Lentekriebels bij Cinebergen

Uitbreiding aantal voorstellingen

Lentekriebels bij Cinebergen

Dit voorjaar heeft Cinebergen weer veel moois in het verschiet. Naast het beste wat de wereldcinema te bieden heeft, onderneemt Cinebergen een reeks nieuwe bloeiende initiatieven. Laat het voorjaar dus maar komen!

Uitbreiding aantal voorstellingen
Na het overweldigende succes van de in september jl. gestarte dinsdagmiddag-voorstelling in het Cinebergen programma – naast die op de vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag – wordt vanaf maart tevens op de woensdag- en donderdagmiddag om 14:30 uur een film vertoond. Dit betekent nog meer gelegenheid om je favoriete films te bewonderen.

Jeugdvoorstellingen
Cinebergen heeft de afgelopen maanden genoten van gezellige, goed bezochte jeugdvoorstellingen. Het concept van kleurplaten en gratis limonade wordt dit voorjaar dan ook met veel plezier doorgezet. Kom dus vooral met de kinderen genieten van de knusse sfeer en de vermakelijke jeugdfilms!

Premièrefilms
Is het jou ook opgevallen dat Cinebergen steeds meer premièrefilms draait? Dat klopt! Omdat distributeurs zich niet langer hoeven te houden aan de restrictie dat een film alleen maar zijn première beleeft in de grote theaters is Cinebergen er als de kippen bij om gloednieuwe films te presenteren.

Sneak Preview
Een filmvoorstelling bijwonen zonder te weten wat je te wachten staat? Wie durft? Veel Nederlandse filmtheaters en bioscopen kennen het fenomeen Sneak Preview. Dat wil zoveel zeggen als een filmvoorstelling waarbij je van tevoren niet weet wat er vertoond gaat worden. Het enige dat zeker is, is dat het om een gloednieuwe film gaat die pas over enkele dagen of doorgaans weken in Nederland in première gaat. Dus op het moment dat de lichten in de zaal doven, openbaart zich het geheim… Op dinsdag 19 maart om 20.00 uur is bij Cinebergen de eerste onvervalste Sneak Preview te zien. De Sneak Preview kent één (gereduceerd) tarief van € 7,50.

Piano afgestoft
Onder het motto ’Tover de mooiste klanken tevoorschijn’ is het vanaf medio maart mogelijk je pianotalent te delen met de overige bezoekers. Tijdens de pauze, maar ook na afloop van de voorstelling kun je op onze opnieuw gestemde, afgestofte piano laten horen dat jij de tweede Rubenstein, Lang Lang, Elton John of misschien wel Herbie Hancock bent.

Filmtheater Cinebergen, De Zwarte Schuur, Eeuwigelaan 7, Bergen (NH) www.cinebergen.nl, reserveerlijn: 072 589 63 10, infolijn: 072 581 59 14.