Livestreaming webcam Bergen aan Zee

Een kwart miljoen mensen maken er jaarlijks gebruik van: de webcam op BergenAanZee.com

De afgelopen maanden was de webcam offline, de zilte zeelucht, zandstormen en andere weersinvloeden hadden de webcam zodanig aangetast dat deze het begeven had.

Afgelopen dinsdag is een nieuwe PTZ-webcam geïnstalleerd op een betere positie aan de gevel van Hotel Nassau Bergen. Deze webcam voldoet aan alle hedendaagse eisen en geeft een prachtig beeld van het mooie zandstrand van Bergen aan Zee. Met een voorgeprogrammeerde tour neemt de webcam de bezoekers mee van het noorden naar het zuiden van Bergen aan Zee.

Een grote doelgroep maakt gebruik van de webcam: kite- en windsurfers die kijken hoe de wind staat, golfsurfers die de golven bekijken, zonaanbidders die kijken hoe het weer aan zee is en natuurlijk toeristen die Bergen aan Zee ook vanaf hun woonplaats willen bekijken!

BergenAanZee.com en de bijbehorende webcam zijn een initiatief van Stichting Promotie Bergen aan Zee, een samenwerkingsverband van bedrijven uit de toeristenbranche uit Bergen aan Zee. In het kader van de AVG kan niemand herkenbaar in beeld komen, daarnaast worden de webcambeelden live uitgezonden en verder niet opgeslagen.

Bekijk de livestreaming beelden hier: https://bergenaanzee.com/webcam/