Deel

advertentie

LadyPapa kiest voor een andere blik op water…

Soul Water is dankzij de aluminiumverpakking een betere oplossing vergeleken met plastic en zelfs glas

LadyPapa kiest voor een andere blik op water…

Zoals vele horecaondernemers is Marcel Hansen zich op aan het maken voor een fantastisch seizoen. Samen met Ramona Nijssen heeft hij twee jaar geleden LadyPapa geopend. In het voormalige Nero heeft na een intensieve verbouwing een ware metamorfose plaatsgevonden. LadyPapa was nog geen twee weken open of kon de deuren in verband met de pandemie alweer sluiten. “Maar nu is het tijd om vooruit te kijken”, zegt Hansen, “We gaan weer ons uiterste best doen om kwalitatief mooie horeca neer te zetten!”

In een stijl die zich het beste laat omschrijven als “Art-Deco meets Hollywood Regency” spreekt het restaurant jong en oud aan. Overal waar je kijkt, valt wat te ontdekken, van de gouden koffiemachine tot de graffitiwanden. Een lust voor het oog. Bijna alsof je een hotellobby in Milaan binnenstapt.
“We willen gasten een oprecht en intrinsiek mooie horecabeleving geven, niet alleen wat betreft de inrichting en sfeer, maar ook, en eigenlijk vooral, als het gaat om kwaliteit van de gerechten, de wijnen, de frisdranken en ga zo maar door. Dit dan geserveerd door professionele gastvrouwen en -heren die het vak ook echt verstaan, zorgt ervoor dat mensen terugkomen. Wij focussen ons dan ook echt op gasten die kwaliteit en service herkennen en erkennen.”

Duurzaamheid is belangrijk voor Hansen: “Natuurlijk hebben we na de laatste jaren behoefte aan een economisch succesvol jaar, maar inhalen is simpelweg niet mogelijk en alleen omzet gerelateerd denken is passé. Je wilt ook onderscheidend zijn, innovatief en bovendien speelt duurzaamheid (eigenlijk al een hele tijd) een steeds grotere rol. Anno 2022 kan omzet alleen gewoon echt niet langer boven de planeet gezet worden. We moeten aan de toekomstige generatie denken, dat besef ik me heel goed, daar heb ik ook regelmatig gesprekken over met onze kinderen.”

Daarom heeft Hansen voor Soul Water gekozen. “Soul Water is dankzij de aluminiumverpakking een betere oplossing vergeleken met plastic en zelfs glas. Aluminium is namelijk meerdere keren recyclebaar. Natuurlijk serveren we de gast een glas kraanwater als die hierom vraagt, maar als horecaondernemer verkoop ik drankjes, en Soul Water, zowel plat als bruis, past heel goed in ons assortiment.”

Soul Water is een sociaal en circulair watermerk dat al een aantal jaar actief is op Ibiza en het Spaanse vasteland. Soul Water heeft daar samenwerkingen gevonden met diverse restaurants en hotels. Sinds 2022 is Soul Water actief op de Nederlandse markt en biedt horecaondernemers een duurzamer en circulair alternatief voor verpakt water.
“Het is wel spannend”, vult Nijssen aan. “Blikjes serveren in de horeca is even wennen, maar is steeds meer geaccepteerd. Bovendien vind ik het design van Soul Water te gek! De premium uitstraling en het unieke design past erg goed bij LadyPapa. Ik weet zeker dat onze gasten dit tof vinden. En of dat nu zo is vanwege het duurzaamheidsaspect, de smaak of de uitstraling, dat is om het even. Voor ons is het op alle drie vlakken sowieso een aanvulling en verrijking van ons assortiment!”

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

LadyPapa kiest voor een andere blik op water… LadyPapa kiest voor een andere blik op water…
advertentie

Meer 'Horeca':

Tweede Kamer wil zachtere muziek in horeca

24 maart 2023

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is daar op tegen...

De Tweede Kamer nam deze week een motie aan waarin staat dat het maximale geluidsniveau op evenementen en in de horeca naar beneden moet.

Rondje horeca 12: uit de Flessenpost enquête blijkt…. 94% van de reageerders wil dat Taverne blijft

24 maart 2023

Voor twee procent van de lezers maakt het niet uit...

Vorige week plaatsten we een online internet poll om te zien hoe de lezers denken over de voorgenomen sluiting van de Taverne. Uit de tussentijdse stand blijkt dat 94% van de reageerders voor het voortbestaan van de Taverne kiezen. Vier procent vindt dat Schrama BV zelf moet bepalen war er met het pand gebeurt en twee procent maakt het niet uit.

Rondje horeca 11: Het zal toch niet waar zijn?

15 maart 2023

De Taverne sluit begin volgend jaar zijn deuren…

Vorige week sprak ik met uitbater Steef van Leeuwen. Hij meldde mij het droevige nieuws. Eigenaar van het pand Schrama BV heeft de huur opgezegd. Niet duidelijk is wat de plannen zijn, maar dat maakt mij eerlijk gezegd niet zoveel uit.

Kunt u een geheim bewaren?

17 maart 2023

Ontdek het culinaire geheim in het éénmalige secret restaurant op zondag 16 april aanstaande

U maakt een reis door Noord-Holland en geniet van een 8-gangenmenu, verdeeld over de mooiste en exclusieve locaties.

Horeca: Bergenaren in het ‘buitenland’…

10 maart 2023

Vanaf 31 maart zijn zij de trotse eigenaren van dit prachtig gelegen hotel, dat het oudste hotel van Grou is

Martine en Willem Karel Hirschfeld, uitbaters van Hotel Nassau in Bergen aan Zee, hebben afgelopen week bekendgemaakt dat ze de exploitatie van Hotel Oostergoo in Grou overnemen. Samen met vastgoedbelegger Bastiaan Smit, eveneens uit Bergen, zullen zij het hotel in gezamenlijkheid verwerven.

Opening badseizoen Bergen aan Zee

10 maart 2023

Wanneer: zondag 2 april

De dorpsraad organiseert wederom de opening van het badseizoen BAZ op het plein in Bergen aan Zee. In de middag zijn er leuke activiteiten voor de kinderen en er is live muziek.

Amusetour Bergen zondagmiddag 12 maart 2023

10 maart 2023

Na afloop van de Amusetour is er een live tribute aan Elton John in de Taverne...

Op 12 maart wandelen we de Amusetour rond Bergen. Geniet deze editie van maar liefst zeven verschillende combinaties van amuses en wijnen. Deze editie pakken we uit, naast zes toprestaurants hebben wij de dames van de Oesterfiets uitgenodigd om deel te nemen aan onze tour. Zij zullen hun delicatesse voor jullie bereiden in combinatie met een bijpassende bubbel.

Prince George in Camperduin wordt het meest gave en nieuwe strandpaviljoen van NH

3 maart 2023

We zijn opzoek naar echte horeca tijgers!

Wat kan een mens toch druk in zijn hoofd zijn. Daar bedoel ik mee: met nadenken over wat er allemaal nog moet gebeuren.

Culinair genieten tijdens het paaspreuvenement van blooming

3 maart 2023

Een middag vol eten, drinken en activiteiten op z’n paasbest

Dit jaar organiseert blooming weer een feestelijke paasbijeenkomst in het blooming hotel in Bergen. Tijdens het vreugdevolle paaspreuvenement, op eerste paasdag, kunnen bezoekers samen met vrienden, familie en geliefden de feestdag vieren in blooming stijl. Dat wil zeggen, de lekkerste gerechten, live-entertainment, paaseieren zoeken en nog heel veel meer.

Rondje horeca 8: blooming Beach over in andere handen… Soul Beach is coming

24 februari 2023

Jeroen Klepper en Koert Smit keren terug op het strand in Bergen aan Zee

Heel Bergen kon het meemaken vorige zomer: hoe snel de ziel weglekte twee fijne paviljoens in Bergen aan Zee. 

Verwennerij bij Bistro ElVi (filmpje)

17 februari 2023

Smullen tijdens Valentijnsdag

Afgelopen dinsdag (Valentijnsdag) ging de Flessenpost op bezoek bij Bistro ELVI aan de Oude Prinsweg in hartje Bergen. We gingen de winnaars bezoeken van de meer dan honderd inzendingen voor een gratis Valentijnsdiner.

Rondje horeca 7: een kijkje in de keuken én het hotel bij sterrestaurant Merlet

17 februari 2023

Heeft u altijd al een kijkje willen nemen in de keuken of achter de schermen?

Dit is uw kans, op 22 en 23 maart staan de deuren van Merlet voor u open.

Winnaars gratis Valentijnsdiner bekend

10 februari 2023

Het was deze keer een hele moeilijke keuze...

Van meer dan honderd lezers kregen we op een oproep, dat de redactie van de Flessenpost uitgerekend jullie voor dat heerlijke gratis Valentijnsdiner zou moeten kiezen. Er stroomden soms dramatische maar ook hele romantische verhalen onze mailbox binnen.

Rondje horeca 5: een nieuw strandpaviljoen in het noordelijkste puntje van de gemeente Bergen

3 februari 2023

Strandrestaurant Prince George in Camperduin

Mede-eigenaar Arthur Dontje: ’Het is een beetje te duur uitgevallen...

Rondje horeca 3: Hotel Victoria in Bergen aan Zee bestaat 50 jaar

20 januari 2023

De tweede foto die u ziet is nog van het oude Hotel Casa Blanca, de naam van het hotel voordat het Hotel Victoria werd. In 1973 is dit hotel overgenomen door Willem Meijer en zijn vier zoons. Al snel kreeg een van de zoons, namelijk Nico Meijer, de leiding over dit hotel en nog altijd is het hotel in handen van de familie. Op dit moment wordt het hotel gerund door de zoon en schoondochter van Nico: Bart Meijer en zijn vrouw Shiri. Van harte namens de Flessenpost.

Ster-chef Jonathan Zandbergen van Merlet in de media (filmpje)

14 januari 2023

Opening Japanse stijl chefs table restaurant

Op de Horecava spraken we chef-kok en ondernemer Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl. Hij vertelde over hoe het ging met het sterrenstaurant, waar de focus nu ligt én hij deelde een leuk nieuwtje. Zandbergen gaat namelijk een 'Japanse stijl, chefs table' openen. Benieuwd? Bekijk de video óf lees het volledige interview hieronder.

Rondje horeca 1: winnaar bij Fabels eten & drinken (filmpje)

6 januari 2023

Roland Huibers en partner gaan genieten in Lapland

Afgelopen woensdag was de Flessenpost aanwezig bij de uitreiking. Wat was iedereen enthousiast over de kerstlampjesactie van Fabels. Eind vorig jaar kon je meedoen aan de vraag “hoeveel kerstlampjes hangen er in en rondom Fabels”.

Dit zijn de deelnemende zaken bij de amusetour Bergen

6 januari 2023

Wanneer: zondag 12 maart a.s.

De Amusetour Nederland organiseert unieke culinaire belevingen door heel Nederland!

In het nieuwe jaar gaat een biertje 3,50 kosten

6 januari 2023

Horecaondernemers moeten nu meer dan tien procent extra betalen voor een fust Heineken en bijna zeven procent meer voor Grolsch

Deze maand zijn de prijsverhogingen van de biermerken van Heineken en Grolsch ingegaan, na de aankondiging hiervan een maand geleden. Daardoor gaan horecaondernemers nu meer dan tien procent extra betalen voor een fust Heineken en bijna zeven procent meer voor Grolsch. Dit meldt De Ondernemer.

Na een dienstverband van bijna vijftien jaar heeft Stefan Wierda in goed overleg met de familie van Bourgonje besloten Merlet te verlaten

23 december 2022

Wouter Barneveld wordt de nieuwe sommelier van Merlet

Wouter is in 2021 afgestudeerd als vinoloog aan de wijnacademie en volgt op dit moment een opleiding als ASI sommelier.

Partij Ons Dorp
close-link
Terug