard. In 2020 werd de naam Chabo om juridische redenen veranderd in Mocha Fashion en je spreekt het uit als ‘mokká.

Begin 2022 besloten Chantal en haar gezin naar Bergen te verhuizen en had zij de zinnen gezet op een eigen winkel in Bergen. De ING Bank aan de Breelaan stond al ruim twee jaar leeg en de eigenaar was bereid om de ruimte te verhuren.

Betaalbaar
Bij Mocha Fashion aan de Breelaan kun je vanaf nu terecht voor leuke en vooral betaalbare damesmode met een Bohemian touch. Wekelijks wordt de collectie in Bergen aangevuld met trendy nieuwe items voorzien van een vleugje Ibiza. Naast mooie en hippe kleding, die hoofdzakelijk van Italiaanse makelij zijn, heeft Mocha Fashion ook allerlei accessoires uit het Marokkaanse Marrakesh in de verkoop.