MEVI Boutique Gym opent in Bergen

Personal training op een unieke plek...

Op zaterdag 5 november opent MEVI Boutique Gym haar deuren in Bergen. Deze nieuwe MEVI vestiging is gelegen op een unieke locatie, een wereldberoemde plek in Noord-Holland, beter bekend als de voormalige Bergermeermin aan de Bergerweg 92. Sporten en tegelijkertijd vergezichten over het water en de Bergermeerpolder, dat kan alleen bij MEVI.

Bij MEVI train je niet in een reguliere sportschool, maar in een eigen private gym-omgeving op een unieke locatie en uitzicht. Trainen kan alleen uitsluitend op afspraak middels personal training, duo training, small group training of Boxing training. “Hiermee kan ik samen met mijn team van trainers aan iedereen de vereiste aandacht geven en staat de toewijding centraal om een deskundig training- en voedingsadvies te bieden. Met het openen van MEVI Boutique Gym in Bergen is mijn droom uitgekomen die ik al sinds 2019 heb, het moment dat ik mijn carrière als zelfstandige personal coach en voedingsadviseur ben begonnen”, vertelt Melissa Pach, de eigenaresse.

MEVI is een rijk uitgeruste boutique gym met functionele apparatuur, die dynamische bewegingen toestaan. Bij MEVI werken ze met een eigen app, waarin de klanten online begeleiding kunnen krijgen en hun eigen statistieken kunnen bijhouden. Bij MEVI krijg je altijd garantie op: nooit meer wachten tot een apparaat vrij is, volledige aandacht, geen afleiding en resultaat verzekerd doordat je met een blij gezicht en voldaan gevoel naar huis gaat.
Op 27 november houdt MEVI een open dag. Iedereen is op die dag welkom tussen 12:00 en 16:00 uur om een kijkje te komen nemen.