Levenslessen via baan in horeca
Aantal vacatures in de NL horeca is de afgelopen tien jaar bijna verdubbeld van ruim 13.000 naar ruim 21.000
Gepubliceerd: 17 augustus 2018
Het vinden van goed horecapersoneel is niet makkelijk. Voor op het terras zijn vaak wel jonge mensen te vinden, maar vakkrachten aantrekken is lastiger. Horeca-ondernemers moeten inventief zijn en zorgen dat ze een aantrekkelijke werkgever zijn. Dat betekent niet alleen zorgen voor een passend salaris, maar ook voor opleiding en carrièrekansen.”
Daarnaast is flexibiliteit belangrijk. De cultuur is veranderd. Er is behoefte aan vrije tijd. Dat betekent bijvoorbeeld drie dagen werken in plaats van vijf, maar ook dat jongeren meerdere banen hebben. Daar moet je als ondernemer in de horeca op inspelen.
Werken in de horeca blijft ontzettend leuk. Elke dag andere gasten en situaties en je kan van alles doen in deze branche. Van terraslopen, inkopen en koken tot het het wegwijs maken van studenten en toeristen. In de horeca leer je lessen voor het leven en het is ook veel leuker dan op een saai kantoor zitten.
Wil jij ook werken in de horeca? Hier vind je meer dan 30 vacatures in Bergen en Bergen aan Zee